![]() |
Nem megyek - Nem megyek többet iskolába!
- Miért? - Mert olvasni nem tudok, beszélgetni meg nem hagynak. Afrika - Apu, intõt kaptam az iskolában, mert nem tudtam, hol van Afrika. Te tudod? - Én sem tudom, kisfiam, menj, kérdezd meg anyádat! - Anyu, hol van Afrika? - Nem tudom, de nem lehet túl messze, mert dolgozik nálunk a gyárban két néger nõ, és biciklivel járnak haza. Tanárnõ Kopogtatnak a mennyország ajtaján. Szent Péter kiszól: - Na, mi az? - Nem mi az, hanem ki az, fiacskám? - Úristen! Már megint egy tanárnõ! Rambo - Anyu, anyu! Az iskolában mindenki Rambónak csúfol! - Akkor megyek, beszélgetek a tanító nénivel, kisfiam! - Hagyd, anyu! Ez az én harcom! Pilóták A vasutas család csemetéje elõször megy iskolába. Mikor hazaér, csalódottan kifakad: - Az egész egy nagy átverés! Az ajtóra az van kiírva, hogy elsõ osztály, bent meg minden csak fapados! Zenészek - Miért nem szól a rádió, amikor kanyar van? - Mert kapaszkodnak a zenészek. Kanári - Apu, eltûnt a kanári a kalitkából! - Aha, most értem, hogy a macska miért énekel. Barátok Két részeg beszélget: - Te, legyünk barátok! - mondja az egyik. - Ne viccelj! Hogy néznénk ki csuhában? Vacsora Az angol és egy skót vacsoráznak. A vacsora végén az angol letesz az asztalra egy fontot, majd így szól: - Osszák el! A skót egy pennyt tesz le az asztalra, majd így szól: - Szorozzák meg! Vadászat Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába, Csukcsföldre. Kap maga mellé egy csukcs vadászt is. A csukcs megkérdi a professzort: - Maga okos, ugye? - Igen-igen. - És tud lõni? - Nem elõször vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam. - És tud gyorsan futni? - Hosszútávfutó versenyzõ voltam. No, kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a csukcs: fussunk. Futnak visszafelé, a medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy miért is fut, amikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lõ, a medve elterül. A csukcs megáll, odamegy a tetemhez, és csóválja a fejét: - Professzor, maga tényleg tud lõni, gyorsan futni is, de maga egy barom. - Miért? - Most hogyan visszük el a medvét a faluig?! |
Állatkertes Az unatkozó unokák azon törik a fejüket, hogy mit játszanak. Egyikük ránéz a nagymamára és azt mondja:
-Nagymami, játsszál velünk! -Mit játszunk? -Állatkertet. Mi leszünk a majmok, te pedig a jó öreg néni, aki csokit és cukorkát hoz a majmoknak. Tenger - Papa - mondja ijjedten Móricka, amikor azt látja, hogy az apály miatt egyre alacsonyabb a vízszint - nagy baj lesz még itt. - Miért, kisfiam? - Mert valaki lopja a vizet. Lovaglás Két férfi beszélget: - Fantasztikus mutatványt láttam a tegnap a cirkuszban egy lovas artistától. A ló hátán ide-oda bukfencezett, aztán a ló nyaka alá csuszott, és a nyakába kapaszkodva vissza - Ez mind semmi! ezt én elsõ nap csináltam, amikor lovagolni tanultam. Jegesmedve - Mama? A nagymama is jegesmedve volt? - Igen, õ is. - És az anyukája is? - Persze. - És az apukája is? - Az is. - És a magymama nagymamája meg a nagypapája is? - Igen. Mi mindig is jegesmedvék voltunk. A kis bocs eltöpreng. - Márpedig én akkor is fázom Megfelelõ munkaerõ - Van-e gyakorlata a munkában? - Természetesen! Fél év alatt hat helyen dolgoztam Reklám Kovács odaszól a vendéglõben a pincérnek! - Na, barátom, ma nem nagyon eröltették meg magukat ezzel a húsadaggal. Tegnap sokkal nagyobbat kaptam. - Tegnap biztosan az ablaknál ült uraságod. - Na és? - Tetszik tudni, az ablaknál ülöknek mindig nagyobb adagot adunk a reklám miatt. Cincogó egér Egy vidéki hotelben a vendég az elsõ éjszaka után hivatja a tulajdonost, és rátámad: - Hallja, itt a kájha mögött, egész éjjel egy egér cincogott. - Hát mit gondol - fakad ki a tulajdonos -, a maga rongyos ötszázezer lejéért majd egy olasz énekesnõt szerzõdtetek? Légy a kalácsban A vendég a kávéházban kávét rendel kalácssal. Felháborodva látja, hogy a kalácsban egy légy van. - Pincér - kiabál -, küldje ide a vezetetõt! A vezetõ ide-oda forgatja a kalácsot, aztán így szól: - Tényleg az légy, de bocsánatot kérek, a többség mégis mazsola. Pincér A pincér udvariasan megkérdezi a vendéget: - Hogy ízlik a sült, uram? - Mint szakértõ mondom, dicséretre méltó darab. - Ön szakács? - Nem, cipész vagyok. Rémhír - De jó, hogy látlak barátom. Azt hallottam, hogy papnak mentél. Csak majdnem. Az utolsó pillanatban sikerült félreugrania az autóm elõl. Tátra - Ó, a Magas-Tátra! Neki köszönhetem életem legszebb nyarait. - Nocsak, nocsak! - tudtommal te még soha nem jártál ott. - Nem is, de a feleségem minden évben oda utazik. Babona - Kiss bácsi, maga babonás? - Miért, nõvérke? - Mert holnaptól csak bal lábbal tud fölkelni. |
Quote:
|
Örvendek ha valakinek sikerült örömet okozni
|
egy kis muszikus vicc:D
Britney spears, Robbie Williams és Elton John menekülnek a rajongók elöl, végül befordulnak egy sikátorba. a végén van egy kerités, Britney elkezd átbujni a rács között, de beszorul a feje, Robbie Williams oda megy és betámadja hátulról. mikor végzett oda fordul Elton johnhoz: -Most te jössz. -Ez nem jó, nem fér be a fejem a kerités közé Nah meg a bónusz favicc: Jimi Hendrix megáll a benzinkútnál, a kútas kiszól: -Tele??? -Nem, Strato |
a vendég a kocsmában egy korsó sört rendel.
- Kocsmáros - kiállt a vendég pulthoz- egy légy úszik a sörömben. oda megy hozzá a kocsmáros, kiveszi a legyet és mondja, hogy rögtön hoz egy másik korsóval, mire a szomszéd asztalnál ülő vendég odaszól: - uram, szabad az a légy? :) |
Hegyipásztor Iván - a hegyipásztor - már hónapok óta nem volt nõvel. Gondol egyet, letolja a nadrágját, elkapja a legközelebbi nõstény kecske szarvát és megpróbál mögé kerülni. A kecske nem igazán örül a dolognak és elkezd rohanni a falu felé. Iván persze nem engedi, inkább még erõsebben kapaszkodik. Így rohannak át a falun. Az egyik ház elõtt üldögél az öreg muzsik, aki így szól:
- Ej, ej, ez az Iván! Ruhára nincs pénze, de robogóra van! ... A házasságközvetítõ A házasságközvetítõ összehozza a partnereket, akik végleg úgy döntenek, hogy egybekelnek. A hölgy közli, hogy õ már háromszoros özvegy, de az újdonsült férj bizonygatja, hogy õt az nem zavarja. - Csak óvatosan, - mondja az asszony a nászéjszakán - mert én még szûz vagyok. - Ez meg hogy lehet? - kérdezi a férj. - Az elsõ férjem szûcs volt és csak símogatott. A második cukrász és csak nyalogatott. A harmadik politikus volt és csak ígérgetett ... Kalapács A bolond kalapáccsal veri az ujját. Minden ütésnél nagyot ordít. - Mondja, mi ebben a jó? - kérdi az ápoló. - Amikor mellé ütök! Coca-Cola A Coca-Cola cég fõnöke felkeresi a Pápát: - Szentatyám, ha a Miatyánkban kicseréli a mindennapi kenyerünket, mindennapi Coca-Colánkra, felajánlok az egyháznak 1.000.000 dollárt! - Szó sem lehet róla! - mondja a Pápa. De a fõnök nem adja fel, elmegy másnap is a Vatikánba. - Szentatyám, 10.000.000-ót adok, ha Coca-Colára változtatja a Miatyánk szövegét! - Hogy képzeled? Szívós a fõnök, ezért elmegy harmadszor is. - Legyen az összeg kerek 1.000.000.000! A Pápa a telefonért nyúl ... - Halló, itt János Pál. Nézzenek már utána, hogy meddig van szerzõdésünk a kenyérgyárral! Cigányok Három cigány arról beszélget, ki milyen sampont használ. - Én Schaumát, mert az fényt ad a hajnak - mondja az egyik. - Én Organics sampont használok, mert könnyen fésülhetõ lesz tõle a hajam - vélekedik a második. - Én Sunlichtot használok, mert az az odaégett zsírt is eltávolítja! Úszás - Géza! Hogy kell úszni tanítani a lányokat? - Lágyan átkarolod a derekát, alul meg a melle alatt, aztán sétálsz vele a vízben és a mellúszást gyakoroljátok. - Jaj, ne hülyéskedj! A húgomról van szó. - Ja, az más! Lökd be a vízbe és kész. Gyónás Egy falusi fiú elmegy a templomba, hogy meggyónja bûnét a papnak: - Tisztelendõ atyám, találkoztam egy csodálatos fiatal lánnyal és egy kis házikóban együtt aludtunk. - Fiam, ebben nincs semmi bûn. - Mellette feküdtem, de esküszöm, hogy nem nyúltam hozzá, meg se csókoltam, semmi sem történt. - Fiam, ez valóban nem bûn, feloldozlak, ám kárpotlásul igyál meg egy vödör vizet. - De miért atyám? - Azért, mert minden marha vödörbõl iszik. Részeg csöves Egy részeg csöves megy hazafele és közben neki megy minden oszlopnak. Arra megy egy rendõr és a csöves megkérdi tõle: - Biztos úr, hány púp van a fejemen? - 1,2,3. Három púp! - válaszolja a rendõr. Mire a csöves: - Na jó, még két púp és otthon vagyok. Fûtés Hogyan fûtik Romániában a kórházakat? - ??? - Kitakarják a lázas betegeket. |
Quote:
|
Emberünk bemegy a kocsmába, és rendel 2 korsó sört, ki viszi neki a pincér, és látja hogy egyedül issza mind2öt. Oda megy megkérdezi:
-Uram miért rendel 2 korsót egyszerre, így csak megmelegedik a másik. Higgye el gyors a kiszolgálás -Semmi gond a kiszolgálásukkal, csak tudja van egy testvérem aki kint él amerikában és megbeszéltük, hogy minden alkalommal amikor sört iszunk 2korsóval kérünk, mintha itt lenne a másik. Ez így megy pár héten keresztül, végül 1 nap emberünk csak 1 korsóval kér. -Jajj uram, csak nem történt valami szörnyüség a testvérével hogy helyette nem iszik? -Nem, nem dehogy, csak én antialkoholista lettem... |
Az ENSZ felmérése
"Kérem, írják le véleményüket a Föld más országaiban tapasztalható élelmiszer hiányról!" címmel. Az eredmény tökéletes kudarc lett, mert: Afrikában nem tudták, mi az az "élelmiszer". Európa nyugati felén nem tudták, mi az a "hiány". Európa keleti felén nem ismerték a "vélemény" szót. Argentínában és a banánköztársaságokban nem tudják, mi az a "kérem". Végül az USA-ban nem tudják, mik a Föld más országai. Az orvostudomány rövid története: - Fáj a torkom! Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret! Kr.u. 1000: Az a gyöker pogány dolog, mondj el egy imát! Kr.u. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixirt! Kr.u. 1940: Az az elixir kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát! Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot! Kr.u. 2001: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy gyökér...... Az orvos a beteghez: - A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk... http://forum.hwguru.hu/style_emoticons/default/sad.gif de Photoshoppal kijavítottuk! http://forum.hwguru.hu/style_emotico...ault/smile.gif És a ráadás - Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: Legyen világosság! - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt. - "Kérjük azokat a dolgozókat, akik családtagjaik temetésére szeretnének elkéredzkedni, hogy szóljanak a legkésõbb a meccs elõtti napon." - Mi a Computerbontóban a hibás ramokat összegyûjtjük és pálinkát fõzünk belõle. Ez a ramszesz. |
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |