Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Arden 04-28-2008 09:19

örülök, h mindenki örül, h beverték Grabit :)

Ati 04-28-2008 09:20

Grabi közellenség lett, hogy mindenki ennyire örül? Lemaradtam valamiről? :eek:

Arden 04-28-2008 09:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 171964)
Grabi közellenség lett, hogy mindenki ennyire örül? Lemaradtam valamiről? :eek:

semmiről Ati, nem Grabi maga a közellenség, hanem az Ovi :)

Grabi 04-28-2008 09:36

hát én tisztában vagyok, hogy a játékban nem szeretnek eléggé sokan, de ezt nem tartom szépnek.

a körülményekről: sajnos piszkosul el vagyok havazva szigorlattal, nyelvvizsgákkal, esszékkel, de ez nem ok a vereségre. sajnos eddig úgy volt h ardi és deni travian mellett szokott lenni éjjelente, ardi most nem támadott, deni meg pihizik, ez történt. ellustultunk.

gratulálok a támadóknak!

Pool 04-28-2008 09:53

ilyenkor szoktam én ijjasokkal aludni :D

Grabi 04-28-2008 09:57

én is ezt követelem meg a többiektől, sajnos nem eszerint cselekedtem.

Rebellis 04-28-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 171975)
én is ezt követelem meg a többiektől, sajnos nem eszerint cselekedtem.

Jól van már.....
Ne ostorozd magadat...
Megesett és kész..
Sokakkal megesett már....
Ennyi és nem több...
Majd visszaveszed mikor lesz időd;):D:D

laci 04-28-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 171968)
hát én tisztában vagyok, hogy a játékban nem szeretnek eléggé sokan, de ezt nem tartom szépnek.

a körülményekről: sajnos piszkosul el vagyok havazva szigorlattal, nyelvvizsgákkal, esszékkel, de ez nem ok a vereségre. sajnos eddig úgy volt h ardi és deni travian mellett szokott lenni éjjelente, ardi most nem támadott, deni meg pihizik, ez történt. ellustultunk.

gratulálok a támadóknak!

Nagy kalappal a vizsgákhoz, a rosszmájú beszólásokkal meg ne foglalkozz ;)

Zsáni 04-28-2008 10:02

Én nem örülök, hogy Grabit beverték, én annak örülök, hogy Brave ütött, a kettő között különbség van :)

laci 04-28-2008 10:04

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 171979)
Én nem örülök, hogy Grabit beverték, én annak örülök, hogy Brave ütött, a kettő között különbség van :)

Ez rendben is van, és nem is rád céloztam. Egy ilyen támadássorozathoz tényleg csak gratulálni lehet, de ilyen nyíltan örömködni azon hogy a vesztes így megszívta... no ez viszont már nem szép dolog. Mindegy, ez van.

Deni 04-28-2008 10:09

grt Brave-nek a támadáshoz!

a kárörvendők meg ha azt csinálnák, amire gondolok, hogy csinálhatnák, akkor fájna nekik :rolleyes:

Grabinak meg vigasztalásul
http://viglapok.kepeslap.com/images/...alak_thumb.gif

Valezius 04-28-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 171980)
Ez rendben is van, és nem is rád céloztam. Egy ilyen támadássorozathoz tényleg csak gratulálni lehet, de ilyen nyíltan örömködni azon hogy a vesztes így megszívta... no ez viszont már nem szép dolog. Mindegy, ez van.

Mihez is lehet gratulálni? :confused:

Mert olyan kedve volt, hogy kiküldött 8sereget és szerencséje volt? Azt szerintem még én is meg tudnám csinálni...

Mert számomra nem úgy tűnik, hogy ehez bármi más is kéne. Gondolom bátorság se kellett hozzá, mert maradt otthon is bőven barakkhely.

Tudom, hogy ebből a beírásból nem fogok jól kijönni, de az nem is fontos. Aki félre akarja érteni, úgyis félrefogja...

