Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 275481)
De csak hogy tisztázzam a helyzetet.
Az egyenlitői lámavadászokhoz semmi közünk már lassan 2éve, simán szimpátia!!!
Ezt Vityuval is megbeszéltem anno, amikor kezdődtek a konfliktusok. egyedül mnt-kben vannak összefüggések, a közös ismeretségek miatt.
A kis lámavadászok részben tölünk ütésre kivált tagok, részben pedig 1 ismerős akinek ütésekkel segitünk a fordulásban.
Mi a sarkvidéki lámavadászok vagyunk és nem elöbbi 2 klán nincs segitség, de nem is nagyon tudnánk őket. (tudom hogy infó kiadás és lehet meglincsel ezért a klánom, de nincs 1 országunk se, akinek 4%-nál több kocsmája lenne... nem méregetünk fel, nem segitjük infóval sem a kicsiket...)
Ebben ha vki kételkezdik a szavamban annak szivesen adok bizonyitékot erről akár.
|
Amikor először ránéztem a Lámavadász klánokra, a hasonló nevekről arra gondoltam, biztos erős konkurenciái egymásnak, mint ahogy az normális volna. Aztán hallottam szóbeszédet, hogy ez a 3 klán voltaképpen 1. Nem nagyon hittem, mondván sokan sokfélét beszélnek, főleg a Hódban.
De mikor felmért egy Kislámát a szövim, a Sarkvidékitől érkezett a fenyegető zöld. :eek: Utána a távolnézésük tartalmát küldte el ugyanaz. :eek::eek:
Nem tudom mikor lesz hiteletek újra a szememben.
Mostanában, ha a Lámaklánok pontot változtatnak, szinte gondolkodás nélkül felmérem mindhármat, hogy mit csinálnak. És a szóbeszédre is jobban figyelek.
|