Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Északföld 08-06-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 185665)
Miből gondolod, hogy ezeknek a vádaknak van valami alapja?
Ezt valami kosárfonó vénasszonytól hallottad???

Miféle összejátszásra gondolsz egyáltalán???

Bocs, nem láttam, hogy a BIG valaha is harcolt volna Pannonal, lehet lemradtam, akkor elnézést. :)

Redback 08-06-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185668)
A hódítóban is vannak ám pletykák. :D

pletykákra alapozni nem nagyon érdemes szerintem... :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-06-2008 14:04

hagyjátok má szegény Északot:)
legalább feldobja a forumot mert 10* annyian írnak miota beirogat :p
nem muszály válaszolgatni neki ha nem akartok szal ti is adjátok alá a lovat ugymond :D
de nem is baj ez így vn rendjén :)

Északföld 08-06-2008 14:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185670)
pletykákra alapozni nem nagyon érdemes szerintem... :)

Persze, a pletykák java része költemény, de minden pletykának és szóbeszédnek van némi igazságalapja. Történetesen 2 klán áll egymáshoz közel és semmi nem történik klán akcióban, akkor a feltételezések is helyesek lehetnek. Főelg ha ez az időszak nem 1-2 nap vagy hét..:)

Északföld 08-06-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185685)
hagyjátok má szegény Északot:)
legalább feldobja a forumot mert 10* annyian írnak miota beirogat :p
nem muszály válaszolgatni neki ha nem akartok szal ti is adjátok alá a lovat ugymond :D
de nem is baj ez így vn rendjén :)

Szia :)

Ez a fórum mindíg is ilyen volt. :D

Grabi 08-06-2008 15:20

miért ne válaszoljanak? ha vki hülyeséget vagy valótlant állít nyílvános fórumon akkor miért ne válaszoljak? hagyjam, hogy ilyeneket írjon? NEM!

ott kezdődik a nyílvános fórum, hogy mindenki tudja, hogy mihez szólhat és mihez nem. miért gondolják sokan, hogy bár nem tettek le semmit az asztalra minden témába beleszólhatnak? hiányzik az alázat, a tisztelet és a munka. emlékszem tátott szájjal olvastam a régi szkara-mekkes tagok fórumozását.

talán a legszánalmasabb mondat amit süti is felhozott, hogy ha nem tetszik ne olvass. nem kell mindenbe beleírkálni, ennyi. főleg nem e két klán magánügyébe. semmi köze a játékosok zöméhez ehhez.

Redback 08-06-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185692)
miért ne válaszoljanak? ha vki hülyeséget vagy valótlant állít nyílvános fórumon akkor miért ne válaszoljak? hagyjam, hogy ilyeneket írjon? NEM! ...
..emlékszem tátott szájjal olvastam a régi szkara-mekkes tagok fórumozását...

Az első rész teljesen igaz! a második rész viszont most igaz rám :)

Északföld 08-06-2008 15:29

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185692)
miért ne válaszoljanak? ha vki hülyeséget vagy valótlant állít nyílvános fórumon akkor miért ne válaszoljak? hagyjam, hogy ilyeneket írjon? NEM!

ott kezdődik a nyílvános fórum, hogy mindenki tudja, hogy mihez szólhat és mihez nem. miért gondolják sokan, hogy bár nem tettek le semmit az asztalra minden témába beleszólhatnak? hiányzik az alázat, a tisztelet és a munka. emlékszem tátott szájjal olvastam a régi szkara-mekkes tagok fórumozását.

talán a legszánalmasabb mondat amit süti is felhozott, hogy ha nem tetszik ne olvass. nem kell mindenbe beleírkálni, ennyi. főleg nem e két klán magánügyébe. semmi köze a játékosok zöméhez ehhez.

Két ekkora klán bárminemű nézeteltérése, vagy éppen nem nézeteltérése, csatája vagy nem csatája is 100%-ban befolyásolja az egész csoportot.

Grabi 08-06-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185694)
Két ekkora klán bárminemű nézeteltérése, vagy éppen nem nézeteltérése, csatája vagy nem csatája is 100%-ban befolyásolja az egész csoportot.

sőt, alapvetően a lentebbi szinteket is kéne. de te nem ezt mondod több üzeneten át. sőt...

Északföld 08-06-2008 15:53

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 185695)
sőt, alapvetően a lentebbi szinteket is kéne. de te nem ezt mondod több üzeneten át. sőt...

A lentebbi szinteket csak akkor befolyásolja, ha egy több 1000 (10.000) VIP körös ori lefordul. :) Egyébként azt csak gazdaságilag befolyásolja, mint ahogyan az 1/A-t is. Sztem valamit félreértettél, vagy elbeszélünk egymás mellett.
Én olyasmire gondolok, hogy ha a nyers ára pld 5x-6x-10x-re emelkedik, vagy ugyan ez vonatkozik a haderő árára is, ez természetesen befolyásol mindent. Márpedig egy 20-25.000 hektáros ország csak részbeni átépülése, vagy fokozással törétnő ütése is már igen komoly befolyással bír.

All times are GMT +1. The time now is 13:01.