Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

csabi 07-31-2009 10:14

jól számolom, h 4(3) világbajnok lesz majd a mezőnyben? :)

BeeLord 07-31-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 220505)
Ez az igazán sportszerű nyilatkozat:

"Felcsigázott Michael Schumacher visszatérésének lehetősége, feltéve, ha tényleg összejön. Nemcsak izgalmas lesz látni, hogy miképp készül fel a nagydíjra, hanem kitüntetés is, hogy először versenyezhetek ellene. Minden jót kívánok neki."

Lehet találgatni, hogy ki mondta. ;)

Hát ez tényleg Hamiltonra illik, de az igazán érdekes az lenne, ha Rubens Barrichello nyilatkozta volna.;)

Bogár 09-03-2009 19:29

Monzá-ban már Fisico lesz Kimi csapattársa. Sokkal többet várok el tőle, mint Badoer-től.
Forza Ferrari!

Monzától Fisichella váltja Badoert a Ferrarinál

A Badoert váltó Fisichellára 2010-ben is számít a Ferrari

Peti 09-03-2009 19:44

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 222806)
Monzá-ban már Fisico lesz Kimi csapattársa. Sokkal többet várok el tőle, mint Badoer-től.
Forza Ferrari!

Monzától Fisichella váltja Badoert a Ferrarinál

A Badoert váltó Fisichellára 2010-ben is számít a Ferrari

Tuti jobb lesz mint Badoer, nem lennék meglepve ha a győzelemért küzdene, bár számára még nagyon idegen az autó, meg a Kerst sem hiszem, hogy rendesen fogja tudni használni.

Bogár 09-03-2009 20:01

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 222807)
Tuti jobb lesz mint Badoer, nem lennék meglepve ha a győzelemért küzdene, bár számára még nagyon idegen az autó, meg a Kerst sem hiszem, hogy rendesen fogja tudni használni.

Azt a pénteki szabadedzésen simán meg fogja szokni. +/- 1 gomb, az a legkevesebb. :)

szamóka 09-03-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 222807)

Az évad elején a Force India autóiban is volt KERS, úgyhogy ez nem jelenthet problémát. De ha már erre járok, valaki világosítson fel: mit sipákoltak Palikék vasárnap Räikkönen miatt? Nem láttam a futam elejét.

Peti 09-04-2009 11:01

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 222809)
Az évad elején a Force India autóiban is volt KERS, úgyhogy ez nem jelenthet problémát. De ha már erre járok, valaki világosítson fel: mit sipákoltak Palikék vasárnap Räikkönen miatt? Nem láttam a futam elejét.

Úgy értettem, ezt, hogy Fisichellanak nem lesz olyan rutinja a Kers használatánál mint pl Raikönnennek aki nagyon jól szokta használni, szóval nem biztos, hogy mindig a legoptimálisabb időben fogja használni, mint Kimi.
Az volt hétvégén, hogy Kimi alapból úgy kezdte a versenyt, hogy a célegyenes végi kanyarból kisodrodott, s ott a bukótéren padlózta le a ferrarit s használta a Kerst, így valamennyi előnyt tudott szerezni, s még a dulakodásból is kimaradt. Ezen voltak felháborodva, hogy direkt rontotta azt a kanyart el, hogy utána hamarabb tudja használni a kerst.

csabi 09-07-2009 10:00

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 192024)
én inkább arra tippelek, h a renault kihívta elsőnek Alonsót, majd szólt Piquet-nek, h törje össze a kocsiját a pályán és mivel csak Fernando volt boxban akkor még és jól meg is tankolták, nem volt kétséges, h ki nyer... :D:D:D:D

a fene.. a végén még igazam lesz..

Szeptember_21-re_rendelte_be_az_FIA_a_Renault-t

csabi 10-01-2009 06:48

nagyon kiváncsi leszek a jövő évi versenyre, az új csapatok miatt és e miatt: Alonso a Ferrarinál folytatja pályafutását

Bogár 12-23-2009 17:43

Schumi 2010-ben már tényleg fog versenyezni. Kár, hogy nem a Ferrari színeiben. :(

http://www.a5.hu/cikkek/2/37768.shtml

Ezúttal nem egy másodhegedűs szerepre hivatott csapattársa lesz. Óriási csetepaté várható. :) Alig várom már az első futamot. :)

All times are GMT +1. The time now is 05:48.