Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ, vagy nem JKSZ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3280)

Elola 12-04-2008 09:00

JKSZ, vagy nem JKSZ?

Sziasztok.
Van egy mf törpe (X), akit szövim már párszor lelopott, olyankor mindig egy szövi vezér(Y) ment hozzá fosztani. Szövim sokáig nem lopta a törpét(X) mert nem fért be hozzá tolival, igy a szövi vezér(Y) se ment hozzá.
Egy nap sereggel a szövim lefosztotta a törpét(X) és láss csodát, megint jött a szövi vezér(Y), csak most nem a szövimhez hanem hozzám jött. /gondolom mért fel szövit/
Azt még fontos megemlíteni, hogy X, és Y nem szövetségesei egymásnak.
Én személy szerint fosztani voltam Y szövijénél.
Szerintetek is jksz gyanus? Ötletek a lebuktatásra?
Thx mindenkinek aki hozzá szól. :)

Ati 12-04-2008 09:28

Ez így önmagában még bármi lehet. Teljes krónikából látja, hogy kiment valaki, és üres országra mehet rá. Ha segítséggel megy támadni, akkor lehet, hogy egy másik ország üres a szöviből. Ha ez a törpe miatti bosszú lenne, akkor erre nem a fosztás a legjobb módszer, ez túlságosan haszonszerző akció ahhoz képest, amit egy bosszú érni szokott (mászárlás például).

Elola 12-04-2008 09:31

...Ha ez a törpe miatti bosszú lenne, akkor erre nem a fosztás a legjobb módszer, ez túlságosan haszonszerző akció ahhoz képest, amit egy bosszú érni szokott (mászárlás például).[/quote]

Az utolsó reakciójuk mészárlás volt.

Betelgeuse 12-04-2008 09:43

mint minden kérdésre erre is 3 válasz létezik:
1. Igen JKSZ ha x és y megbeszélték
2. Nem JKSZ ha teljes krónikára, gömbre vagy felmérésre jött
3. naugye:)

Elola 12-04-2008 09:44

...ja, és még annyi, ami szintén nem mellékes, hogy az X elleni támadás és Y mészárlása nálam, a kettő esemény között kb 5-6 óra telt csak el.

tdomo 12-04-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Elola (Post 198684)

support
*rövid*

Ati 12-04-2008 10:28

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 198690)
support
*rövid*

???

Annak mi értelme lenne? :-o

JKSZ-re van egy bejelentőlap, a support ezzel nem fog foglalkozni, csak leírja, hogy legyél szíves a bejelentőt használni. Ezzel a kis kerülővel, hogy a supportra írsz, csak annyit érsz el, hogy mire megkapod a választ, addigra kifutsz abból az időből, ami alatt jelentened lehetett volna.

Lásd súgó.

De ehhez az eddig elhangzottak én azt gondolom, hogy kevesek.

Reni 12-04-2008 10:35

Quote:

Originally Posted by Elola (Post 198684)
Sziasztok.
Van egy mf törpe (X), akit szövim már párszor lelopott, olyankor mindig egy szövi vezér(Y) ment hozzá fosztani. Szövim sokáig nem lopta a törpét(X) mert nem fért be hozzá tolival, igy a szövi vezér(Y) se ment hozzá.
Egy nap sereggel a szövim lefosztotta a törpét(X) és láss csodát, megint jött a szövi vezér(Y), csak most nem a szövimhez hanem hozzám jött. /gondolom mért fel szövit/
Azt még fontos megemlíteni, hogy X, és Y nem szövetségesei egymásnak.
Én személy szerint fosztani voltam Y szövijénél.
Thx mindenkinek aki hozzá szól. :)

Amikor látta hogy volt pénz az oritokban, lefosztott ... amikor nem volt meg nem, nekem ebben semmi gyanús nincs.

tdomo 12-04-2008 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 198691)
???

Annak mi értelme lenne? :-o

JKSZ-re van egy bejelentőlap, a support ezzel nem fog foglalkozni, csak leírja, hogy legyél szíves a bejelentőt használni. Ezzel a kis kerülővel, hogy a supportra írsz, csak annyit érsz el, hogy mire megkapod a választ, addigra kifutsz abból az időből, ami alatt jelentened lehetett volna.

Lásd súgó.

De ehhez az eddig elhangzottak én azt gondolom, hogy kevesek.

Ez igaz, bejelentőt kellett volna írnom. Amire igazán utalni akartam, hogy szerintem nem a játékosok dolga a csalók lebuktatása.

Ati 12-04-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 198711)
Ez igaz, bejelentőt kellett volna írnom. Amire igazán utalni akartam, hogy szerintem nem a játékosok dolga a csalók lebuktatása.

Ahogyan a való életben is a rendőröknek gondolati úton tudniuk kell, lehetőleg előre minden bűncselekményről. Még szerencse, hogy senkinek nem kell feljelentést tennie, amikor kirabolják, mert erről mágikus módon azonnal tudnak, és a tettes is azonnal megvan. Olyan szép, boldog és békés világban élünk, hiszen a tolvajok feljelentése nem a lakosok dolga....

All times are GMT +1. The time now is 17:59.