![]() |
Miért???
Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...
|
Ha anyázol máshonnan is kivágnak miert meglepo az hogy a hoditobol is?
|
Quote:
És nagyon helyes, hogy ha durva szövegért büntetést kapsz, nem árt egy minimális civilizáció, ha játszani akarsz... |
Quote:
|
Nehogy az legyen már a bajod, hogy téged a hatalmas nagy izét beütötte valaki, mert akkor felmerül a kérdés hogy olyan nagy Izé vagy? Engem is beütnek, és arra az a válasz, hogy amikor hazaérek, akkor kimegyek rá, nem minden hülyeséget a fejéhez vágok csak azért, mert ő látott valakit aki teljes sereggel kiment, hát jó hogy beüt, én is bementem volna, 2-3 sereggel is!
|
Ja, és egy egyszerű válasz a kérdésre: ha játszani akarsz, vannak szabályok, amelyeket vagy betartasz, vagy jön a bünti. Ennyi.
|
egyetértek az előttem szólókkal!
van az úgy, hogy felbosszant valmai, akkor én is anyázok, magamban. És nem kezdek el üzeneteket írni, hogy te meg mééé támadsz meg, mikor most én vagyok a jani... egyébként is, ráfér a hódítósokra egy kis korlátozás, pláne ebben a nagyon szabad világban. arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lenne ha még a helyesírásért is figyelmeztetnének :) |
spec nem téged, csak úgy általában...
|
Quote:
Bocs, de ha a Hódító minimális kultúrális elvárásainak nem tudsz eleget tenni, akkor a játékban nem vehetsz részt. |
Ha esetleg beütnek és nincs esélyem visszaütni, akkor én gratulálni szoktam az ellenfélnek....
|
All times are GMT +1. The time now is 18:01. |