![]() |
Seregek "hazakísérése"
Most az utóbbi időben eléggé le lettek gyengitve a hadisok.
Egy kis előnyt kellene adni nekik. Én azt javasolnám hogy a hazaérkező seregek elöbb beérjenek mint a támadó seregek, hogy esély legyen a kísérő seregek kivédésére, de ha ez nagy előny lenne akkor csak véletlen szerüen érjenek be elöbb a hazaérkező seregek, mondjuk ennek a seregnek van 80%-a hogy elöbb beérjen mint az ellenség. A %-ot a rendszer külömbözö szempontok szerint számolhatja ki. |
ez hülyeség lenne, mert akkor ezentúl mindenki kitámadna max elittel, mert úgyis az ér hamarabb vissza;)
|
Quote:
|
ez meg azért nem jó, mert sem a támadó sem a védő nem tudja ez az az 1 alkalom-e vagy sem;)
|
Én sem támogatom. Akkor a hadisokat nagyon nehezen lehetne bántani. Sztem ez kb hasonló mintha minden fajnak lenne könyvtárkulcsa.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így is mellesleg hatalmas előnyben vannak a hadisok a felfedezés nehezítése után, szóval nem tudom miről beszélsz:) |
ebbe ne mennjünk bele, mert egyértelmű, hogy aki valamiből erős az másból gyengébb;)
amúgy meg begömbölöd a pénz alapján megnézed a lehetőségeit;) ha nem lehet begömbölni, akkor kicsit ráhagysz és csak két sereggel kisérsz. |
Quote:
vegyünk gey szöviháborút a szemléltetés kedvéért kijön rám a hadis én is hadis vagyok ő nem ver be de én se őt mert ugye hazaért... húú de eősebb lettem ettől ...tömeges állóháborúk tök fölöslegesek lennének a pacik is |
All times are GMT +1. The time now is 19:42. |