![]() |
Quote:
|
Quote:
Tényleg ez nem is rossz ötlet:D:D:D Szervez egy jó szövit és saját magát kizárja:D:D |
xxx (#xxx)
2007-07-03 11:40:39 Helyezés: xxx Érték: xxx Sziasztok! Óriás varis keresi megértő szövijét. Amit adok.Sok vari.Megannyi gömb. Móka s kacagás.Néha velem néha rajtam. Amit kérek.Végre egy szövi.Unom már egyedül. Magányos vagyok.Nagyon.Kedélybeteg s depressziós. Társaságra vágyom!!!!!! Ez egy TÉNYLEG komoly hirdetés tessék rá jelentkezni! ------- MF-nek lenni sem leányálom:D |
Quote:
|
Quote:
|
xzyxzyxz
2007-07-03 19:59:06 Helyezés: xxxxx Érték: xxxxxx sziasztok keresek 2 tagot a szövimbe ki kötés nincs csak egy hogy lekaláb hozám közel legyen Hu akkor belépek mert idáig minden szövim ki kötött és elfogyott a mazo hajlamom:D:D:D |
Helyezés: 1275
Érték: 9093 Üdv! 200 hektáron várom 3 ember jelentkezését. Én egy olyan toli-s félelf lennék,ami félhadis is..XD Kellene egy óriás-gnóm-elf varis, akkor ezen kívül még 2 hadis fog kelleni. Elit+Íj+Ló felállásba. Kezdők is jöhetnek, csak hullák nem...:) na ebben a szöviben lesz minden :D:D |
Quote:
|
Quote:
a félelf hadis-tolis mellett még akár ork toli-vari is :D tényleg, hogy áll az a csodaszövi, ami hasonló elmés orikból áll?? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |