Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hirnév szerzés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1268)

caca73 01-02-2007 20:00

Hirnév szerzés?

Segitsetek kiváncsi volnék hogy kell hirnevet szerezni

Ati 01-02-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by caca73 (Post 62322)

A súgóban leírtak alapján nem sikerült rájönni?

Idézem:

"Hírnév

A hírnév egy nulláról induló, pozitív vagy negatív szám, ami azt jelzi, hogy országod mennyire bátor (híres), avagy mennyire foglalkoztatja inkább a kisebb országok támadása.

Ha egy értékben erősebb országot támadsz, akkor hírneved növekedni fog. Ha egy alacsonyabb értékű országot támadsz, akkor hírneved csökkenni fog. Csak a sikeres akciók számítanak.

A változás mértéke az országok értékkülönbsége. Katonai akciónál az értékkülönbség 1/10-ed részével, tolvaj és mágikus ártó akcióknál az értékkülönbség 1/60-ad részével változik hírneved. Ha ez az érték kevesebb, mint 1, hírneved akkor is változik 1 ponttal.

Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -).

Ha ránézel egy ország hírnevére, akkor abból megállapíthatod, hogy többnyire az adott ország inkább a nála kisebbeket támadja, vagy nemes ember, és az erősebb országokat piszkálja inkább.

A hírnévnek az információn kívül más szerepe jelenleg nincsen a Hódítóban! "

Gazsy 01-02-2007 20:04

Quote:

Ha a pontlistán előtted állót zaklatod: haddal, ártó varázslatokkal vagy tolvaj akciókkal, akkor +irányban nő a hírneved, ha a pontlistában alattad lévőket bántod, akkor -irányban változik a hírneved. (amugy a dúgó elégé részletesen taglalja...)

Kisbér 01-02-2007 20:07

Quote:

Minek?
Úgysem számít semmit... Hátakkormeg?!

Gazsy 01-02-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 62329)
Minek?
Úgysem számít semmit... Hátakkormeg?!

:D
Azért általában pár dolgot ki lehet olvasni belőle...
Alsóbb csoportokban, ahol még vagyok, azért néha hasznos:D

ro-bo-goo 01-02-2007 20:28

Naja:D :D :D :D A nullásak a sunnyogók a többi meg vagdalkozik le-fel:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gazsy 01-02-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by ro-bo-goo (Post 62336)
Naja:D :D :D :D A nullásak a sunnyogók a többi meg vagdalkozik le-fel:D :D :D :D :D :D :D :D :D

konkrétan 4/L ben a gömbözéseknél a hírnév alapján kb 80%- ban bejött a tippem hogy kit tudok gömbözni és kit nem. Enniy. se több se kevesebb. de igy legalább nem buktam be sokszor és nem nézegette boldog, boldogtalan az orimat csak azért mert nem sikerült a gömböm....

Dragi 01-02-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 62341)
konkrétan 4/L ben a gömbözéseknél a hírnév alapján kb 80%- ban bejött a tippem hogy kit tudok gömbözni és kit nem. Enniy. se több se kevesebb. de igy legalább nem buktam be sokszor és nem nézegette boldog, boldogtalan az orimat csak azért mert nem sikerült a gömböm....

én ezt úgy oldottam meg hogy elf lettem :D:D:D;)

Grabi 01-02-2007 20:43

wooow. miért akinek 1 millás hírneve azt nem? hírnév alapján nem lehet.

ro-bo-goo 01-02-2007 20:43

Megjegyzem, alsóbb csoportokról volt szó:) 4-ről nem tudok nyilatkozni (még):rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 12:29.