Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   NorTherN DarKNesS (#497390) [5/V] (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2519)

DeathSurf 12-01-2007 10:02

NorTherN DarKNesS (#497390) [5/V]

Sziasztok!

Elore is bocs az ekezetekert, mert nincs.
Egy problemaban szeretnem segitseged kerni ( mily megepo ugye? )
Az a nagy helyzet, hogy ugy a 300. kor kornyeken atkerulok anarchba, vagy 500. korul, nemtom.
Pedig altalaban nem teszek erte. Eddig 4 szer kerultem at ebbol 2re van valami magyarazatom miert lehetett de a masik ket esetben semmit sem tettem.
Sot az elso kettore is azt mondtak ha nem jelentenek erte akkor nem jar erte anarch.
A ket ismert eset: ep listat irtam le hogy en milyet csinalneka helyeben emg milyen egysegeket gyartanek. a masik esetben 9x utottunk valakit fosztira a szovimmel. o 5 sereggel en 4 el.

Oke ez az utobbi nem volt szep dolog megerdemeltem.

Aztan meg valami eszembe jutott, mi van ha beallitasi problema van? mi az a nyilt proxy? amugy angolban 2/B ben vagyok es onnan meg nem repultem.
Az is lehet, mivel Daniaban vagyok foiskolan, dinamikus ip van(ebben amugy nem vagyok biztos) es folyton valtozik.. es ez nem tetszik a vedelemnek?
Innen mas nem jatszik, mivel nem tud magyarul senki csak en.

Szal annyit tudok mar, hogy bizonyos ido utanosszegyulnek hibapontok. azokat miert kapom azt nem tudom. annyit tudok hogy altalaban 3-500 kornel repulok miattuk.
Nem szeretnek repulni, jo ez a jatek mar ha van valami eredmenye es nem mindig csak elkezdem.
A barataim/szovik szamitanak ram. Ha van esetleg valami mod arra, hogy tobbet ne repuljek, elmondanad mit tegyek erte?

szep napot es kosz elore is, Fusi

privikrol: nem olvastam a forumot idaig, nem volt ra szuksegem. Tapasznyalt jatekosok irtak hogy irjak privit "kulson adminnak" igy tettem.
sajnalom. ja es nem vagyok erdekelt a kivetelezesben megha ez a fantaziad van akkor se : ))) egyszeruen normalisan akarok jatszani. ennyi es nem tobb.

DeathSurf 12-01-2007 10:02

Ati, koszonom, hogy oly gyorsan reagaltal ;)

Ati 12-01-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 138946)
Ati, koszonom, hogy oly gyorsan reagaltal ;)

Igazán nincs mit. Ha témacímnek valami olyat írtál volna, amiből ki is derül valami, biztos mégnagyobb sikere lenne a témának. Akit érdekel ez a konkrét ország, az azért biztos elolvassa így is.

Killer 12-01-2007 10:06

meg lehet tudni a problémát??
vagy netán nem publikus?

DeathSurf 12-01-2007 10:07

aze segitesz is? amugy pedig sok rajongom van, ha epp tudni akarod :cool:

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 10:08

Megnéznélek közelebbről 2/B-ben :D

Nem mégsem. Nagyon mecce vagy. :(

-43 karika :D

DeathSurf 12-01-2007 10:08

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 138949)
meg lehet tudni a problémát??
vagy netán nem publikus?

Ott a problema a legtetejen: repulok anarchba. nos, nem szeretnek =)

DeathSurf 12-01-2007 10:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 138952)
Megnéznélek közelebbről 2/B-ben :D

Gyere, bar szerintem MNT-nk van :)
Akikkel nincs MNT-m azok vagy szovik vagy amerikaiak, akiket epp utunk. Te nem vagy amerikai:DD csaknem:D vagy ha megis, jol tudsz magyarul:)) gyanusan jol :))

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 10:11

Áhh i not magyar eleg jol, inkabb lenni amerikan. :D

Nincs MNT-nk. De 4 nap lenne fordulni rajtad. :D Azt azért meg csaknem. :D

DeathSurf 12-01-2007 10:16

hmm.. mostmar telleg erdekel ki van 43 korre :)

aha! Leap into Zodiac Arena :)
:) mikor utoljara gomboltelek volt par tolid :)

Szoviddel mnt-nk van, veled is volt elozo szinten. Amugy tokjo arc mind2 chimera :D

All times are GMT +1. The time now is 16:41.