![]() |
Segítség!
Az a problémám, hogy letiltottak mert beírtam a belső fórumra, hogy :
XY országa tárgár szavakkal illetet és édesanyámat is emlegette! Ezt beírtam, erre meg fél órával később kitiltották országomat 70 körre! Na EZt most nagyon nem értem! Kérem adják vissza a hozzáférhetőségi jogomat, mivel az üzeneteket amiket kaptam (tágár szavas) feljelentettem, és semmi nem történt már egy fél napja várok, de az ország nincs kitiltva én meg igen, mert megemlítettem ezt a fórumon! Választ várok a hódító vezetőségétől ha lehet minél hamarabb, hogy most hogyan van itt igazság?? Előre is köszönöm! |
A fórum nem az ilyen jellegű reklamáció helye, ezért lettél kitiltva.
72 körre, mivel előtte 24 körre már ki voltál tiltva. (72 kör után 168 kör jön majd.) De ez a kitiltás szerintem nem is létezik, hiszen saját állításod szerint vannak a Hódítónál bennfenntes ismerőseid, így ezt ők minden bizonnyal törölték is már. |
Quote:
Nagyon kezd idegesíteni ez az egyedi, szabályzattól eltérő igazságszolgáltatás!!! Kérném vissza országom, mert ez nem fer amit ellenem tettek! A másik ország információkat adott ki országáról és kitette az adatokat a belső fórumra! Ez persze nem szabályellenes mi? Na ennyit erről! Kérem szépen az országom visszaállítását, mert ez igazságtalan volt!!! |
Átmenetileg ki vagy tiltva a rendszerből. Még 53 körig nem fogsz tudni belépni, és országod sem fejlődik. Ez idő alatt azonban rendesen támadható vagy. Indoklás: A fórum nem a kitiltásokkal kapcsolatos reklamációk helye.
Nem vagyok kitiltva??? hoppá! Amit maguk tesznek a játékossal az már elfogadhatatlan! Mégis honnan a jó életből szedtem volna, hogy nem írhatok be ilyet a belső fórumra??? Őszintén mondják meg! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De segítek: "Ha bármi problémád merülne fel a játékkal, akkor a support@hodito.hu címre írj, NE a fórumra! " |
szóval akkor ezt hogy értelmezzem? valaki tudan felvilágosítást adni?
FONTOS! Szeretnénk megkérni arra, hogy az üzeneteket kulturált stílusban írd, hogy ne bánts meg vele másokat. A minõsíthetetlen hangvételû üzenetekért enyhébb esetben kitiltás, durvább esetben azonnali törlés jár. Nekem meg azt írta az ország játékosa,hogy: baszakszom, és magasról leszarja az édesanyámat! Erre nemhogy kitiltották volna, hanem engem tiltanak ki, akinek foglama sem volt arról,hogy a belső fórumra nem lehet ilyet beírni! Szép kis igazságosság mondhatom!!!! Már a súgónak sem lehet hinni, ti meg azt regélitek,hogy olvassak súgót! Valami hiba van a dologban nem veszitek észre? Ati szerintem javítsd ki a súgódat mert szar! |
Quote:
|
Quote:
Mindegy, a szavahihetőséged nálam már nulla, így innentől ilyeneket kár bizonygatni. |
All times are GMT +1. The time now is 18:44. |