![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Egyébként ha engem lecsalóznak, felháborodva utasítom vissza a képtelen vádakat.. mikor tibut lecsalózták, ő azt kérdezte, nem kéne-e már anarchban lennie, ha csalt volna.. ? ) |
Quote:
TS meg sztem informácio hiányában irogat,jelenleg az frissitem a tényekről pm-ben:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
..azért lett visszafordítva, mert még a klán alapvédelmét sem ütötte volna át, így pedig bár szabályos, létjogosultsága nem volt és tényleg csak a kitolás volt a célja, csak zavaró tényezőként volt jelen, amit rosszindulattal küldtek ránk.. ezt valaki közülünk jelezte és a vezetőség helyt adott neki.. úgy tűnik ez a szemlélet nem összeegyeztethető a Hódító szellemiségével, szerencsére. |
ugye hogy nem volt nehéz :)
arra kérném végül a tisztelt Olümposz és Dragon tagokat ,hogy nem kérünk pletyka alapú vádaskodást |
Quote:
Monro féle klántalin is azt ittam csak kár, hogy nem volt ott bomba hozzá :S Ebből kifolyólag ellőt egy sereget mert éppen olyan kedve volt :D Nem tudván előre , hogy a külső fórumon milyen sárdobálás és jksz kiabálás lesz ..... De ezt így utólag tudva is ellőttem volna azt a sereget :) Totya |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |