![]() |
Gratukat köszönjük:)
Remy, így sikerült, túl sok épült, s talán túl mohók voltunk:) De nagyon picikén múlt:) Lesz ez még jobb is:) remélem:) |
Quote:
Tudod, hogy csak kotekszem... |
Örökös ovisként én is gratulálok az ovisoknak! :)
|
Érdekes az 1/A... Az élen álló szövi tőlünk 3900 körre van. Idén tán oda sem érnénk.....
A top 30 utolsó embere és mondjuk a 35 hely között több mint száz kör a különbség.- Amióta egyszemélyes szövik lehetnek azóta ez az egész irreális és a top 30 való kerülés esélye ezrelékekben is alig fejezhető ki. Nézzük csak! Ha fellépek az 1/A-ba 7 kör védettséget kapok. Benyalunk egy szövitámadást és szélnek indulnak az emberek, katonák, merthogy a piacra viszont az első 24 körben nem léphetek. Mire rendbekapom az orit már az esélytelenek nyugalmával játszom - teljesen érdektelenül - tovább. Nézzük a 2/B-t! Tele szabadságos országgal, mert az I/A-ban toporgó országok miatt nem tudnak feljebb lépni. És ez a "dugó" lassan leér a negyedik szintre! Tévednék? |
2007-01-07 07:00:57 Óvoda (#2819) támadást indított A nagy állatszakértők klubja (#2517) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 780 hektár földet.
2007-01-07 03:01:00 Óvoda (#2819) támadást indított Bátor Lovagok Újászületett Egyesületének a Vezérei (#2445) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 636 hektár földet. AZ Aról van egy csomó topic, itt mostanában csak az eseményeket szokás beírni;) Jah és grat az ovinak:) |
Quote:
És még csak nem is siettem túlságosan... Kíváncsi leszek pl Arra mikor éri el a top-ot! :D Arra, majd másold be a "feljutás" menüpontot, ha már pörögnek a topkörök! :D |
Quote:
|
Quote:
Szerintem igen. Ez maximum a 2/B csoportot erinti. De amit emlitesz...minek van az embernek 4 orszaga, ha nem tud az 1/A-s orijaval haladni... Ha 2k kör alatt alig haladok A-ban akkor el se indulok már kezdésre a 3. orival 5. szintrol, inkabb termelek tovabb, hogy legkozelebb gordulekenyebben jatszak A-ban. S nyilvan elso orinal (ha nehezen megy az 1/A) ~2k köröd van A-ban, hogy elerd a top30%-ot...es a soron kovetkezo orid le tudjon fordulni. |
Megnéztem, az élen álló szövi tagjai átlagban 700-800 körre vannak... Szerintetek mennyi esélyem van befogni őket?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:24. |