Pool 04-28-2008 11:51

Nézd a jó oldalát, így majd könnyebb lesz Hüppi a dipódra találni vkit, mert nem vagy már akkora. :)

laci 04-28-2008 11:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171994)

Mert olyan kedve volt, hogy kiküldött 8sereget és szerencséje volt? Azt szerintem még én is meg tudnám csinálni...

Mert számomra nem úgy tűnik, hogy ehez bármi más is kéne. Gondolom bátorság se kellett hozzá, mert maradt otthon is bőven barakkhely.

Tudom, hogy ebből a beírásból nem fogok jól kijönni, de az nem is fontos. Aki félre akarja érteni, úgyis félrefogja...

Szerintem ha valaki kimegy 8 sereggel az 1A-ban, és mindegyikkel sikerül beütnie, akkor az megér egy gratulációt, akár a szerencséjének, akár az ügyességének szól.

Zsáni 04-28-2008 12:03

Quote:

Örülök, hogy ennyire tisztában vagy a körülményekkel, hogy hogyan és miért küldte ki azt a 8 sereget....
asszem inkább no komment hozzád...

Dragi 04-28-2008 12:08

Tök szép hogy mindig van valaki aki végülis tök idegen a dologhoz de mégis jobban tud mindent mint mások :) hát ez tényleg tök szuper :) Imádom az ilyet na hagyjuk inkább. Grabi sztem az életed fontosabb mint egy játék egy játékkal nem tudod sokra vinni az életbe szal szerintem ne bánkódj amiatt hogy bevertek csak sikerüljenek a vizsgáid meg a szigorlat meg minden sok sikert! :)

Tsobi 04-28-2008 12:11

Én azért bánkódnék egy csöppet .. feltéve,ha nem direkt volt :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-28-2008 12:15

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 172000)
Én azért bánkódnék egy csöppet .. feltéve,ha nem direkt volt :)

netegyél fel ilyen dolgokat!

grat az ütéshez!

és legalább A tetején is elindult valami.remélem nem szakad meg itt...

Valezius 04-28-2008 12:18

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 171998)
Örülök, hogy ennyire tisztában vagy a körülményekkel, hogy hogyan és miért küldte ki azt a 8 sereget....
asszem inkább no komment hozzád...

Képzeld képes vagyok elképzelni a dolgot. Az itt leírt infók alapján minden teljesen logikus...

Kitámadás nem volt, se szövetségi se egyéni.

8sereggel kitámadtak, bizonyára nem küldte el minden "barakkhelyét", mert, ha észreveszik, akkor tuti a védés, és a visszaütés.
(Ha nem 8sereg lenne, akkor bonyolultabb lenne a kép (és én sem írtam volna), de így meglehetősen egyszerű)

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-28-2008 12:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172002)
Képzeld képes vagyok elképzelni a dolgot. Az itt leírt infók alapján minden teljesen logikus...

8sereggel kitámadtak, bizonyára nem küldte el minden "barakkhelyét", mert, ha észreveszik, akkor tuti a védés, és a visszaütés.
(Ha nem 8sereg lenne, akkor bonyolultabb lenne a kép (és én sem írtam volna), de így meglehetősen egyszerű)

és az L képzelhetetlen h küldött 3*100k pacit meg 5*25kt? vagy valami hasonló?:p

Valezius 04-28-2008 12:29

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 172003)
és az L képzelhetetlen h küldött 3*100k pacit meg 5*25kt? vagy valami hasonló?:p

Na most, ha észreveszik a támadásod, akkor mindenképp fogják.

De minden más ellent mond a józan észnek.

Ha észreveszik ugyanúgy kivédik a 3*100K+5*25K-s sereget, mint a 8*10K-st, így nem kérdés, hogy melyikkel fogsz menni.
Így a 8kicsi sereg jöhet szóba.

Jaj, 1esetet sajnos elfelejtettem, 7kicsi és 1nagy(amit nem lehet fogni) sereg még nagyon is elképzelhető. Ami felülírja az általam leírtakat.

Zsáni 04-28-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172002)

Én is sokmindent elképzeltem már, repülőszőnyeget, meg hasonlót, attól még nincsennek...
NEm olyan egyszerű a kép, mint azt te gondolod...
Én biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem..
Ilyen magasságokban megszokás gondolni, ki mit csinál, mellesleg én ismerem a támadó felet, Te nem.
Lehet nem vállalt 100%-os rizikót, és nem teljes sereggel ment ki, de lehet nem is kellett..illetve biztos, hogy nem kellett, látszik.

Valezius 04-28-2008 13:04

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 172013)
Én is sokmindent elképzeltem már, repülőszőnyeget, meg hasonlót, attól még nincsennek...
NEm olyan egyszerű a kép, mint azt te gondolod...

Még mindig nem állította senki, hogy bármi többé kevésbé zseniális trükk lenni a háttérben, és ha az nincs, akkor egyszerű a kép.
Nem volt kitámadás, se oda vissza ütések, mi lehetne ennél egyszerűbb? :)

Quote:

Én biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem..
Ilyen magasságokban megszokás gondolni, ki mit csinál, mellesleg én ismerem a támadó felet, Te nem.
Ja majd véletlenül nyomott rá 8szor a támadás gombra :)

Quote:

Lehet nem vállalt 100%-os rizikót, és nem teljes sereggel ment ki, de lehet nem is kellett..illetve biztos, hogy nem kellett, látszik.
El nem tudom képzelni, hogy grabinak olyan orija legyen, amivel ne tudna visszatámadni egy ilyen támadás ellen, és ne fogna meg legalább 7sereget, ha észreveszi...

Deni 04-28-2008 13:14

nem értem, hogy miért nem lehet szimplán gratulálni egy ütéshez, anélkül hogy bármit is magyarázni kellene a győztes sikerén, hogy bárki kárörvendve lejtene örömtáncot a vesztes fél bukásán.. tudjátok.. csak annyi, hogy gratula, vagy annyi, hogy sajnálom.. se több.. se kevesebb.. gondolom ez jó nehéz kérés lenne :rolleyes:

Valezius 04-28-2008 13:18

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 172015)
nem értem, hogy miért nem lehet szimplán gratulálni egy ütéshez, anélkül hogy bármit is magyarázni kellene a győztes sikerén, hogy bárki kárörvendve lejtene örömtáncot a vesztes fél bukásán.. tudjátok.. csak annyi, hogy gratula, vagy annyi, hogy sajnálom.. se több.. se kevesebb.. gondolom ez jó nehéz kérés lenne :rolleyes:

Rohadt unalmas egy topic lenne, ha csak események, és gratok lennének benne...
Hiányoznának Remy megjegyzései a bontásokkal kapcsolatban :)

Nem értem, miért kéne bárki másnak is gratulálnia, mint a vesztes félnek, hiszen ő az egyetlen aki meg tudja ítélni a dolgot :)

Én pedig csak próbálom feldolgozni a meglévő információ morzsákot. :)

Grabi 04-28-2008 14:25

itt elhangzottak számok, gondolom nem publikálhatom, hogy mennyivel jött. lényegtelen is lenne. a tervem megvan, most már csak a jövővel kell foglalkozni :)

Ati 04-28-2008 14:33

Egymás nyilvános sértegetéseinek nincs helye ezen a fórumon.

Hege 04-28-2008 15:21

Quote:

És mi tart vissza? :D Hajrá! :p

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-28-2008 15:25

bocsi én csak példát mondtam arra hogy nem feltétlen kell 8 kissereg....
és a számokat azért írtam h érthetőbb legyen

Valezius 04-28-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 172044)
bocsi én csak példát mondtam arra hogy nem feltétlen kell 8 kissereg....
és a számokat azért írtam h érthetőbb legyen

Azt hiszem, hogy a viszontválasz bizonyította, hogy értem, amit írtál.

De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;)

Valezius 04-28-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 172043)
És mi tart vissza? :D Hajrá! :p

Sajnos én még nem tartok ott, mint zsáni ismerőse, hogy meg tudjam állapítani, hogy mikor kell 8sereget küldeni egy üres országra, és miért nem 2nappal előbb vagy később :(

Synkel 04-28-2008 16:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172050)

De ha valaki megosztana egy 3. lehetőséget, azt többre értékelném, mint bármifajta kötekedést ;)

1 nagy és 7 kis seregben az a ráció, hogy ha esetleg meg is fogja mindet, csak egy győzelem növeli a katmorálját.

Valezius 04-28-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 172052)
1 nagy és 7 kis seregben az a ráció, hogy ha esetleg meg is fogja mindet, csak egy győzelem növeli a katmorálját.

Egy éppen beférő sereg 2-3szorosa is kicsi még szerintem :)

Mindenesetre okos trükk.

Grabi 04-28-2008 16:57

jelen esetben nem hiszem h beszélhetünk komoly morálos problémákról, mind a két fél alapvetően egy békés területen volt szinte lényegtelen morállal. történt egy "hátha bemegy 8 sereges támadás" és bement.

Valezius 04-28-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 172013)
ÉÉn biztos vagyok benne, és ki merem jelenteni, hogy teljesen szándékosan ment ki a sereg, nem csak úgy habokra kiküldte, hogy befér-e vagy nem..

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 172054)
jelen esetben nem hiszem h beszélhetünk komoly morálos problémákról, mind a két fél alapvetően egy békés területen volt szinte lényegtelen morállal. történt egy "hátha bemegy 8 sereges támadás" és bement.

Ne mondj ellent Zsáninak, mert... :o

Zsáni 04-28-2008 18:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172050)

itt az egyetlen, aki kötekedik, te vagy.
és még mindig tartom a véleményem rólad, még ha nem érdekel is senkit :D

Gyula 04-28-2008 18:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172055)
Ne mondj ellent Zsáninak, mert... :o

Volt már normál csoportban 500k pontos országod? Elhiszed, hogy ezen a ponton, nem támad úgy az ember, hogy megriad hajnali négykor leül a gép elé és gondol egy nagyot?

-Hmm, bal lábbal keltem, átfokozok 50k pontot, potom 250-300k katonát, hátha majd beszaalad az a 8 sereg.

Na látod ez nem igy megy itt.

Valezius 04-28-2008 18:05

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 172064)
Volt már normál csoportban 500k pontos országod? Elhiszed, hogy ezen a ponton, nem támad úgy az ember, hogy megriad hajnali négykor leül a gép elé és gondol egy nagyot?

-Hmm, bal lábbal keltem, átfokozok 50k pontot, potom 250-300k katonát, hátha majd beszaalad az a 8 sereg.

Na látod ez nem igy megy itt.

Inkább elhiszem a vesztes fél véleményét, mint bárki másét. :)

Nem hiszem, hogy meg lehetne győzni arról, hogy egy 8sereges kitámadásra hetekig kéne készülni...

És itt konkrét készülésről beszélek nem arról, hogy meg kell termelni hozzá a javakat.
Ha a termelés gratulációt érdemel, akkor gratulálok én is.

Gyula 04-28-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172065)
Inkább elhiszem a vesztes fél véleményét, mint bárki másét. :)

Akkor javaslom irj egy zöldet a gyöztesnek és kérd meg, hogy tanitson egy kicsit, mert úgy látom, hogy nagy szükséged van rá.

Valezius 04-28-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 172066)
Akkor javaslom irj egy zöldet a gyöztesnek és kérd meg, hogy tanitson egy kicsit, mert úgy látom, hogy nagy szükséged van rá.

Köszönöm a jótanácsot, bár jobban örültem volna ha magadat ajánlod fel más helyett.

All times are GMT +1. The time now is 22:50.