![]() |
Egyik nagy kedvencem következik, hogy én is írjak végre ide. Tudom, ismeri mindenki, de nekem akkor is tetszik:)
Biz és Baz elmennek vadászni. Biz viszi a puskát, Baz meg a kutyát... |
Próbáljátok kimondani azt gyorsan hogy rózsaszínsündisznócska!nekem nem megy.
Kát focidrukker beszélget: -Hallottad hogy monacoban betiltották a focit? -Igen?És miért? -A folyamatos határsértések miatt.Hol Franciaországba, hol Olaszországba pottyant át a labda. |
|
Két részeg sétál az utcán, szembe jön velük egy kutya, az oldalán egy teli üveg pálinka.
- Nézd, ott közeledik felénk az ember legjobb barátja. - Ja, meg egy kutya. :D |
Quote:
|
Megy az amnéziás csiga az erdőben. Találkozik egy emberrel:
- légyszives mondd meg ki vagyok, mert nem emlékszem - mivel én vak vagyok, nem tudom, de ha megtapogatlak talán meg tudom mondani A vak ember tapogatja, majd megszólal: - puha is vagy, gerinctelen is..... szerintem vagy ügyvéd, vagy politikus :D |
mi a legújabb favicc?
még el se ültették. :) |
Repülő a tenger felett, de túlsúlyos és zuhanni kezd. Kapitány az utasoknak:
-Kedves utasaink az utaskísérők már kidobtak mindent ami mozdítható, így sajnos még pár utastól is meg kell szabadulnunk. Hogy ne érjen minket a raszizmus vádja így ABC sorrendbe megyünk. Elsőnek kérem jelentkezzenek az afro-amerikaiak. Semmi válasz. -Rendben akkor a barna börűek. Semmi válasz. Kisfiú odaszól az apjának: -De apa mi afro-amerikaiak is, meg barnabörűek is vagyunk. -Hallgass fiam! Mi niggerek vagyunk, had legyenek előttünk a kínaiak. Mögöttük megszólal diadalitasan egy férfi: -Nem kínai! Sárga! |
Quote:
|
Zöld erdőbe jártam virágok között ott láttam egy törpét ki szalonnát sütött, megkérdeztem, hogy ad e egy falatot,megfordult a törpe és fityiszt mutatott.:p
Álmos előtt ond kond vakond tasli hubabuba és röhögök:D |
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |