Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Gyors csopi létszámkorlát feloldása ! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1855)

Tsobi 05-29-2007 14:09

Gyors csopi létszámkorlát feloldása !

Üdv Mindenkinek !! : )
Legjobb tudomásom szerint a gyors csoportoknak( 5/U ; 4/N ; 3/I ) limitálva van a maximális létszámuk .. tehát x ori felett nem lehet regelni mondjuk U-ba ... A kérdésem az lenne,hogy ez miért is van?
Másik,ami eszembe jutott,hogy ha már korlátozva vagyon,akkor legyen inkább ez a kezdőkre irányítva ... mondjuk emil szerint válogatná a rendszer .. akinek van már egy vagy több orija az e-mail címén,az jöhet,akinek ez lenne az első,az nem ... Hisz világosan le van írva,hogy kezdőknek nem ajánlott ...

Remélem értitek mit is akarok mondani ... :)
Az első kérdésre egymondatos válasz is jó,ha van,a javaslatra pedig kis kifejtés,ilyesmi :)

Ati 05-29-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99415)
Legjobb tudomásom szerint a gyors csoportoknak( 5/U ; 4/N ; 3/I ) limitálva van a maximális létszámuk .. tehát x ori felett nem lehet regelni mondjuk U-ba ... A kérdésem az lenne,hogy ez miért is van?
Másik,ami eszembe jutott,hogy ha már korlátozva vagyon,akkor legyen inkább ez a kezdőkre irányítva ... mondjuk emil szerint válogatná a rendszer .. akinek van már egy vagy több orija az e-mail címén,az jöhet,akinek ez lenne az első,az nem ... Hisz világosan le van írva,hogy kezdőknek nem ajánlott ...

Az első kérdésre egymondatos válasz is jó,ha van,a javaslatra pedig kis kifejtés,ilyesmi :)

A létszámkorlátra a válasz: ez a gyors csoport. Itt vannak a legsűrűbben a körváltások, nem szabad, hogy a körváltás elhúzódjon, hiszen onnantól nem gyors csoportról, hanem egy újabb normál csoportról beszélhetnénk csak.

A jelentkezés korlátozása állandóan visszatérő téma, az idei nyáron a szokásosnál is több ott az olyan kezdő, akik szemmel láthatóan nem odavalók.

Tsobi 05-29-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99416)
A létszámkorlátra a válasz: ez a gyors csoport. Itt vannak a legsűrűbben a körváltások, nem szabad, hogy a körváltás elhúzódjon, hiszen onnantól nem gyors csoportról, hanem egy újabb normál csoportról beszélhetnénk csak.

A jelentkezés korlátozása állandóan visszatérő téma, az idei nyáron a szokásosnál is több ott az olyan kezdő, akik szemmel láthatóan nem odavalók.

EZért is merészkedtem elő az ötlettel :)
A körváltásos dolgot úgy érted,hogy a rendszer nem bírná?
Mert nem egészen tiszta ...:o

Valezius 05-29-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99415)

Szép dolog kizárni a kezdőket. :p Gondolj azokra akik más hasonló játékokban eléggé függők és profik. Nagy részük szerintem hamar ráérez erre a játékra is, és ha ezt gyors csoportban akarja megtenni, akkor rajta.

Ati 05-29-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99417)
EZért is merészkedtem elő az ötlettel :)
A körváltásos dolgot úgy érted,hogy a rendszer nem bírná?
Mert nem egészen tiszta ...:o

Egy Y nagyságú csoportot nem szívesen tennék be óránkénti kétszeri körváltásra... :)

Tsobi 05-29-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 99419)
Szép dolog kizárni a kezdőket. :p Gondolj azokra akik más hasonló játékokban eléggé függők és profik. Nagy részük szerintem hamar ráérez erre a játékra is, és ha ezt gyors csoportban akarja megtenni, akkor rajta.

Akinek van annyi sütnivalója,hogy más,hasonló játékban profi,akkor ahhoz is van,hogy hallgat a más,a játékkészítő szavára és nem ott csinál orit,ahol a tapasztaltabbakat várják,hisz még ő is egy kezdő ..

Tsobi 05-29-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99420)
Egy Y nagyságú csoportot nem szívesen tennék be óránkénti kétszeri körváltásra... :)

Jogos ,bár szerintem elég valószínűtlen,hogy a gyors csopi ekkorára duzzad .. :)

Ati 05-29-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 99419)

Nagyon nem vagyok ennek híve, mert ott igan hamar rossz tapasztalatokat szed össze. A gyorsban alapvetően olyanok játszanak, akik profik. Ha egy ilyen játékos nekikront párszor, akkor máris elment a kedvük mindentől. Pedig olvasták, hogy itt ez vár rájuk. Nem akarnék ujjal mutogatni, de nemrégiben fogott rágalom-hadjáratba például egy kezdő, akit meg mertek a gyorsban támadni. Ez velejárója a csoportnak, ahogy ez ki is van regisztrációkor írva.

Sajnos ezt a kiírást nem veszik komolyan, ezért valóban nagyon sokszor felmerült már, hogy a gyors csoportba való jelentkezés más korlátokhoz is legyen kötve.

Tsobi 05-29-2007 14:26

Szóval szerintem megérne egy próbát .. egy hónap tesztet,vagy ahogy gondolod :)

Ati 05-29-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 99424)
Szóval szerintem megérne egy próbát .. egy hónap tesztet,vagy ahogy gondolod :)

Micsoda? :)

A létszámkorlát különben ahogy nézem nemigen szokott problémát okozni. Most is van 40 hely még a csoportban.

All times are GMT +1. The time now is 21:05.