Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Dus 05-25-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 176913)
Az a gond, hogy jórészt hozzá nem értő, a játékot teljes egészében át nem látó embereknek van itt szómenése és nyitogantak új topicot ugyan annak, ahelyett, hogy Gee topicjában boncolgatnák az ötleteiket. Ha ez tovább folytatódik, sanszos, hogy a bezárás felé fog sodródni ez a téma is. :(

Az a gond, hogy aki olyan nagynak képzeli magát, meg, hogy szerinte ő ért a játékhoz (zet nem vitatom, hogy pl Te jobban játszol nálam), csak offol!

Ha csak offolni tudnak a játék zseniei, akkor inkább ne magyarázzanak, hogy a hozzá nem értők így meg úgy!

chappel 11-27-2009 22:15

Nekem tetszik, ha bekerül a szavazatok közé, támogatom.

Ati 11-28-2009 01:28

Quote:

Originally Posted by chappel (Post 230651)
Nekem tetszik, ha bekerül a szavazatok közé, támogatom.

A 97 oldalnyi javaslat közül melyik?

Dynosaur 11-28-2009 09:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230661)

hehe, igaz... :D

bubuman1 12-04-2009 20:40

Sziasztok!

Van egy ötletem a fejlesztéshez.
Olvastam,h. valaki azt mondta legyen nagyobb kapacitása az házaknak.
Ez nem rossz ötlet,ha egy kicsit több bónuszt kapna a gyújtás ellen.
De,ha már itt tartunk,akkor a barakkokba is lehetne neki több katija.Az alap tekik nélkül minden fajnál 40.Szerintem kapjon egy 60-as létszámot.Ezek azért nem nagy változtatások,de sokat dobna a hullán.Ez igen is a hadi fajok felé terelné és nem is lehetne lenézni.
A betegség erején is lehetne növelni,mert hát a pestis szerintem nem kis dolog!!
És egy utolsó ötlet,de ezt már vagy önállóan csak egyedül bevezetni,vagy ezekkel együtt.A zombik elég elvadult és vérmes faj,akiket semmi nem érdekel,fejjel mennek a falnak és mivel nagy tömegekben járnak (gondolok itt at 60 férőhelyre a barakkokban) sokkal nagyobb a gyilkolás vágyuk,adjunk nekik a vérszomjra nagyobb százalékot.
Így az eggyik csak támadásnál érne valamit,a másikat meg mindenki eldönthetné,h. inkább védelemre fordítja,vagy a támadást erősítí a nagyobb létszámmal.
mit szóltok?

chappel 12-07-2009 08:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 230661)

Konkrétan a teljes krónika a hullának javaslat tetszik. (Most néztem csak meg, hogy ez 3 éves bejegyzés). :-)

bubuman1 12-07-2009 16:57

Vagy lenne egy új személyiségre ötletem!
A felderítő!
A lényege az lenne h. a közeledő seregeket alapból megmutatná,de csak akkor,amikor már 1 körre vannak.
A másik h. a megtévesztést használó orik tolvajait (akik lopni akarnak) alapból felfedik a felderítők.
A teljes krónika is járhatna nekik.
A fosztogatásnál is kicsit többet hoznának mint a nem harcos orik,de annyit nem mint a harcosok.A rejtett tartalékokat könnyen megtalálják.

Ez jól használható lenne a hulláknak,de másokank is.

Ati 12-07-2009 17:00

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231719)
Ez csak egy 5 perccel előtti ötlet,úgyhogy várom az ötleteket.

Lehetőleg csak akkor, ha a hullához kapcsolódnak. Ha bármi máshoz, akkor azok nem ide valók. Köszönöm.

bubuman1 12-07-2009 17:32

Tudom!És bocsánat,de nem tudok új topicot nyitni oda,ahova való lenne!
Azért vélemény?

Ati 12-07-2009 17:36

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231721)
Tudom!És bocsánat,de nem tudok új topicot nyitni oda,ahova való lenne!
Azért vélemény?

Attól még nem kell más témát szétoffolni. Ide CSAK a hullával kapcsolatos hozzászólások valók. Semmi más. Köszönöm. Újra.

All times are GMT +1. The time now is 22:31.