![]() |
Lassús csúcscsoport
Hali!
Ez csak egy felmérés lenne, hogy mennyire van igény ilyesmire. Ati eddig mindig elvetette, arra hivatkozva, hogy úgyis kicsi lenne rá az igény! De vajon mekkora? |
nem egészen értem, miről van szó... kicsit kifejtenéd, megkérlek?
|
Bocs. Valami olyasmi, ami az Anarchban is van...
Rendes ötletet a megvalósításra direkt nem írtam. |
64 darab nem szabis ori van a 3. szintű lassú csoportban, nem hiszem, hogy ezzel ilyen szinten érdemes foglalkozni.
|
hát odáig eljutni egy örökség vagy ökörség:)
|
örökség vagy örökkévalóság
nem mindegy, hogy mire fekszel: nedves kőre vagy kedves nőre. |
hát nem mindegy, hogy párbajban vérezni vagy vérbajban párzani:D
de, hogy a témához hozzászóljak szerintem nincs értelme, de a tartózkodósra szavaztam, mert nem jutnék el oda soha;) |
én örvendenék, ha lenne csúcscsoport a lassúban, de...
Atinak sajnos igaza van... ha a 3. szinten 64 aktív ori van, akkor a 2. szinten nagyon kevesen lennének. és sokkal másabb lenne, mint a B. egyrészt sokkal könnyebb lenne bejutni a top30%-ba. talán jobb így, hogy a 3. szint után a B jön. Ati írta máshol, hogy aki odáig eljut, az már úgyis gyakrabban figyeli az oriját... |
Az a helyzet hogy mi az egyik Monro féle Szkarabeusz klántalin már lefoglaltuk a C betűt, méghozzá megalkottuk a 4/C csoportot. Hogy hogyan lehet regisztrálni oda (semilyen csopiból nem lehet oda feljutni :D ) az nem publikus, de akit érdekel (ex)zöldben érdeklődhet. :D:D
Amúgy nem látom értelmét a felvetésnek! Felesleges lenne 10 oriért új csopit kreálni. |
Quote:
Ilyen 2/C csoport bevezetését én is feleslegesnek tartom. Vagyishogy nem magáét a 2/C-ét, hanem egy újabb lassú csopit. Azon kevesek, akik eljutnak a 3-ig, és szeretnének játszani is egyszer csak majd, alighanem a kardjukba dőlnének egy ilyen újabb csopi láttán:) |
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |