![]() |
Mikortól számít ország játékbeli akadályoztatásának?
Sziasztok!
Ati hozzád tenném fel főleg a kérdéseimet: Van 1 mf és 1 szövi: Az mf elkezdi az egyik szövi tagot varira gyilkolni majd miután elhullot annyi h rárakja aszáraz vihart 36körre folyamatosan lopja az embert..ezzel gyengiti h "beférjen" hozzá sereggel amit már igaz most is megtehet de nem ez a léyneg... Ha a szövi ne tud ártani neki se tolival se varival se hadilag akkor a mf meddig folytathatja az kiszemelt ori szétszedését? szabira nem lehet menni mert friss csopi mindneki saját képzésböl növekszik igy a kkor a szai után nagyon gyengusz leszek Diplomáciai bwecsödölt Kérdésem szóval: meddig árthat az orinak ugy h pl haszna ugy mint föld,teki ,arany,nyersi nem származik belöle? (törlésig ütés topicock zárva és nem is az a pontos erre a helyzetre,mert nem akakrom én anarchba helyeztetni még :)) Másik ha egyszert sok sok idő mulva olyan helyzetbe kerülök/ünk h mi leszünk erössebbekk akkor pl ha 1hétig kapom aszárazvihart meg ember lopést egyfolytába és haszna nem lesz akkor én is mész-rolhatom majd/rombolhatom 1hétig szankció nélkül? |
Ebben a topicban: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1343 azt hiszem, hogy minden elhangzott, amit ezzel kapcsolatban tudni lehet vagy érdemes.
|
Utánna olvasgattam józan ész határa oks,megértettem,csak lehet 3nap ártozás után as jozan ész határa nálam kcisit eltolodik de meglátjuk köszöntem
|
Ha valaki csak úgy szórakozásból ártózik hullákat, nap-mint-nap, azzal történhet valami? Mert a hulla még fel se tudja jelenteni (nem tudja, ki volt).
|
Quote:
|
Nem arról van szó, hogy ezt olyan nagy ügy lenne elviselni (bár akár azzá is válhat). Hanem arról, hogy ez nyilván ellenkezik a játék szellemével és ha valaki sokat csinálja (esetleg különbözőek ellen), szerintem elég könnyen tetten érhető, és nyilvánvalóan nincs máscélja, mint mások játékélményének rontása. Szóval az a kérdés, ilyesmivel kapcsolatban várható-e valami?
Amúgy asszem sok munkával lehet valószínűsíteni, ki volt az illető. Bár ezen még gondolkodom. |
Quote:
A minap az én játékélményemet is komolyan lerontották, mert felgyújtották a házaimat. Most akkor menjek jelenteni?:) |
Quote:
|
Hm. Ki a fene panaszkodott?!
|
Quote:
# hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés, # ha az országban vihar tombol, nem zavarja, # a földrengés csak minimális károkat okoz, Kérdem én, mint hulla szakértő, mit lehet egy hullán kis hekin ártózni? Tolvajok mérgezése-felfedése hülyeség, szárazvihar szintén, földrengés 1-2 épület, de egy idő után autovédelem lesz, tűzgolyó meg olyan mininális károkat okoz, hogy kár megemlíteni. |
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |