![]() |
Gabonateremtés varázslattal - aranybúza :)
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy be lehetne vezetni egy új varázslatot, ami az aranyalma mintájára - a szorult helyzetekben - kisegíthetné a játékost egy kis gabonával. Ez olyan esetben jöhetne jól, amikor az embernek nincs piaca, vagy taktikai okokból nem akar belépni, és 1-2 kört át kellene hidalni gabonával. |
A magam részéről egy ilyen varázslatot sokkal durvábbnak tartok mint az aranyalmát, bár olykor kétségkívül jól jönne:)
Viszont ha olyan elenyésző mennyiségű kaját lehetne vele előállítani, mint az aranyalmával pénzt, akkor meg értelme se nagyon lenne. |
Quote:
Nekem tetszik ;) |
Quote:
Ez persze az ubertap aranyruna! Nagyon okos javaslat, gratulalok. :P |
A varázslat sikerült. 458.315 tekercs lakűshelyzeti tudománytekercset sikerült létrehozni.
Én azért bevállalnám... :DDDDDDDDD |
A Varázslat sikerült, a raktárad tele lett!
hamárlúd legyen kövér...:p vagy A Varázslat sikerült, sikerült létrehoznod 21 hektár földet! vleee.... A Tolvajaid bejutottak az ellenség földhivatalába és átirattak a nevedre 15 hektár földet! |
Quote:
|
Látom nagy sikert aratott :) nem gondoltam ennyire durvára, csak arányaiban annyira, mint az aranyalma. Arra gondoltam eredetileg, hogy a lakosság (katonákat nem ideértve) max. 1 környi fogyasztása lenne a teteje a varázslatnak, és mondjuk az ötöde az alja.
De arra nem gondoltam, hogy legyen akkor aranymindenféle, így már én sem támogatom a javaslatomat :) |
Nem kell azért túlzásba esni,mert valaki felvetett egy javaslatot,ha reálisan nézzük jó ötlet lehet.
Jól elpoénkodjuk mindig ,de néha lehetne csak egy egyszerű „nem jó ötlet ,mert” vagy „jó ötlet ,mert” választ adni szerintem. Szóval ,ha pl. a lakossághoz mérten állítanánk elő akkor még elfogadható lenne,de sok értelme az almának sincs szóval ez se kerülne a kedvenc és gyakran használt varik közé. Synkel jól leírta a lényeget: Quote:
|
aranypaci vagy arany ij:)) kb ugyanennyi a haszna a buzának
lopj, vagy fokozz le, vagy kérj a szövidtől, vagy csak menj ki a piacra minek több lehetöség?? |
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |