Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Von 11-01-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 195190)
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 7 bányászati, 0 hadügyi, 6 mágia és 200 tolvajlási tudománytekercset!
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 6 bányászati, 0 hadügyi, 6 mágia és 182 tolvajlási tudománytekercset!

Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 5 bányászati, 0 hadügyi, 5 mágia és 166 tolvajlási tudománytekercset!

A tekiíró gnómomtól, amibe már van pár 100k teki.

Az munka! A srác betalálta a tekiíró gnómodat, úgy hogy volt neki 10 mg, 10 laki, 50 bányász, 50 mágia és 1660 toli tekije ? Hallod elég nagy máker vagy, de figyelj írd már meg nekem légyszi melyik ez az orid :p :) :)
beszarás !!!
gondolom fergetegeset röhögtél ezen, én biztos azt tettem volna :D

Stev 11-01-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Von (Post 195222)
Az munka! A srác betalálta a tekiíró gnómodat, úgy hogy volt neki 10 mg, 10 laki, 50 bányász, 50 mágia és 1660 toli tekije ? Hallod elég nagy máker vagy, de figyelj írd már meg nekem légyszi melyik ez az orid :p :) :)
beszarás !!!
gondolom fergetegeset röhögtél ezen, én biztos azt tettem volna :D

Én először biztos a falba vertem volna a fejem, hogy hol a kulcs, és csak utána nézném meg a mennyiségeket.:D

Von 11-01-2008 13:08

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 195224)
Én először biztos a falba vertem volna a fejem, hogy hol a kulcs, és csak utána nézném meg a mennyiségeket.:D

én ha ekkora mennyiséget lopnék egy tekiíró gnómtól, egyből törölném az országomat, és végleg búcsút intenék a hódítónak, mert nem nekem való ez a játék :D

Stev 11-02-2008 00:29

Quote:

Originally Posted by Von (Post 195229)
én ha ekkora mennyiséget lopnék egy tekiíró gnómtól, egyből törölném az országomat, és végleg búcsút intenék a hódítónak, mert nem nekem való ez a játék :D

Én az áldozat oldaláról közelítettem meg az esetet, talán mert nekem is van tekiíróm. Egyébként valószínűleg aki ilyen mennyiséget lop egy könyvmolytól, az azt sem tudja mi fán terem a tekilopás haszonkulcsa, mi az a tekiíró ori, meg lehet kb 200 tolvaja, tehát nem fenyeget az a veszély hogy belássa mekkora bakit követett el.

Von 11-02-2008 02:27

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 195277)
Egyébként valószínűleg aki ilyen mennyiséget lop egy könyvmolytól, az azt sem tudja mi fán terem a tekilopás haszonkulcsa, mi az a tekiíró ori, meg lehet kb 200 tolvaja, tehát nem fenyeget az a veszély hogy belássa mekkora bakit követett el.

hát persze, és ez a szép benne
"boldogok a tudatlanok, mert övék a mennyek országa"
;)

komisz86 11-16-2008 07:31

Mostanában nem nagyon volt időm játszani úgyhogy szabizott a főorim. Még az azonosítás előtt tettem szabira. Aztán egy pár hete gondoltam belépek megnézem mi a helyzet, de amikor kérte a kódot meggondoltam magamat. A franc se gondolta volna, hogy ez belépésnek számít és végettért a szabim:mad::(

Zoli 11-16-2008 07:37

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 196533)
Mostanában nem nagyon volt időm játszani úgyhogy szabizott a főorim. Még az azonosítás előtt tettem szabira. Aztán egy pár hete gondoltam belépek megnézem mi a helyzet, de amikor kérte a kódot meggondoltam magamat. A franc se gondolta volna, hogy ez belépésnek számít és végettért a szabim:mad::(

és mi történt?

komisz86 11-16-2008 07:49

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 196535)
és mi történt?

Szerintem kitalálod:). Ami az olyan orikkal szokott történni, amikről azt hiszi a gazdájuk hogy szabin van. Viszont valakinek szereztem egy jó napot, volt benne pénz rendesen:(

Zoli 11-16-2008 07:53

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 196537)
Szerintem kitalálod:). Ami az olyan orikkal szokott történni, amikről azt hiszi a gazdájuk hogy szabin van. Viszont valakinek szereztem egy jó napot, volt benne pénz rendesen:(

jah, tehát egy ideig így volt :)
értem...azt hittem az a baki, hogy utána szabira kellett rakni (és ezért nem értettem) :):))

komisz86 11-16-2008 08:00

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 196538)
azt hittem az a baki, hogy utána szabira kellett rakni

Hát ez így tényleg jobb lett volna:).

All times are GMT +1. The time now is 06:29.