Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Remedy 09-20-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125475)
Csúnya dolog klántársat beverni...

Rovid leszek.... Mé? :)

Synkel 09-20-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125476)
Rovid leszek.... Mé? :)

Mer akivel hónapokon át együtt harcolsz a sok közös ellenségek ellen, ráadásul több helyütt most is együtt bandáztok, azt nem szép hátbaszúrni...

Remedy 09-20-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125477)
Mer akivel hónapokon át együtt harcolsz a sok közös ellenségek ellen, ráadásul több helyütt most is együtt bandáztok, azt nem szép hátbaszúrni...

Ez igaz, de honnan tudod, hogy ez tortent? En szerintem barmelyik szovimmel meg tudnam beszelni, hogy ebben es ebben a csopiban harcolunk egy jot.... :)

Synkel 09-20-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125478)
Ez igaz, de honnan tudod, hogy ez tortent? En szerintem barmelyik szovimmel meg tudnam beszelni, hogy ebben es ebben a csopiban harcolunk egy jot.... :)

Lehet Tuvaluék is úgy kezdték...

Dragi 09-20-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125478)

és ha nem erről van szó ? ;) :rolleyes:

Ati 09-20-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125479)

Semmi hasonlóságot nem látok az említett esettel.

BeeLord 09-20-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 125479)

Erről sajnos lemaradtam, illetve pár napja vagy hete láttam csak, hogy Tuvalu már az anarch csoportban van. Mit csinált?

-Fegya- 09-20-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 125482)
Erről sajnos lemaradtam, illetve pár napja vagy hete láttam csak, hogy Tuvalu már az anarch csoportban van. Mit csinált?

Szerintem olvasd el Tuvalu búcsúbeszédét ebben a topicban.
Ha megnézed Tuvalu össszes hozzászólását, akkor hamar megtalálod.

BeeLord 09-20-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 125542)
Szerintem olvasd el Tuvalu búcsúbeszédét ebben a topicban.
Ha megnézed Tuvalu össszes hozzászólását, akkor hamar megtalálod.

Köszönöm. Nem tudtam erről, hogy Tuvalu úriemberhez méltóan el is búcsúzott. Illetve tudom rendkívül megkésett és talán felesleges a megjegyzésem, de amikor az övéhez hasonló beírásokat olvasok, úgy érzem, kis pont vagyok. Őszinte dolgokat olvastam, és a hozzászólás hangulata is jó kedvre ad okot így az egymást "anyázós" témák, viták után.

NorB 01-01-2008 14:33

folyamatosan megy a földátadás az X-ben, de nyilván a többi 5-ös csoportban is, az eddigi fenti orik, miután a gyújtogatást nem bírják, átadják a földet más haver, és saját országoknak
a mai, tegnapi, tegnapelőtti, pár napos esetek sokkal egyértelműbbek Tuvalu eseténél, de nem történik semmi admin részről
kérdésem: mi értelme a szigoritásoknak, ha az ország szabadon kicserélhető másikra?
ezzel az erővel maradhatott volna minden a régiben

All times are GMT +1. The time now is 10:58.