![]() |
Quote:
a tanulság: alábontásba az éhezést is tessék belekalkulálni :) |
Hááát :rolleyes:
Nem két ponttal voltam alatta,és ahogy számolgattam sehogyse jó .. aztán lehet én néztem el valamit :) De nem lényeges,hisz azóta elindult még két sereg,szóval a hiányt pótolni fogom ;) |
Jéééééééééééézuuuuusooooom A-ban vagyok! O.o
Most mi lesz velem ???? :D :D |
Quote:
02. Agyonvernek, és szabizol. 03. Agyonvernek, de talpra állsz. 04. Semmi. :D 05. Agyonversz másokat, akik törölnek. 06. Agyonversz másokat, akik szabiznak. 07. Agyonversz másokat, akik talpraállnak. 08. Agyonversz másokat, akik talpraállnak, és agyonvernek. 09. Lásd 01-03 pont. :D 10. Agyonversz másokat, majd még másabbakat, így feljutsz a TOP-ba. 11. TOP-ból fordulsz kék számért. 12. TOP-ban maradsz, és a 2/B csoportból fordulsz. 13. TOP-ban maradsz, és a B-ből is fellépsz. 14. Idővel lebuksz, repülsz anarchba. 15. Lásd 01-es pont. :D |
Quote:
|
Mindenkinek köszönöm, hgoy honorálták a megnyilvánulásomat. Az ellenszolgáltatás a jövő héten várható, mivel addig nem éri meg, amíg csak szürkét tudok dobálni. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lehet, hogy éppen alábontottál (a körváltás elött kevesebb pontod látszott), de oly jó volt a morálod, hogy körváltáskor az üres helyekre beköltözött, elférö 8-8 lakos miatt mégis fölé kerültél ? ha már leirtam, nem törlöm - irás után vettem észre, hogy nem az idézett az utolsó a topicban :(( és Ati is ezt fejtegette ): |
All times are GMT +1. The time now is 11:03. |