![]() |
Quote:
|
Quote:
Bár sok mesélnivaló nem lehet abban, hogy 1 kitámadott klánt beütöttetek... Vajon Laci ezt tette volna? Vagy akkora zseni volt, hogy tudta, ha Ő kilép, akkor majd pont odakerül hozzátok egy üthető klán? Laciiiiiiiiiiii, Te vagy a Legnagyobb, a Devla áldja még a leheleted is!!! |
Pool te nagyon beteg vagy :D
|
Quote:
Hívtam, akit tudtam és úgy voltam vele, hogy ha a min.földemből kivernek, akkor is nekik megyünk a lámáknak. Bevettük a pacikat, jött ügyfelem éppen, így ügyfelezés közben indítottam, akiknek bontani kellett, az bontott és így mentünk ki a lámákra. Szóval előtte nem figyeltem a klánpontlistát, csak az egyel felettem (macska) és alattam lévő klán pontját. Éppen a macskákra akartam stratégiát kidolgozni. ennyi a történet, hogy mit gondolsz, rád bízom, túlzottan nem érdekel. szerk.: Azt gondoltam, hogy ránk álltak ezért döntöttünk a támadás mellett végül is. |
Majd vki másoljon már egy listát, hogy Rettenetes Hex merre van, elő merjünk-e jönni januárban...
De még most sem térek magamhoz, hogy ezt Bagoly László honnan tudta előre? Rúnából vagy bagolyköpetből jósol, ez itt a kérdés? Bagolyköpet: Az elfogyasztott táplálék emészthetetlen részeit, mint a csontok, toll, szőr, rovarok kitinpáncélja, egy tömör, úgynevezett köpet formájában kiöklendezik. A bagolyköpetek fajspecifikusak, vagyis adott fajra jellemzőek (tehát más alakú köpete van a gyöngybagolynak, mint az erdei fülesbagolynak, vagy mint a macskabagolynak, stb.) Laci, Neked milyen? Csillag, hópihe vagy télapó? :D |
Probalnam akkor lemodellezni a dolgokat, az erintettek legyszives erositsenek/cafoljanak meg.
(Csak tipp egy resze, ugyanis a vonaton zotykolodtem amig az egesz tortent) Szoval a lamak raalltak az Olumposzra 13:00-kor. Ott volt egy szep szembesereg nagyobb bontassal. 14:00-kor az Olumposz szerencsetlenul rabontott a macskakra, akik azt hittek rajuk alltak, es kikuldtek egy sereget 15 elott. 15:00-kor megtortent az utesvaltas, ez epp a Csak egyre repitette a lamakat. 16:00 elott a Csak egy kikuldte a sereget leven az hitte rajuk alltak, es bontott egy szepet, ugyanekkor a macska pattant egy kitamadott klanon( ejnye-bejnye) 17:00 kor pedig beutott a csak egy "szembeserege". Igy volt vhogy? :) |
Quote:
|
Quote:
16:00 elott a Csak egy kikuldte a sereget leven az hitte rajuk alltak, es bontott egy szepet, ugyanekkor a macska pattant egy kitamadott klanon( ejnye-bejnye) 17:00 kor pedig beutott a csak egy "szembeserege". erről tudok nyilatkozni, ez így volt. A seregkiküldésünk utáni kvkor 19 körrel estünk a lámák alá. 15:00-ös kv után 25 ponttal voltak alattunk. szerk.: Egy dolgot kihagytál. Monroék nem jöttek ránk, amit köszönünk, mert végül is így a körülmények szerencsés alakulásának és az Olümposz ütésének következtében hozhattunk földet. szerk.: Most kaptam zöldben 14 2643 Csak egy maradhat ... 3.068.970 10 15 4044 A kis láma vadász(ok) 3.068.925 12 (45 pont volt akkor :)) 14 4044 A kis láma vadász(ok) 3.059.282 12 15 2643 Csak egy maradhat ... 3.000.042 10 |
Hex, még 1 kérdés...
Ezt Laci honnan tudta előre? Ugye, azért hagyta abba a hódot, mert megnyerte a lottót és elhúzott Hawaii-ra? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |