![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nincs szerencséd dől az kifelé is. |
Mondjuk éhező bankárt még nem láttam, ezt azért valljuk be.
Ráadásul egy rakás infórmációhoz elsőként jut hozzá az, aki bankoknál vezető pozícióban van. Magyarul előnnyel indul egy tőkeáttétes tőzsdén... Szóval havonta akár milliókat is meg tud keresni azzal, hogy mondjuk fél órával előbb jut infóhoz, mint más... Tudom, hogy nehéz munka, mert figyelni kell, leterheli az ember agyát, de azért sajnálni egy bankárt se fogok. Ezt abszolut nem bántásként mondom, csak azért írtam le, mert szerintem a "dől a lé kifelé" mondatrész kicsit erős. |
Nem hiszem el, hogy nem lehet bemásolni a fórumra a Teljes eseménylistát!!!:mad:
Quote:
A múltkor meg egy linket akartam bemásolni, de azt sem engedte! Nem értem ennek miért kell így működnie!:confused: U.i.: Ja és szövifórum, nem nagyfórum! |
Quote:
másrészt a bankár és a banki ügyintéző között óriási különbség van, leírjam, vagy megnézed a neten? már miért lenne erős? tavaly kolléganőmnek egymás után két nap két 20k-ás hiánya volt. Az akkori havi fizujából nettó 40k - u.i.: a bankárokat én sem sajnálom :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
feltételezem ezért nem tetszett Tisztelet hsz-e |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rövid |
Szöviháború úgy, 'hogyéjszakadolgozolnetnélkül,napközbennincsotthon netedésamekiparkolóbakelllemenned wifizni,hogyegyáltalándühöngenitudjrulezz'.
Ejnye.. |
Mekiparkolókban van ingyenwifi? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
valahogy én is
|
Quote:
|
Sztem Ts-nek ingyen van!:)
|
Quote:
|
Quote:
Ezt talaltam Neked, pedig ez 2006os hir, ahogy nezem. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
19 körről, fentről? Sose bántanám Tsobit, mióta újra barátok lettünk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tényleg lefelé püfölsz? :) |
na adjuk vissza a dühöngőknek a terepet :)
|
Quote:
|
Quote:
De nem vagy az egyetlen, ahogy lattam mas lelkes beleszolok is vannak. :) |
Én semmit nem látok, se gömböket, se éplistákat, se szövilistákat.
De azért ki merem jelenteni, hogy Tsobit nem bántottam eddig sem és nem is fogom. :) |
Milyen kegyes vagy Pool :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Eredeti szerző: LiverPool Üzenet megjelenítése
Én ugyan nem 19 körről, fentről? na ja 19-ről! csak azt nem értem miért hiányzott neked ez a pár heki! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |