![]() |
örülök, h mindenki örül, h beverték Grabit :)
|
Grabi közellenség lett, hogy mindenki ennyire örül? Lemaradtam valamiről? :eek:
|
Quote:
|
hát én tisztában vagyok, hogy a játékban nem szeretnek eléggé sokan, de ezt nem tartom szépnek.
a körülményekről: sajnos piszkosul el vagyok havazva szigorlattal, nyelvvizsgákkal, esszékkel, de ez nem ok a vereségre. sajnos eddig úgy volt h ardi és deni travian mellett szokott lenni éjjelente, ardi most nem támadott, deni meg pihizik, ez történt. ellustultunk. gratulálok a támadóknak! |
ilyenkor szoktam én ijjasokkal aludni :D
|
én is ezt követelem meg a többiektől, sajnos nem eszerint cselekedtem.
|
Quote:
Ne ostorozd magadat... Megesett és kész.. Sokakkal megesett már.... Ennyi és nem több... Majd visszaveszed mikor lesz időd;):D:D |
Quote:
|
Én nem örülök, hogy Grabit beverték, én annak örülök, hogy Brave ütött, a kettő között különbség van :)
|
Quote:
|
grt Brave-nek a támadáshoz!
a kárörvendők meg ha azt csinálnák, amire gondolok, hogy csinálhatnák, akkor fájna nekik :rolleyes: Grabinak meg vigasztalásul http://viglapok.kepeslap.com/images/...alak_thumb.gif |
Quote:
Mert olyan kedve volt, hogy kiküldött 8sereget és szerencséje volt? Azt szerintem még én is meg tudnám csinálni... Mert számomra nem úgy tűnik, hogy ehez bármi más is kéne. Gondolom bátorság se kellett hozzá, mert maradt otthon is bőven barakkhely. Tudom, hogy ebből a beírásból nem fogok jól kijönni, de az nem is fontos. Aki félre akarja érteni, úgyis félrefogja... |
Nézd a jó oldalát, így majd könnyebb lesz Hüppi a dipódra találni vkit, mert nem vagy már akkora. :)
|
Quote:
|
Quote:
asszem inkább no komment hozzád... |
Tök szép hogy mindig van valaki aki végülis tök idegen a dologhoz de mégis jobban tud mindent mint mások :) hát ez tényleg tök szuper :) Imádom az ilyet na hagyjuk inkább. Grabi sztem az életed fontosabb mint egy játék egy játékkal nem tudod sokra vinni az életbe szal szerintem ne bánkódj amiatt hogy bevertek csak sikerüljenek a vizsgáid meg a szigorlat meg minden sok sikert! :)
|
Én azért bánkódnék egy csöppet .. feltéve,ha nem direkt volt :)
|
Quote:
grat az ütéshez! és legalább A tetején is elindult valami.remélem nem szakad meg itt... |
Quote:
Kitámadás nem volt, se szövetségi se egyéni. 8sereggel kitámadtak, bizonyára nem küldte el minden "barakkhelyét", mert, ha észreveszik, akkor tuti a védés, és a visszaütés. (Ha nem 8sereg lenne, akkor bonyolultabb lenne a kép (és én sem írtam volna), de így meglehetősen egyszerű) |
Quote:
|
Quote:
De minden más ellent mond a józan észnek. Ha észreveszik ugyanúgy kivédik a 3*100K+5*25K-s sereget, mint a 8*10K-st, így nem kérdés, hogy melyikkel fogsz menni. Így a 8kicsi sereg jöhet szóba. Jaj, 1esetet sajnos elfelejtettem, 7kicsi és 1nagy(amit nem lehet fogni) sereg még nagyon is elképzelhető. Ami felülírja az általam leírtakat. |
Quote:
NEm olyan egyszerű a kép, mint azt te gondolod... Én biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem.. Ilyen magasságokban megszokás gondolni, ki mit csinál, mellesleg én ismerem a támadó felet, Te nem. Lehet nem vállalt 100%-os rizikót, és nem teljes sereggel ment ki, de lehet nem is kellett..illetve biztos, hogy nem kellett, látszik. |
Quote:
Nem volt kitámadás, se oda vissza ütések, mi lehetne ennél egyszerűbb? :) Quote:
Quote:
|
nem értem, hogy miért nem lehet szimplán gratulálni egy ütéshez, anélkül hogy bármit is magyarázni kellene a győztes sikerén, hogy bárki kárörvendve lejtene örömtáncot a vesztes fél bukásán.. tudjátok.. csak annyi, hogy gratula, vagy annyi, hogy sajnálom.. se több.. se kevesebb.. gondolom ez jó nehéz kérés lenne :rolleyes:
|
Quote:
Hiányoznának Remy megjegyzései a bontásokkal kapcsolatban :) Nem értem, miért kéne bárki másnak is gratulálnia, mint a vesztes félnek, hiszen ő az egyetlen aki meg tudja ítélni a dolgot :) Én pedig csak próbálom feldolgozni a meglévő információ morzsákot. :) |
itt elhangzottak számok, gondolom nem publikálhatom, hogy mennyivel jött. lényegtelen is lenne. a tervem megvan, most már csak a jövővel kell foglalkozni :)
|
Egymás nyilvános sértegetéseinek nincs helye ezen a fórumon.
|
Quote:
|
bocsi én csak példát mondtam arra hogy nem feltétlen kell 8 kissereg....
és a számokat azért írtam h érthetőbb legyen |
Quote:
De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;) |
Quote:
|
Quote:
1 nagy és 7 kis seregben az a ráció, hogy ha esetleg meg is fogja mindet, csak egy győzelem növeli a katmorálját. |
Quote:
Mindenesetre okos trükk. |
jelen esetben nem hiszem h beszélhetünk komoly morálos problémákról, mind a két fél alapvetően egy békés területen volt szinte lényegtelen morállal. történt egy "hátha bemegy 8 sereges támadás" és bement.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
és még mindig tartom a véleményem rólad, még ha nem érdekel is senkit :D |
Quote:
-Hmm, bal lábbal keltem, átfokozok 50k pontot, potom 250-300k katonát, hátha majd beszaalad az a 8 sereg. Na látod ez nem igy megy itt. |
Quote:
Nem hiszem, hogy meg lehetne győzni arról, hogy egy 8sereges kitámadásra hetekig kéne készülni... És itt konkrét készülésről beszélek nem arról, hogy meg kell termelni hozzá a javakat. Ha a termelés gratulációt érdemel, akkor gratulálok én is. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |