Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Von 01-25-2010 19:17

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 238454)
Ha ez bevezetésre kerül, akkor az 1A játékosállományának fele a tesztidőszak alatt ha hulla kerül a közelébe (egyénileg vagy klánnal) kimegy szk ra a maradék játékosokat jó esélyel beverik.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238453)
Predikciom:

Az 1/A fele szkn lesz hamarosan, a masik fele meg szetutve, vipet meg csak par kobor hulla fog fizetni...

Igy tessek belegondolni, fejlesztoi szemmel is.... :)

Konklúzióm: ti pedig közben egymással beszélgettek :D:D

(Bocs az offért)

Remedy 01-25-2010 19:23

Quote:

Originally Posted by Von (Post 238456)
Konklúzióm: ti pedig közben egymással beszélgettek :D:D

(Bocs az offért)

Ez igaz, viszont az a durva, hogy teljesen kulon jutott eszunkbe mindkettonknek ez a gondolat. Zoli vissza is akarta torolni, amikor mondtam hogy en is epp ezt irtam, de gondoltam nem baj, ha latszodik, hogy tobb embernek is ez a velemenye... :)

Dus: a javaslatod nem lenne visszatarto ero, es semmit nem valtoztatna. A hulla "en nyertem" taktikajan, es ellene sem lehetne semmit sem tenni. :)

Bar, azt megneznem, hogy Ati megallitja. :)

Kb, mint csuzlival a tankot... :)

Dus 01-25-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 238457)
Dus: a javaslatod nem lenne visszatarto ero, es semmit nem valtoztatna. A hulla "en nyertem" taktikajan, es ellene sem lehetne semmit sem tenni. :)

Bar, azt megneznem, hogy Ati megallitja. :)

Kb, mint csuzlival a tankot... :)

Ezért gondoltam, hogy nem a csúzlit kéne rakétavetőre lecserélni, hanem mondjuk a sivatag közepén, egy éjszaka leszerelni a tank lánctalpát. :D (najó, ez elég hülye hasonlat lett :) )

Szóval, komolyabban, azért meg lehet fúrni a hullát, akár 1 kocsmás orkkal is, főleg ha A-ban már 60%-os bónusz lenne gyújtásra. Elég erősen hullanának a házak, és ugye, a többlet férőhely miatt, ezek jobban számítanak kv-kor, az ember elmenetelnél. És a kint lévő seregek is elmennek, ha nincs hely. Kellemetlen tud lenni... :)

De persze, ezt még lehet finomítani, csak pár ötletet írtam.

Xeper 01-25-2010 19:42

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 238461)
Ezért gondoltam, hogy nem a csúzlit kéne rakétavetőre lecserélni, hanem mondjuk a sivatag közepén, egy éjszaka leszerelni a tank lánctalpát. :D (najó, ez elég hülye hasonlat lett :) )

Szóval, komolyabban, azért meg lehet fúrni a hullát, akár 1 kocsmás orkkal is, főleg ha A-ban már 60%-os bónusz lenne gyújtásra. Elég erősen hullanának a házak, és ugye, a többlet férőhely miatt, ezek jobban számítanak kv-kor, az ember elmenetelnél. És a kint lévő seregek is elmennek, ha nincs hely. Kellemetlen tud lenni... :)

De persze, ezt még lehet finomítani, csak pár ötletet írtam.

Valaki írta, hogy 70% barakkjával elfeket klánban(!) is be tud verni.... tarts emellé 30% házat, ezek felét legyújtva is elég népe marad mindennek a működtetésére. Ha mindent felgyújtasz nála, a csapódásig akkor is elég népe marad a működtetéshez. Mivel fogod meg? Lehet kísérni.... de egy oda-vissza ütés alatt a betegség felér a másik fajoknál egy gyújtással nagyobb hekin.
Nem szabadna ennyire elszállnia az erejének.

Dragi 01-25-2010 19:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 238399)
Első körben a hulla jelentős mennyiségű plusz férőhelyet fog kapni: 5. szinten +20%, 4. szinten +30% (összesen, nem a plusz 20-on felül), 3. szinten +40%, 2. szinten +50%, 1. szinten +60%.

Ezzel egyidőben a hadi ereje is növekszik: a mostani bónusz duplájára, vagyis 5. szinten változatlan, 4. szinten +20%, 3. szinten +40%, 2. szinten +60%, 1. szinten +80%.

Ezzel egyértelműen egy überfajjá alakult, viszont megmarad minden gyengesége, amik a férőhelybónusz miatt az eddigieknél erősebben fognak rá hatni.

A számításaim szerint a gyengeségek ellensúlyozzák a kapott hatalmas erőt, és normál játékmenet mellett kiegyensúlyozottá teszik a fajt. Hogy ki milyen nem normál játékmenetet talál ki rá, az majd kiderül, és ennek fényében szinte biztos vagyok benne, hogy módosítani kell még.

A súgót is átírod ? Mert ezáltal nem az ork a legmilitárisabb faj... De egyébként ez annyira abszurd ..... Azért ezt remélem viccnek szántad :) De akkor a Morbid viccekbe kéne beírnod :p

Na most véleményem szerint vagy egyik bónuszt kapja vagy a másikat.. Mert ez így ..... Tényleg túl durva ne hozzuk fel egy ork szintjére de legyen azért a gnóm felett szvsz. de minimum érjen a közelébe a gnómnak törpének :p

Tsobi 01-25-2010 19:57

Már tudjuk ki kapta az elf heréjét.. :D

Hex 01-25-2010 20:04

Ati remélem, hogy csak április 1-jét hoztad kicsit előre...

csakegygnóm 01-25-2010 20:43

bocs ha belepofátlankodok a topikba :)
De szerintem jó lesz ez csomóan átváltanak hullára és mivel több ember fog beférni a házaiba több ember fog jönni az ember lopáskor is. ;)
Végre üthetek egy csomó hullát és ha beteg leszek annyi embert lophatok mint más fajtól :)

Remedy 01-25-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 238474)
bocs ha belepofátlankodok a topikba :)
De szerintem jó lesz ez csomóan átváltanak hullára és mivel több ember fog beférni a házaiba több ember fog jönni az ember lopáskor is. ;)
Végre üthetek egy csomó hullát és ha beteg leszek annyi embert lophatok mint más fajtól :)

Figyelj csak, segitek. A torpe hazba sokkal tobb fer, mint mondjuk az emberebe, megsincs tobb nepessege. Hogy is lehet ez? Talan nem tart annyi hazat.

De azert varjuk a tobbi hasonloan okos, es atgondolt ervet is. :)

Alg 01-25-2010 21:04

Nem tetszik ez így...

A-ban nagyobbat üt mint egy ork, nem eszik(!) mindig felmegy a vérszomj(!) és gyakorlatilag csk gyújtani lehet, amire szerintem elég hamar megkapja minden hulla az autovédelmet, ha nagyon rászállnak, csak üt egyet (bárkit, mert úgyis befér) és máris kint van a 10K pontból... Ráadásul ott a betegség, kórházat kell építeni ellene -> még annyira sem lehet megfogni

Nem szeretnék olyan országoka látni a játékban, amivel úgy lehet bárkit beütni, hogy nem kell pénzt költeni rá (etetni), ha meg esetleg visszaütöd, még azt is te szívod meg...

Ez még betegség nélkül is durva, fele hadibónusszal tudnám elképzelni (azaz a mostanival)

All times are GMT +1. The time now is 01:16.