![]() |
Bármilyen kérdés, nem csak kezdőknek
:confused: olyat kérdeznék hogy elhagytak a templomot sokan vala. pontosan 230an arra hivatkozva, hogy nincs eleg hely. namost miutan elmentek lett 230 hely.
2006-03-03 21:43:09 Kevés a hely a templomokban! 230 varázsló elhagyta sereged. [INFÓ] bocs ha hulyeseget kérdezek , lehet hogy csak naon faradt vagyok de ennyien nem szoktal elhagyni ugy emlékszem és raadasul nem voltak többen a helynél.... sőt:Templom 8320 8060 260 tehat a vegen meg az derult ki hogy volt hely is. akkor most ez mivót?? kosz |
2
megegy: en eddig szoviben jatszottam de ugy igazan jol mukodo szovit nem sikerult ossuehozni mert mindig volt valami hulyeseg, pedig nincs annál profibb mikor total összehangoltan tamad egy szovi és szepen lepesrol lepesre megfelelö sorrendben utnek a kulonbozo fajok stb
most egyedul nyomom meddig megy a dolog egyedul? mire érdemes gyurni? vagy egyedul nem lehet olyat kialakitani ami ved kb minden ellen? vegul is ha van egy nem tul nagy sereg ami a betorest kivedi es sok toli sok vari az kiindulasnak jo nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D Pl. mondjuk olyan is lehet, hogy kopott a lakiteki, elmentek a varik, aztán befutott egy adag teki írásból és ismét lett hely. Anno jártam én is így :) |
Jksz
Szevasztok!
Nagy valószínűséggel szenvedő alanya a szövetségünk ennek az arcátlanságnak! Hol kinél kell, lehet bejelenteni? Az elkövető "szólta" el magát! Bizonyítani tudom! |
súgó/csalásokkal kapcsolatos gyakroi kérdések/jksz bejelntő lap
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |