![]() |
nem tudja valaki megmondani, hogy megjelent-e már az új NFS? a neten olvastam hogy februárban fogják kiadni...de még semmi hír róla...még a nevéről sem tudtam meg semmit :confused:
|
Kellene az 1. Ha megvan. A 2. része megvan nekem is (valami fiók mélyi CD-n). Ezért is kellett a neve, hogy tudjam melyik CD kupacot szedjem elő. Megjött ahhoz a játékhoz a kedvem. :)
Hogy tudod az első részt eljuttatni nekem? Pl ha feltöltöd a Mininovára, az jó lenne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De idén is ígérnek 3 NFS-t, egy PC, xbox, ps, stb.-re, 1 Nintendora és 1 online... Képek alapján graf jó lesz, de ha megint olyan játékélményt nyújt, mint amit a Most Wanted utániak, akkor elég rossz lesz :) Remélem most már csinálnak egy jót!!! |
Quote:
|
Quote:
Éppen UG2-t nyomom :) Ha jól emlékszem, nem sikerült pár éve rájöttönöm, hogy lehet 100%-ra nyomni, mert volt valami olyan, hogy minden verseny meg magazin, stb. meg volt, de csak 50%-on végig víve a játék... Azóta már rájöttem, hogy karrier módo kívül is vannak versenyek :) |
Quote:
|
A Dead Space eléggé odavág... Örülök, hogy felraktam a gépemre. Megéri. Nagyon jól sikerült sci-fi horror (vagy nem is tudom mi a stílusa:D) mindenestre rettenetesen tetszik! Mindnekinek ajánlom, akit nem zavar, ha parázik játék közben. :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:31. |