![]() |
Kérdések az 1/A-ról
Sziasztok!
Pár év játék után végre közel vagyok az A-hoz /még egy két év:-)/, csak alig tudok róla vmit. A kérdéseim a következők: -vhol azt halottam, hogy a klánraktárból lehet akár körönként kivenni, betenni, mindenfélét. Ez Vipfüggő? vagy csak jó beállítás kérdése? -klánraktárt lehet azonnal bérelni fellépés után? vagy arra is él a 24 kör? mi a kapacitása és a költsége? Köszi előre is ! |
Quote:
kézzel is tudsz kivenni a klánraktárból, de ha van VIP-ed beállíthatod hogy körönként kivegyen neked. kapacitása mindig nő, amikor fejleszted. viszont ha fejleszted magasabb szintre akkor drágább lesz a bérlési költsége. és azt nem tudom hogy azonnal lehet-e bérelni, de kétlem. |
Quote:
http://hodito.hu/help.php?topic=clan.html http://hodito.hu/help.php?topic=clanwar.html Ezeket mindenképp olvasd el, mielőtt fellépsz. A szövetségi raktárat a szövetség bármely tagja használhatja, ha a szövetség már bérelt raktárat. A használat mégcsak kö9rökhöz sincs kötve, bármikor tehetsz be, illetve vehetsz ki (a korlátok figyelembevételével). Korlátnak számít a raktár kapacitása, a saját kapacitásod (bepakolásnál), illetve az,hogy az első körökben nem tehetsz be semmit a raktárba fellépés után. A kapacitás tulajdonképpen a végtelenségig bővíthető, ha megfelelő mennyiségű pénzed van hozzá (körönkénti díj fizetendő, mérettől függően). |
Raktárméret: 70
Körönkénti díj: 1.470.000 arany Javak Kapacitás Arany 70.000.000 Gabona 2.100.000 Agyag 210.000 Fa 210.000 Kő 210.000 Fém 210.000 Fegyver 56.000 Drágakő 210.000 Rúna 2.100.000 Ipari tekercs 140.000 Gazdasági tekercs 140.000 Mezőgazdasági tekercs 140.000 Lakáshelyzeti tekercs 140.000 Bányászati tekercs 140.000 Hadügyi tekercs 140.000 Mágia tekercs 140.000 Tolvajlási tekercs 140.000 tessék 1 méret fenntartási díj és kapacitás |
Quote:
|
Ami nekem meglepetés volt, hogya növelés, csökkentés is pénzbe kerül. Valahogy kiaradt a súgóból, mégha logikus is, hogy így legyen :p
|
köszönöm, ez választ adott a kérdéseim zömére.
Már csak az a kérdésem maradt hogy raktárat lehet-e azonnal bérelni, ha 1 személyes vagyok/leszek? Egyáltalán, klánt lehet fellépés után azonnal alapítani? |
Quote:
Biztos lehet bérelni, csak értelme nincs, mivel az első x körben nem tudsz berakni semmit! |
Quote:
|
Köszönöm!!! Most már eloszlott a homály:-)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:27. |