Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Kutyuleee 07-05-2007 09:31

"Kéne szövi faj mind1legyen erős és napi 2belépés minimum
+kölcsönös mnt-kérek hozzá
és részesedést a zsákmányból"

Enyhe röhögögörcs így a reggeli órákban, párszor átolvastam,de még mindig az jön le az 'és' miatt, hogy a szöviktől akar mnt-t:D:D

BigPi 07-05-2007 12:42

xxxxxxxxcxxxx
2007-07-03 07:35:33
Helyezés: xxx
Érték: xxxxxx

Hy all
Meglévö szövibe keresek még 2 tagod a feltétel az hogy minimum hetente 1 fel tugyál jöni.

Gondolom a lakására hívja öket.:cool:

Redback 07-05-2007 17:03

Tekiíró ork?

Valaki (#valamennyi)
valamikor
Helyezés: valahanyadik
Érték: valamennyi

Nem kezdő, nem is rohanó, egyelőre tekiírásra berendezkedett ork harcos keresi társait, hogy velük vállvetve aprítsa fel a csoportot. :)
Varis, tolis, hadis (nemhulla) jelentkezését várom.

Cyby_ 07-05-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 107695)
Valaki (#valamennyi)
valamikor

Nem kezdő, nem is rohanó, egyelőre tekiírásra berendezkedett ork harcos keresi társait, hogy velük vállvetve aprítsa fel a csoportot. :)

hát figyelj vanank uj taktikák kiötlői mindig...azt h életképes azt nem irta oda mellé :D

Kutyuleee 07-05-2007 17:04

Quote:

Valaki (#valamennyi)
valamikor

ezzel mi a gond??? megirta előre a tekiket, jó sok könyvtárral, és most indul a csopiban:D

Stev 07-05-2007 17:13

Quote:

Valaki (#valamennyi)
valamikor

Én se értem mi a gond vele!Hiszen egyelőre van így berendezkedve, vagyis csak felkészült rá, hogy orkként lopni fogják a tekercseit, és még nem épült át élezettre.

Xeper 07-05-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 107705)
Én se értem mi a gond vele!Hiszen egyelőre van így berendezkedve, vagyis csak felkészült rá, hogy orkként lopni fogják a tekercseit, és még nem épült át élezettre.

Az a gond vele, hogy orkkal nem lehet ipari mennyiségben tekit írni 200 hekin, hanem csak egy ésszerű mértékben, és még figyelni is kell rá :)

Xeper 07-05-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 107476)
de én szerintem az is lesz benne... csak élőhalott néven ;)
a félelf hadis-tolis mellett még akár ork toli-vari is :D
tényleg, hogy áll az a csodaszövi, ami hasonló elmés orikból áll??

Időhiány és rossz csoportválasztás miatt elhalasztva (elkezdtük, de nagyon nem sikerült ráhangolódni a témra... meg ránktaláltak olyanok is, akik miatt a törlésig ütés állásfoglalás létrejött :) )

Andrew 07-05-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 107767)
Időhiány és rossz csoportválasztás miatt elhalasztva (elkezdtük, de nagyon nem sikerült ráhangolódni a témra... meg ránktaláltak olyanok is, akik miatt a törlésig ütés állásfoglalás létrejött :) )

köszi szépen, hallottam a sztorit... sajnos vannak még ilyen emberek...
részvétem :)

Kutyuleee 07-05-2007 23:46

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 107765)
Az a gond vele, hogy orkkal nem lehet ipari mennyiségben tekit írni 200 hekin, hanem csak egy ésszerű mértékben, és még figyelni is kell rá :)

Nem irta hogy ipari mértékekben irt:P én pl óriással is 50-60könyvtárral kezdek legalább(volt már 110 is...:D), ahogy maxolva a teki, indulás felfele:D:D:

All times are GMT +1. The time now is 21:59.