![]() |
Quote:
Quote:
(Bocs az offért) |
Quote:
Dus: a javaslatod nem lenne visszatarto ero, es semmit nem valtoztatna. A hulla "en nyertem" taktikajan, es ellene sem lehetne semmit sem tenni. :) Bar, azt megneznem, hogy Ati megallitja. :) Kb, mint csuzlival a tankot... :) |
Quote:
Szóval, komolyabban, azért meg lehet fúrni a hullát, akár 1 kocsmás orkkal is, főleg ha A-ban már 60%-os bónusz lenne gyújtásra. Elég erősen hullanának a házak, és ugye, a többlet férőhely miatt, ezek jobban számítanak kv-kor, az ember elmenetelnél. És a kint lévő seregek is elmennek, ha nincs hely. Kellemetlen tud lenni... :) De persze, ezt még lehet finomítani, csak pár ötletet írtam. |
Quote:
Nem szabadna ennyire elszállnia az erejének. |
Quote:
Na most véleményem szerint vagy egyik bónuszt kapja vagy a másikat.. Mert ez így ..... Tényleg túl durva ne hozzuk fel egy ork szintjére de legyen azért a gnóm felett szvsz. de minimum érjen a közelébe a gnómnak törpének :p |
Már tudjuk ki kapta az elf heréjét.. :D
|
Ati remélem, hogy csak április 1-jét hoztad kicsit előre...
|
bocs ha belepofátlankodok a topikba :)
De szerintem jó lesz ez csomóan átváltanak hullára és mivel több ember fog beférni a házaiba több ember fog jönni az ember lopáskor is. ;) Végre üthetek egy csomó hullát és ha beteg leszek annyi embert lophatok mint más fajtól :) |
Quote:
De azert varjuk a tobbi hasonloan okos, es atgondolt ervet is. :) |
Nem tetszik ez így...
A-ban nagyobbat üt mint egy ork, nem eszik(!) mindig felmegy a vérszomj(!) és gyakorlatilag csk gyújtani lehet, amire szerintem elég hamar megkapja minden hulla az autovédelmet, ha nagyon rászállnak, csak üt egyet (bárkit, mert úgyis befér) és máris kint van a 10K pontból... Ráadásul ott a betegség, kórházat kell építeni ellene -> még annyira sem lehet megfogni Nem szeretnék olyan országoka látni a játékban, amivel úgy lehet bárkit beütni, hogy nem kell pénzt költeni rá (etetni), ha meg esetleg visszaütöd, még azt is te szívod meg... Ez még betegség nélkül is durva, fele hadibónusszal tudnám elképzelni (azaz a mostanival) |
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |