Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Synkel 01-01-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 147845)
folyamatosan megy a földátadás az X-ben, de nyilván a többi 5-ös csoportban is, az eddigi fenti orik, miután a gyújtogatást nem bírják, átadják a földet más haver, és saját országoknak
a mai, tegnapi, tegnapelőtti, pár napos esetek sokkal egyértelműbbek Tuvalu eseténél, de nem történik semmi admin részről
kérdésem: mi értelme a szigoritásoknak, ha az ország szabadon kicserélhető másikra?
ezzel az erővel maradhatott volna minden a régiben

Köszi, hogy megelőztél:) Ma jött el a napja, mikor gondoltam, felelevenítem valamilyen formában ezt a témát, mert csakugyan nem kicsit durva ami X-ben zajlik.

Grabi 01-01-2008 14:41

ne vegyétek el jobbravincent dolgát...jahogy ez X...nem szóltam ;)

Andrew 01-01-2008 15:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 147846)
Köszi, hogy megelőztél:) Ma jött el a napja, mikor gondoltam, felelevenítem valamilyen formában ezt a témát, mert csakugyan nem kicsit durva ami X-ben zajlik.

másoljátok be pls :) nem vagyok most X-ben, de ha lennék sem látnám a topot :p viszont érdekel, hogy mi történik

Synkel 01-01-2008 15:09

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 147849)
másoljátok be pls :) nem vagyok most X-ben, de ha lennék sem látnám a topot :p viszont érdekel, hogy mi történik

Sajnos tartok tőle, hogy olyan ez a helyzet, mint a magyar jogrend. Beszélni, nyilvánosságra hozni nem szabad az ilyesmit, legalábbis korábban én erre a következtetésre jutottam...

NorB 01-01-2008 16:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 147852)
Sajnos tartok tőle, hogy olyan ez a helyzet, mint a magyar jogrend. Beszélni, nyilvánosságra hozni nem szabad az ilyesmit, legalábbis korábban én erre a következtetésre jutottam...

nos, sztem sem lehet nyilvános fórumon konkrétan kiírni semmit, még ha ez nyilvánvaló csalás is
mindenesetre nekem megvan több napra visszamenőleg, ha érdekel majd vki admint, de az a gyanúm, hogy látják, ha akarják látni :)

Paliking 01-01-2008 20:12

Szerintem olyan ütést ami több mint két körrel ezelőtt volt akár ki is lehet rakni. Az A-s eseményekben is ki vannak rakva a klánütések. Néha még az egyénik is ha ahhoz kapcsolódik pl.

Synkel 01-01-2008 21:27

[Szabályellenes beírás törölve.]

Serg 01-01-2008 21:29

[Szabályellenes beírás törölve.]

Andrew 01-01-2008 21:30

és újfent bebizonyították, hogy nekik ezt szabad :)
amúgy én a pontlista mozgásokra gondoltam :D:D

Ati 01-01-2008 21:30

Ha kérhetném a szabályok betartását... Országinformáció kiadása tilos. Köszönöm.

All times are GMT +1. The time now is 06:30.