![]() |
Vityu, kicsit gusztustalan volt a beírásod, de esküszöm, innentől, ha a klánodból valaki közel kerül, a kapu azonnal rajta lesz, és nem egy, hanem annyi sereggel lesz lehiénázva, amennyi éppen menni tud.
De amúgy is tudod, a "rettegett" klánod miatt szabiztunk, rohadtul megijedtünk múltkor:)) Ezzel a beírással be is fejeztem a külsős pályafutásom, soha nem szoktam személyeskedni, de vannak emberek, akik kihozzák belőlem. |
Quote:
|
Quote:
Peti ez kezd tényleg szánalmas lenni! Megkérdeztél (csakhogy mindenki tisztán lásson) támadni fogunk-e titeket erre írtam, hogy simán lehet még az is, hogy én fogok menni! Tehát magyarázd már el, hogy akkor mit is vszel annyira zokon, hogy itt ironizálsz??? Sztem korrekt voltam de cáfolj meg ha nem |
Quote:
Ne értsd félre nem bánt engem az ütés csak az ,h anno jószívű voltam ,de hát nem vagyunk egyformák. |
En nem nagyon ertem itt a dolgokat. Volt vmi szobeli mnt ami meg lett szegve? Ha nem, akkor mi a meltatlankodas targya? :)
|
Quote:
Még egyszer mondom nem vagyok megsértődve ez csak egy játék. Csak gratuláltam. |
Quote:
|
Quote:
Ez igaz de beszélgetttünk és azt mondtam a-ban nem de bármelyik szinten ha az a kérés nem fogom támadni mert valóban jövök neki eggyel! Az a más mert ott klánérdekek előtérbe kerülnek ui: amúgy a többi szinten tartom az ígéretemet |
Quote:
Nem akarok senki pártjára se állni, mert Wolfi B-be szövim, Zsolti meg K-ba. (nem Mekkába) :D Csak pontosítottam. :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |