Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Princ 01-10-2011 10:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275481)
De csak hogy tisztázzam a helyzetet.
Az egyenlitői lámavadászokhoz semmi közünk már lassan 2éve, simán szimpátia!!!
Ezt Vityuval is megbeszéltem anno, amikor kezdődtek a konfliktusok. egyedül mnt-kben vannak összefüggések, a közös ismeretségek miatt.
A kis lámavadászok részben tölünk ütésre kivált tagok, részben pedig 1 ismerős akinek ütésekkel segitünk a fordulásban.
Mi a sarkvidéki lámavadászok vagyunk és nem elöbbi 2 klán nincs segitség, de nem is nagyon tudnánk őket. (tudom hogy infó kiadás és lehet meglincsel ezért a klánom, de nincs 1 országunk se, akinek 4%-nál több kocsmája lenne... nem méregetünk fel, nem segitjük infóval sem a kicsiket...)
Ebben ha vki kételkezdik a szavamban annak szivesen adok bizonyitékot erről akár.

Amikor először ránéztem a Lámavadász klánokra, a hasonló nevekről arra gondoltam, biztos erős konkurenciái egymásnak, mint ahogy az normális volna. Aztán hallottam szóbeszédet, hogy ez a 3 klán voltaképpen 1. Nem nagyon hittem, mondván sokan sokfélét beszélnek, főleg a Hódban.
De mikor felmért egy Kislámát a szövim, a Sarkvidékitől érkezett a fenyegető zöld. :eek: Utána a távolnézésük tartalmát küldte el ugyanaz. :eek::eek:
Nem tudom mikor lesz hiteletek újra a szememben.
Mostanában, ha a Lámaklánok pontot változtatnak, szinte gondolkodás nélkül felmérem mindhármat, hogy mit csinálnak. És a szóbeszédre is jobban figyelek.

Tsobi 01-10-2011 10:16

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275458)
Tölünk mindenki megmondta hogy nem fogunk soha többet felhozni a MI pénzünkből a top30-ba

Ezt nem láttam tegnap, szóval most válaszolok rá.
Enci, Kutyu és Taki rá a tanúm, hogy én úgy mentem hozzátok, hogy fordulni szeretnék. Elhangzott a kérdés: tudjátok vállalni? -Tudjuk!

Innentől kezdve felhánytorgatni ezt igencsak karvaly dolog, Te pedig nem ilyen vagy.

D vagy Á?:P 01-10-2011 10:18

Én nem feltételezek semmi rosszat,de az,hogy nincs semmi közük a klánoknak egymáshoz az tulzás,elég csak pár orira szövetségi történetet nyomni hova lépett ki-be,gondolom akkor a nevük se lenne ugyan az a klánoknak ha semmi köze nem lenne egymáshoz.

Kutyuleee 01-10-2011 10:24

Elnézést a Bigesektől, ha félreérthető volt.
Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275478)
...
Big Gun - Menzo párharc
...

Ezt nem azért tettem be a felsorolásba,mert ők is sárosak lettek volna, hanem azért, mert sok olyan dologból is lett sárdobálás itt, ami tiszta ütés volt.
Csak felhivták rá a figyelmem, hogy elég rosszul mutat a pékekkel és a 7.osztállyal 1kontextusban.:)

Még 1 elnézést

Kutyuleee 01-10-2011 10:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275481)
De csak hogy tisztázzam a helyzetet.
Az egyenlitői lámavadászokhoz semmi közünk már lassan 2éve, simán szimpátia!!!
Ezt Vityuval is megbeszéltem anno, amikor kezdődtek a konfliktusok. egyedül mnt-kben vannak összefüggések, a közös ismeretségek miatt.
A kis lámavadászok részben tölünk ütésre kivált tagok, részben pedig 1 ismerős akinek ütésekkel segitünk a fordulásban.
Mi a sarkvidéki lámavadászok vagyunk és nem elöbbi 2 klán nincs segitség, de nem is nagyon tudnánk őket. (tudom hogy infó kiadás és lehet meglincsel ezért a klánom, de nincs 1 országunk se, akinek 4%-nál több kocsmája lenne... nem méregetünk fel, nem segitjük infóval sem a kicsiket...)
Ebben ha vki kételkezdik a szavamban annak szivesen adok bizonyitékot erről akár.

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 275488)
Én nem feltételezek semmi rosszat,de az,hogy nincs semmi közük a klánoknak egymáshoz az tulzás,elég csak pár orira szövetségi történetet nyomni hova lépett ki-be,gondolom akkor a nevük se lenne ugyan az a klánoknak ha semmi köze nem lenne egymáshoz.

kiemeltem a lényeget, a többit elküldtem zöldben...
Az egyenlitőieknél mindent egybevetve 2ország van akihez valaha is közünk volt. mind 2 ország több mint 1éve nincs nálunk,se kis klánban, se sehogy. Ebből Parajjal mai napig jó baráti viszonyt ápolunk.

GenXter 01-10-2011 10:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275487)
Ezt nem láttam tegnap, szóval most válaszolok rá.
Enci, Kutyu és Taki rá a tanúm, hogy én úgy mentem hozzátok, hogy fordulni szeretnék. Elhangzott a kérdés: tudjátok vállalni? -Tudjuk!

Innentől kezdve felhánytorgatni ezt igencsak karvaly dolog, Te pedig nem ilyen vagy.

Bocs Kuty,de erre még reagálok
Elismerem hogy vállaltuk,de amit utána valamelyik topicban irtál hogy a saját pénzedből mentél fel és épitkeztél ,az már túlzás volt
meg ha fordulni akartál ,miért veretted fel magad 10k heki fölé ?? :confused:

GenXter 01-10-2011 11:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275480)
Kutyu, ezeket nem is vonta ám senki kétségbe. Egyszerűen Enci viselkedése hitelt adott bizonyos velünk kapcsolatos pletykáknak, amit én szóvá tettem.

A szememben Te feddhetetlen vagy, hisz tudod. Ha valami mondasz, azt elhiszem Neked. :) Viszont nem mehetünk el szorosra zárt szemmel azon tény mellett, hogy valaki (tudjukki) közületek hajlamos sötét üzelmekre a klán többi tagjának megkérdezése nélkül is, ezt bizonyítja a múlt, a jelen.. reméljük a jövő nem fogja.

remélem ez nem rám vonatkozik TS,mert ha igen mond a szemembe

Tsobi 01-10-2011 11:08

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275492)
remélem ez nem rám vonatkozik TS,mert ha igen mond a szemembe

Persze, hogy Rád. :)
Monro-nál a szemedbe is mondtam, Te pedig mosolyogva legyintettél, mondván a pékek is ezt csinálják.

GenXter 01-10-2011 11:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275493)
Persze, hogy Rád. :)
Monro-nál a szemedbe is mondtam, Te pedig mosolyogva legyintettél, mondván a pékek is ezt csinálják.

akkor jo,még nem tudom miről van szó,de majd csak rájövök

Tsobi 01-10-2011 11:13

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275494)
akkor jo,még nem tudom miről van szó,de majd csak rájövök

Tök mindegy, majd valamelyik talin megbeszéljük úgyis. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:06.