Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Tsobi 11-16-2008 08:02

40M teki 3500 helyett 350-ért .. állítólag nem voltam álmos ...

Zoli 11-16-2008 08:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 196540)

részvétem...

Swiss 11-16-2008 09:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 196540)

Gondolom anarch, melyik csopinak van jó napja?

:cool:

Grabi 11-25-2008 12:26

hmmm...melóhelyen gondolom megkukkantjuk a külsőfórumot, mivel ott nem jegyeztetek meg semmit a firefoxal ezért manuálisan kell beírni mindig az usert meg a passt. beírom, nem lép be, mégegyszer, hátha elírtam, most se. nézem hüpike - pass, semmi, mi a csuda...jaaaaa, hogy már nem ez a nevem, áháá!

máskor ati kérlek írd fel nekem a külsőre nagy betűvel, gyengébbek kedvéért (én) :)

Ati 11-25-2008 12:36

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 197798)
hmmm...melóhelyen gondolom megkukkantjuk a külsőfórumot, mivel ott nem jegyeztetek meg semmit a firefoxal ezért manuálisan kell beírni mindig az usert meg a passt. beírom, nem lép be, mégegyszer, hátha elírtam, most se. nézem hüpike - pass, semmi, mi a csuda...jaaaaa, hogy már nem ez a nevem, áháá!

máskor ati kérlek írd fel nekem a külsőre nagy betűvel, gyengébbek kedvéért (én) :)

Dehát nagybetűvel van kiírva, hogy Grabi! :D

Zoli 11-26-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 197798)

Én ugyanígy jártam a Zoli8-cal, de nekem az első kísérlet után leesett :)

Óriás szúnyog 12-02-2008 09:37

Tegnap kapott a tanyamentes orim pár kör szárazat.Irtam a gyereknek , hogy aztán most nagyon kitolt velem.A válasz erre megint pár kör száraz volt:D Sajnáltam a készümet a növekedésre, aztán most biztosan örül magának.

Ati 12-02-2008 09:42

Quote:

Originally Posted by Óriás szúnyog (Post 198521)
Tegnap kapott a tanyamentes orim pár kör szárazat.Irtam a gyereknek , hogy aztán most nagyon kitolt velem.A válasz erre megint pár kör száraz volt:D Sajnáltam a készümet a növekedésre, aztán most biztosan örül magának.

A hullák is rendszeresen kapnak szárazság+vihar párost, hogy de rossz lesz nekik... A pálmát még mindig az viszi, amikor valaki az embert akarja agyonrengetni... Huhúú, na most megkapja a magáét... Jéé, miért villog az eseményjelzőm? :D:D:D

Óriás szúnyog 12-02-2008 10:19

Hát na, vannak önpusztitó emberek:D
Anno egy hullától kaptam levelet,hogy most megtámadlak és beteg lesz az orid:D
Tegnap csináltam egy hullánál egy éplistát, mert meglehetősen jól jött tőle a kő, fegyver hasonló finomságok. Van neki 134 bánya, meg 5 piac :D Kár, hogy tanyát nem tart.Ja és persze 554 hekin ilyen jó gazdálkodó:D

vityu 12-02-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by Óriás szúnyog (Post 198530)
Hát na, vannak önpusztitó emberek:D
Anno egy hullától kaptam levelet,hogy most megtámadlak és beteg lesz az orid:D
Tegnap csináltam egy hullánál egy éplistát, mert meglehetősen jól jött tőle a kő, fegyver hasonló finomságok. Van neki 134 bánya, meg 5 piac :D Kár, hogy tanyát nem tart.Ja és persze 554 hekin ilyen jó gazdálkodó:D

Az 5 piac, az egy dolog, mert nem bontotta le, ami volt neki, de láttam már olyat, aminél 10 körül volt a piacok száma...

All times are GMT +1. The time now is 04:36.