![]() |
Quote:
Egy aktivan harcolo klannak istencsapas minden korben a tavolban egy 0-s vagy par ezer fos klansereget latni, mert zavarja a kor vegi tavolokban amikor esetleg reagalni kellene. Persze meg lehet szokni, de miert egy hulye miatt szokjon meg vmit az ember? (Ennel mar csak az egyeni sok koros sereg a zavarobb, de az legalabb tabornokba es moralba kerul) |
Quote:
|
Quote:
Az hogy miért küldte ekkora távra ,az sztem magánügy,de a szabályok keretein belül tette ,csak nem etikus Bárki megtehette volna ,sztem nem kellett volna forditani Ati |
Quote:
|
én sem nagyon értem miért lett a sereg visszafordítva. amikor egyszer rámjöttek 128 körröl kb egyéniben, kb 100 katonával, senki sem foglalkozott a leveleimmel.. pedig szerintem az egyéni sereg picit zavaróbb egy távban mint a klánsereg
Hódító forever |
Quote:
Egyszerű taktikai húzás volt amit mások nem alkalmaznak , mivelhogy nincs korlát a támadás köreit tekintve , így szabálytalan sem volt ! Hát a visszafordítást nem minősíteném , mert engem sokmindenre enged következtetni ... minenkinek a saját fantáziájára bízom ... |
Quote:
Tudod, ő bankos :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Egyszeruen leirtam, engem miert zavarna) |
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |