![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Büdös álszent jksz-es banda :D:D külsőn megy az utálom dolog a játékban egyedül meg nullák vagyunk.. ;) grat
|
Quote:
|
Quote:
Nem csípem azt, ha valaki a nagy arcát vádaskodással fedezi vereségre álló háború esetén, főleg ilyen fórumos kezdet után. |
Quote:
|
Vereségre álló harc?hm...nagyon magabiztos vagy te ebben.de tudod legszebb öröm a káröröm:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A többire nincs bizonyíték tehát nem írom le:) |
Quote:
|
Quote:
szerintem nem pont Ts-t kellen jksz-szel vádolni, mikor még azt az általánosan elfogadott módszert sem hajlandó megtenni, hogy a szövije országába belép etetni. |
Quote:
|
Quote:
Idézd már be légyszi!Amúgy meg Tsobi előző hozzászólásához hozzáfűzném: Sajnos azonban országunkban az állatoknak, a kisebbségnek, a pszichés betegeknek, az elítélteknek, a kiskirályoknak JOGAI vannak, nekünk embereknek pedig kötelességeink! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként most tényleg arról beszélgetünk, hogy a 2/B topjában egy 10+% üressel rendelkező, szövijétől 15k pontra elszakadt országot bever-e egy szövi mindenféle összejátszás nélkül?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A szabályos fórumozáshoz visszatérve... |
Quote:
|
Quote:
Ellenben a gyanusítgatásokra: "Csalásgyanús eseteket NE a fórumon jelents be! Ennek több oka is van: elõször is nem biztos, hogy igazad van, és ezzel bizony elég nagy károkat okozhatsz a 'gyanúsítottnak', másodsorban pedig ennek megvannak a megfelelő módjai, ezeket a súgóban megtalálod. " |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Engem csak ne keverjetek bele semmibe. Én felülről találomra választok ki olyan orikat, akiket nem ismerek sehonnan és megyek. Az, hogy pont a Tsobi szövije volt, nem tudtam...
De ha tudom, akkor nem megyek rá, Tsobi miatt. Azt hiszem, nem szabálytalan 20+ körökre sem kimenni ütni. |
Quote:
Ergó szabálytalan. Témaváltás. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
Bence ma megkérdezte a klánfórumon, hogy miért ütöttük xy-t. Erre azt írtam neki, hogy mivel eddig egyszer beszéltem vele, és akkor is éppen sereg tartott felém tőle, így igazán nem érzem hátráltató tényezőnek. Aztán megemlítette, hogy azért vigyázzunk, mert el fognak kezdeni jksz-t kiabálni, és az senkinek sem kell. Na itt esett le, hogy egy klántársam és egy volt klántársam van abban a szövetségben. Már vártam, hogy mikor lesz ebből valami, hát most itt van. Én is totális jksz-t látnék a dologban, ezért nem is neheztelek senkire. Szóltam a srácoknak, hogy ne menjünk ilyenbe bele, de még egyszer kihangsúlyozom, hogy a föld nekünk is kell. |
Quote:
|
Ja, és bocsánat a srácoktól, hogy miattunk JKSZ-t kiabálnak rátok (is). :(
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |