![]() |
Szövetségesi segítség támadó varázslatoknál
A szövetségekben általában munkamegosztás van. A felállás változó, de általában vannak varis-tolis, hadis országok. Lehetőség legyen arra, hogy egy varis ország a szövetségesének éppúgy segítséget nyújthasson varázslókkal, varázslatokkal, mint ahogy egy varis a katonáival.
|
őőő érdekes egy ötlet az szent:)
|
Na igen, de szerintem jogos igény.
|
Quote:
-Varik segitséget nyujtanának: akkor hulla szövire felrakom a védelmet 36 körre a varis orimmal??? kicsit túlzás lenne... meg amugy is hadisoknak nem kéne sok vari.. majd a varis felpakolja a varázslatokat.... hm szerintem nem jó ötlet...:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
lehetne szűkíteni arra, hogyha egy hadisra vihart varázsolnak, akkor a zsövetséges varis segíthetne leküzdeni
|
Quote:
|
nem mennek a varázslók sehova, maradnak a popsijukon, csak így is segítenek, hiszen támadó varázslatoknál ez az együttműködés már megvan, csupán annyi változtatás kellene, hogy a magadra alkalmazható varázslatok mondjuk valamilyen korlátozással a szövetségeseidre is alkalmazható legyen
|
Hát ez elég érdekes ötlet.
Ha filmszerűen képzelem el az egészet, akkor azt mondanám ok. A szöviknek a baráti varázsló segít ebben abban. Mesefilmbe illő jelenet. Nah de ez annyira megváltoztatná a játékot, hogy azt elképzelni is borzasztó. Minden eddig kifejlesztett rendszer + taktika felborulna. Úgyszólván gyökeresen megváltoztatná a hódot. Nekem ez nem tetszik, de nagyon nem. |
All times are GMT +1. The time now is 23:44. |