![]() |
Elf specvari
Sziasztok
Az elf specvarijával kapcsolatban vetném fel, hogy szabi alatt a (lejáró varázslatok miatt) gömbölésel látható milyen egységei vannak. Ezen talán lehetne változtatni mert minden más faj varázslata is lejár a szabival, de ez más fajnak nem is gond mivel nem lehet szabizó ellen akciózni. Gömbölni viszont lehet. Ezen okokból, ha elfel játszom 10* is meggondolom elmenjek-e szabira. 2 megoldási javaslatot is tennék: 1. Szabin lévő elf elleni gömbölés mindig legyen sikertelen. vagy 2. Ne járjon le a specvarija szabi alatt. (cserébe pl. körönként levenne valamennyi rúnát) Ezzel talán orvosolhatnánk ennek a (príma) fajnak ezt a hiányosságát (Igen tudom, el lehet adni az egységeket hogy ne legyenek "szem előtt", stb. de mért kéne trüközni ha más fajjal sem kell?) Kösz a figyelmet. |
Ezt az ötletet én is jónak tartom, nekem is van elfem és gyakran szembesülök azzal hogy át kell számolnom a köröket órára hogy megtudjam hogy amíg szabi alatt gömböltek megláthatták-e mit tartok, számítanom kell-e arra hogy "felszedem a horgonyt" és felmenekülök a pontlistán egy gyors fedezéssel, vagy nem lesz rá szükség.... :o
|
Én nem tartom jó témának, mert nem én találtam ki:D
De amúgy én is voltam elf, és igen, azért ez egy kicsit diszkrimináció a többi fajjal szemben! Sőt, ha valaki szabin volt és támadható volt, akkor meg is vártam és vertem, mert hiába a fantomsereg, tudtam, hogy mije van:) Ja, tényleg kellene rá megoldás! |
Szerintem nem logikus, hogy szabis és SZK-s orik varázslatai lemennek, hisz készültsége nem jön vissza, elköltött rúnái nem pótlódnak. Visszaélni talán csak az SZK-s orik teljes krónika varázslatával lehetne, a többi varázslat senkinek sem okoz gondot, ha fentmarad.
Régen a varázslatok megmaradtak szabi és SZK alatt. Nem hiszem, hogy visszaállításra kerülne a megmaradás. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy egy olyan esetben ha kényszerű okból megy valaki szabira, és nem tervezetten, akkor ezzel a jótanáccsal elmehet a sóhivatalba. másrészt normális esetben - főleg ha van helytartód - úgy állítod be a varázslatokat, hogy ne egyszerre járjanak le, hogy ne vigye le nagyon a készültségedet. ha visszajössz még 100%-on is, mindjárt felteszel egy védelmet, egy specvarit, egy tisztánlátást, egy mágikus pajzsot.... |
Quote:
Nem támogatom, ha azzal a fajjal vagy vállald ennek a kockázatát! Ne haragudj nincs még egy faj akinek ilyen jó spec. varija lenne, ha meg elmész szabira vállald, vagy nagyon jól leírtad hogy trüközhetsz... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:16. |