![]() |
Quote:
|
Azt a rézfánfütyülőrézangyalát!
Most dühöngök!:mad::D Van oka is :Remedy-nek hívják:D:D:D Remedy: Te csináltál abba a topicba Aranyalmát? Na azzal egy pirosat kiérdemeltem... :mad::D |
Quote:
A pirosat azert kaptad, mert... megvan indokolva, olvasd el... A kerdest nem ertem :P |
Quote:
Csak nehéz kezdőként űberokosakat mondani több éve játszó emberkéknek...:p A kérdés pedig nem is kérdés.... (Nem kell vele foglalkozni.):) És egyébként mi mással tudnám megköszönni a sok okos dolgot amit tanácsoltatok nekem itt a fórumon mint zöld kockával? Ja,hogy azt ki kell érdemelni.... És ,hogy most se legyen OFF: :mad::mad::mad::mad::mad: |
VÁÁÁÁÁÁÁÁRG!!!!!!!!!!!
Több helyre is hívtak holnap sörözös-hódítós-csocsózós-összejöveteles bulira Pestre, és a főnököm NEM ENGED EL, HOLNAP MELÓZNOM KELL!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁRGH! Na most tényleg legszívesebben összetörném a berendezést.... Hetek óta várok erre, erre bejelenti, hogy rohadtul nincs elég ember, és maradnom kell!!!!!!!!!!! :mad::(:mad::(:mad: :(:mad::(:mad:( |
Quote:
|
Quote:
|
Nem, olyan nincs... Én is gondoltam rá, de közölte, hogy ha "Véletlenül emgbetegednél holnap reggelre, buktad a prémiumot..."
Nekem meg szükségem van a pénzre, mert a hivatalnak lógok 280k forinttal egy ingatlan tulajdonosváltásból adódó névátírás maitt.... és az most így nekem egyszerre rengeteg pénz (nincs is annyim...) Tehát így is fel fogok venni valami A hitelt vagy ilyesmit... Nem akarom, hogy elbukjak egy havi fizetésnyi pénzt :(:(:(:(:(:(:(:( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:05. |