Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Hex 01-09-2011 20:48

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 275419)
Én miért nem kapok ilyen támadást ? :DD

mert talán nem sok olyan degenerált van a játékban mint te?

Tsobi 01-09-2011 20:55

Arra a szóbeszédre kaptunk fel a fejünk, mikor a klánsereg kiküldésének miértjei után kutattunk, hogy a totya féle hányadékbrigád összebeszélt a velük szoros személyes kapcsolatot is ápoló offenzív, ám ellenünk komoly sikereket aratni eddig nem tudó lámavadász klánnal, hogy hátha nekünk a két héten keresztüli piros ködben lankad a figyelmünk és könnyebben bekenik a szánkat, így küldjenek már egy zavaró klánsereget reánk.

A többség nálunk abszurd feltételezésként kezelte a dolgot és a rejtett elismerés jeléül el is vetettük ez a forgatókönyvet, inkább ráhagytuk totya elmebajára, erre most tessék. A lámavadászok egy jeles képviselője méltatlankodik amiatt a fórumon, hogy a totya által bevallottan zavaró sereget hivatalból visszafordították. Hát nem furcsák ezek az összefonódások? :)

Régóta tudom, hogy a lámavadászok (tisztelet a kivételnek, Kutyu!) szabatosan értelmezik a játék szabályait, ezért is jöttem el onnan anno, de ezek után mi jöhet még? Kiváncsi vagyok a kisklán mikor keni be totyáékat a nagy barátság szellemében. :) Meg lehet persze ezt az elméletet cáfolni, csak ugye a gyanú árnyéke ott lebeg..

vityu 01-09-2011 21:00

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275427)
Régóta tudom, hogy a lámavadászok (tisztelet a kivételnek, Kutyu!) szabatosan értelmezik a játék szabályait, ezért is jöttem el onnan anno, de ezek után mi jöhet még?

Sajnos azt kell mondjam, hogy akik harcoltak, vagy legalábbis minimális összetűzésbe keveredtek velük, mindezzel tisztában vannak. Sajnos.

monro 01-09-2011 21:00

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275406)
és???
ez a játék nem fog attol megváltozni ,mert nekem ez az nem tetszik,miért nem tudsz beletörödni ?

Ti klántársak vagytok egyébként vagy csak lelki társadat véded ennyire?

Bocsi későn olvastam Tsobi fenti bejegyzését amiből kiderül a kérdésemre a válasz...
Eddig nem nagyon hittem ebben az elméletben, de Ganxter hozzáállása valóban elgondolkodtat.

csákány 01-09-2011 21:04

Pool a popcorn bizniszed újra beindulhat :D

Redback 01-09-2011 21:08

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 275419)
Biztosan igazad van ....
Én sírtam a supportnak is .... mert megtámadtak ....
Én kezdtem itt is siratni ....
Hagyjuk már :D
Én miért nem kapok ilyen támadást ? :DD
Hex hagyjuk ezt szerintem ......

Talán azért nem kapsz ilyet, mert aki nem támad normálisan, azt nem zavarja. De mi igenis próbálunk haladni, és idegesítő tud lenni, ha kv előtt mp-kel távolozol :)

Tanuló 01-09-2011 21:15

Én csupán arra az egyre lennék kíváncsi, hogy meddig tűri a support, vagy Ati, hogy valaki sorozatosan hányadéknak, illetve hányingert keltőnek minősíti a játék több résztvevőjét. Sajnos már én is ott tartok, hogy ha bármelyik szóban felfedezem a ts betűkapcsolatot, nekem is hányingerem van.

csákány 01-09-2011 21:16

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 275438)
Én csupán arra az egyre lennék kíváncsi, hogy meddig tűri a support, vagy Ati, hogy valaki sorozatosan hányadéknak, illetve hányingert keltőnek minősíti a játék több résztvevőjét. Sajnos már én is ott tartok, hogy ha bármelyik szóban felfedezem a ts betűkapcsolatot, nekem is hányingerem van.

Nekem mindig a TeleSport jut eszembe :D

Tsobi 01-09-2011 21:18

Quote:

Originally Posted by Tanuló (Post 275438)

Le lehet ragadni apró részleteknél, hogy eltereld a lényegi kérdésekről a figyelmet, csak ugye minek?
A hányinger szíved joga, ahogy nekem is, maradjunk ennyiben a hosszabb kifejtést mellőzve. :)

Remedy 01-09-2011 21:19

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275404)
nem a föoldalon a látod a ráállást hanem a klánpontlistában,javits ki ha tévedek

Quote:

Originally Posted by monro (Post 275432)
Ti klántársak vagytok egyébként vagy csak lelki társadat véded ennyire?

Bocsi későn olvastam Tsobi fenti bejegyzését amiből kiderül a kérdésemre a válasz...
Eddig nem nagyon hittem ebben az elméletben, de Ganxter hozzáállása valóban elgondolkodtat.

Ez nekem is nagyon gyanus, foleg ezzel a beirasaval. Mivel ennyire fogalmatlan nem lehet (ugyanis a raallas utan tamadas is szokott neha lenni, segitek), tenyleg olyan, mintha vmibe csak bele akarna kotni, es nagyon vedeni akarna a masik felet...

All times are GMT +1. The time now is 19:01.