Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Kutyuleee 05-08-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 94422)
Egyébként se tetszik a TÖBBSÉGNEK az a sok malusz. Legyen minden a régében, akkor jó volt, volt eggyensúly. Azok a régi szép idők...:)

ja nem teccik a játékosok 1-2%ának a többségének...

Dragi 05-08-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94423)
ja nem teccik a játékosok 1-2%ának a többségének...

az az 1-2% AZ A-s orkok :D:D:D

Kutyuleee 05-08-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94426)

öhhh gondolkodj Dragi:D az A-s orkok többségének ne teccene???:D

Sas Alexander 05-08-2007 14:09

Na jó, komolyan elgondolkozva, az elf tolis valóban szinte beverhetetlen, volt már velük dolgom. De akkor őket gyengítsük már csak, az elf varisokkal mi volt a baj? Ismerek elf varist, én is az voltam, nehogy már azt ne tudjátok beütni! Mikor az elf varisomnak a legnagyobb vari/heki aránya volt, akkor volt legalább 60k varija, meg 3k íjász védelem gyanánt, torony nélkül! Senki nem tudott gömbözni, és leginkább ezek miatt nem ütöttek be, nem azért mert tudták, hogy elf vagyok. Ha meg mégis, akkor visszafedeztem, elf voltam, nem volt olyan nehéz. És hogy mi változik ezzel a malusszal? A fentebb leírt dolog nem. Az viszont igen, hogy szöviháború esetén fele annyira vagyok így hatékony, mint a malusz előtt. Szóval legalább azt a 3%ot mérsékeljétek!

Blasi 05-08-2007 14:18

Azon gondolkodott már valaki,h mostantól az elf már beteg sem lehet?! Hisz embert gyakorlatilag nm lophat ha szüksége lenne rá.... Mit tegyen egy elf olyan esetben ha elkap egy betegséget? Várom a tulajdonságokat kiokolt modik válaszát, elsősorban ATIét!

Ati 05-08-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94429)
Azon gondolkodott már valaki,h mostantól az elf már beteg sem lehet?! Hisz embert gyakorlatilag nm lophat ha szüksége lenne rá.... Mit tegyen egy elf olyan esetben ha elkap egy betegséget? Várom a tulajdonságokat kiokolt modik válaszát, elsősorban ATIét!

Az elfeknél nem működnek a kórházak? Valamiről nem tudok?

Remedy 05-08-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94426)

Nekem van A-ban orkom, megse tetszik.... :)

Blasi 05-08-2007 14:22

Ja bocs Ati... ezek szerint biztos senki nm szokta pótolni az emberhullást lopással... vagy ez a lehetőség csak elfeknél van kilőve?

Hóhér 05-08-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Blasi (Post 94432)
Ja bocs Ati... ezek szerint biztos senki nm szokta pótolni az emberhullást lopással... vagy ez a lehetőség csak elfeknél van kilőve?

vagy pl. az óriásnál?

pótold piacról
;)

Dragi 05-08-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94427)
öhhh gondolkodj Dragi:D az A-s orkok többségének ne teccene???:D

hoppá félreérthető voltam vagy félreértelmeztem szal úgy értettem hogy az 1/A-s orkoknak tetszik hogy "megtorlatlanul" üthetik az elfeket :)))

All times are GMT +1. The time now is 07:04.