![]() |
A beviteli mezők tudják értelmezni a pontozott mennyiséget is!
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszenek az ujitasok, ez az egy komolyabb gondom akadt, hogy nem tudom piacolas, kepzes, stb kozben bemasolni az adott szamot, mert pl 12.384-nel 12 darabot fog ertelmezni a program. A javaslatom az lenne, hogy a program tudja ertelmezni az igy bemasolt szamokat is, azaz kene egy egyszeru konverter, ami a pontozott mennyiseget is fel tudja dolgozni. Linuxos rovid pelda: csomalin:~$ echo '12.384.234' | sed s/'\.'//g 12384234 Ja persze ez a bekenhagyja a normal szamokat, pelda: csomalin:~$ echo '12384234' | sed s/'\.'//g 12384234 Szoval maga a programozas reszt tuti nem bonyolult, a kerdes az, hogy mennyi eroforrast enne, azt hiszem... Es ti mennyire gondoljatok, hogy szukseg van ra :) :D Velemenyek? |
Quote:
Ez egy másik topicban már felmerült, azt írtam rá, hogy nézzük meg a mostani változásoknak milyen hatásai vannak a masinákra, aztán meglátjuk, hogy ez bekerül-e. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igencsak kényelmetlen és sok sok elírás keletkezik a pontok miatt, ugyanakkor persze átlátható, aminek nagyon örülök... csak a copy-paste hiánya miatt nagyon fárasztó |
Már kész az a verzió, ahol pontokkal is lehet beírni, csak még nincs fent élesben... Kicsit sokminden van most egyszerre... Elvileg ma valamikor felkerül... :)
|
Quote:
|
Elvileg fent is.
Azt hiszem mindenhova betettem, ha valahova mégse, akkor sikírsatok... :) |
zsiir! :D :D
|
Juhiiii Szuper:DD
|
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |