Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 01-09-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 275344)
A lehúzós kezek helyett vártam volna egy normális választ...

Bar szerintem pontosan tudod, de:

Egy aktivan harcolo klannak istencsapas minden korben a tavolban egy 0-s vagy par ezer fos klansereget latni, mert zavarja a kor vegi tavolokban amikor esetleg reagalni kellene. Persze meg lehet szokni, de miert egy hulye miatt szokjon meg vmit az ember? (Ennel mar csak az egyeni sok koros sereg a zavarobb, de az legalabb tabornokba es moralba kerul)

Pool 01-09-2011 18:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 275353)

Egy aktivan harcolo klannak istencsapas minden korben a tavolban egy 0-s vagy par ezer fos klansereget latni, mert zavarja a kor vegi tavolokban amikor esetleg reagalni kellene. Persze meg lehet szokni, de miert egy hulye miatt szokjon meg vmit az ember? (Ennel mar csak az egyeni sok koros sereg a zavarobb, de az legalabb tabornokba es moralba kerul)

a klánsereg alul látszik, azzal nem is kell foglalkozni

GenXter 01-09-2011 18:17

Quote:

Nem vitatkozni akarok,de mivel ez nincs tiltva sehol,akár támadhatná a Big-t is
Az hogy miért küldte ekkora távra ,az sztem magánügy,de a szabályok keretein belül tette ,csak nem etikus
Bárki megtehette volna ,sztem nem kellett volna forditani Ati

Pool 01-09-2011 18:21

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 275357)
Az hogy miért küldte ekkora távra ,az sztem magánügy,de a szabályok keretein belül tette ,csak nem etikus
Bárki megtehette volna ,sztem nem kellett volna forditani Ati

Én ismerek vkit, aki ezt bátran megtette :D

Merengő 01-09-2011 18:23

én sem nagyon értem miért lett a sereg visszafordítva. amikor egyszer rámjöttek 128 körröl kb egyéniben, kb 100 katonával, senki sem foglalkozott a leveleimmel.. pedig szerintem az egyéni sereg picit zavaróbb egy távban mint a klánsereg

Hódító forever

Kalapácska 01-09-2011 18:25

Quote:

Az első ember aki levágta a célját a seregnek :D
Egyszerű taktikai húzás volt amit mások nem alkalmaznak , mivelhogy nincs korlát a támadás köreit tekintve , így szabálytalan sem volt !

Hát a visszafordítást nem minősíteném , mert engem sokmindenre enged következtetni ... minenkinek a saját fantáziájára bízom ...

Pool 01-09-2011 18:25

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 275359)
én sem nagyon értem miért lett a sereg visszafordítva. amikor egyszer rámjöttek 128 körröl kb egyéniben, kb 100 katonával, senki sem foglalkozott a leveleimmel.. pedig szerintem az egyéni sereg picit zavaróbb egy távban mint a klánsereg

Hódító forever

Kérdezz rá Hextől, mit kell tenni érte :D

Tudod, ő bankos :D

Merengő 01-09-2011 18:28

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 275361)
Kérdezz rá Hextől, mit kell tenni érte :D

el sem merem képzelni :D

Redback 01-09-2011 18:29

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 275360)
Az első ember aki levágta a célját a seregnek :D
Egyszerű taktikai húzás volt amit mások nem alkalmaznak , mivelhogy nincs korlát a támadás köreit tekintve , így szabálytalan sem volt !

Hát a visszafordítást nem minősíteném , mert engem sokmindenre enged következtetni ... minenkinek a saját fantáziájára bízom ...

Mondd ki, vállald a véleményed, ne csak utalgass :)

Remedy 01-09-2011 18:31

Quote:

Originally Posted by GenXter

Azert szivesen vennem, ha beidezned, hogy hol irtam, hogy tiltva van...

(Egyszeruen leirtam, engem miert zavarna)

All times are GMT +1. The time now is 23:28.