Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

chillin' 12-28-2010 19:28

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 274372)
2010-12-28 17:01:05 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított A kis láma vadász(ok) (#4044) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6041 hektár földet.

grat :)

Nincs orim A-ban,nem értek hozzá,csak amit itt olvasok...!!
Annyira téma volt ez a hiénázás...ahogy figyelem az Olümposzos ütés idejét és ennek.... hát :D
Én sem csípem a hiénázást,a játék része ez van....de azért ekkora mértékben,nekem ez már pofátlanság!

Ha előre megtervezett bla bla.... volt az ütés akkor bocsi a "Csak egy maradhat... -tól" Bár lehet rosszindulatú vagyok,de nem sok esélyt látok rá.

Merengő 12-28-2010 19:31

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 274374)
2010-12-28 16:01:10 < macska > (#4001) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, de a csatát elvesztette.

Úgy néz ki csak az egyik hiéna támadás jött össze

így már érthető miért nem ment ki az olümposz a csak egy maradhat klánra amikor beverték a kislámákat :) ahogy néztem pont két körre voltak egymásnak az ütés után

vityu 12-28-2010 19:31

Quote:

Én azért azt is figyelembe venném, hogy 2 nagy klán harcánál, ha a ráállást elmulasztottad, és oda-vissza ütés volt, akkor nem egyszerű észrevenni azt a 3-3000 hektáras emelkedést.
A szóban forgó 5 nagy országnál is csak mindössze 600 hektár pluszról beszélhetünk. Nem feltétlenül észrevehető. Mert ugye én a ráállást nem láttam, de utána se tűnt fel semmi az egyéni pontlistán. Ha a lámák így kerülnek mellénk, akkor nekem is az az első, hogy azt feltételezem, hogy ránk álltak. És mondjuk térkaput nem akarok nyitni, mert azt szeretném, hogy az ellenfél kicsit megnyugodjon, és egy kis bontás, és mehet a sereg...

Tehát egy ilyen hiénát többféleképpen is lehet értelmezni.

Hex 12-28-2010 19:33

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 274376)
így már érthető miért nem ment ki az olümposz a csak egy maradhat klánra amikor beverték a kislámákat :) ahogy néztem pont két körre voltak egymásnak az ütés után

Nem hiszem, hogy ez miatt nem jöttek. De erre, csak ő tudna felelni. Ha valakit esetleg majd érdekel, leírom, hogy én hogy láttam a támadásunkat. Vagy akit érdekel, esetleg zöldben.

Akár 12-28-2010 19:35

Quote:

2010-12-28 16:01:10 < macska > (#4001) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, de a csatát elvesztette.

Szemét hiénák!

Inkább várniuk kellett volna, amíg megtámadja őket a 2 körös klán, majd elbont, hogy kísérni se lehessen őket, és malmozzanak csak...

Szerintem, ha valakihez 2 körre esik egy klán, és úgy érzi, nem tudna hárítani, támadjon keresztbe.

csákány 12-28-2010 19:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274377)
Én azért azt is figyelembe venném, hogy 2 nagy klán harcánál, ha a ráállást elmulasztottad, és oda-vissza ütés volt, akkor nem egyszerű észrevenni azt a 3-3000 hektáras emelkedést.
A szóban forgó 5 nagy országnál is csak mindössze 600 hektár pluszról beszélhetünk. Nem feltétlenül észrevehető. Mert ugye én a ráállást nem láttam, de utána se tűnt fel semmi az egyéni pontlistán. Ha a lámák így kerülnek mellénk, akkor nekem is az az első, hogy azt feltételezem, hogy ránk álltak. És mondjuk térkaput nem akarok nyitni, mert azt szeretném, hogy az ellenfél kicsit megnyugodjon, és egy kis bontás, és mehet a sereg...

igen,lehet én csak megállapítottam,nincs ezzel semmi bajom:)

vityu 12-28-2010 19:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274377)

Persze azt sem mondom, hogy nincs ezeregy árulkodó jel, mert mondjuk biztos észrevettem volna 1-2-t, de ha felületesen figyeled, akkor nem látod meg.

Mindezt csak azért írtam le, mert mikor befért a csak egy maradhat írtam hex-nek, hogy csakugyan könnyebb-e megtartani a földet, aztán beszélgettünk kicsit, és kv-nál derült ki neki is, amikor kikerült az események közé, hogy ez bizony hiéna lett...

vityu 12-28-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 274378)
Nem hiszem, hogy ez miatt nem jöttek. De erre, csak ő tudna felelni. Ha valakit esetleg majd érdekel, leírom, hogy én hogy láttam a támadásunkat. Vagy akit érdekel, esetleg zöldben.

Bocsi, én leírtam szerintem részleteket, igen picit, ha gondolod kiszedem.

Hex 12-28-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274382)
Bocsi, én leírtam szerintem részleteket, igen picit, ha gondolod kiszedem.

maradjon :)

Lacinak ajánljuk ezt az ütést :)

csákány 12-28-2010 19:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274381)
Persze azt sem mondom, hogy nincs ezeregy árulkodó jel, mert mondjuk biztos észrevettem volna 1-2-t, de ha felületesen figyeled, akkor nem látod meg.

Mindezt csak azért írtam le, mert mikor befért a csak egy maradhat írtam hex-nek, hogy csakugyan könnyebb-e megtartani a földet, aztán beszélgettünk kicsit, és kv-nál derült ki neki is, amikor kikerült az események közé, hogy ez bizony hiéna lett...

Akkor szembesült vele,de kár,h csak 1 sereg ment :D

All times are GMT +1. The time now is 13:58.