![]() |
Úgy érzem, hogy a játékhoz elég kevéssé illeszkedő erősítést kap, megint szintenként. Szerintem voltak ettől jobb ötletek is!
Ha ez így marad, akkor szerintem A-ban kialakul a forgós országoknál, hogy hullával mennek, hipp-hopp felcsapnak a TOP-ba, majd lefordulnak. Igazán akiknek árt, azok valszeg nem tehetnek ellene majd semmit, mert az egyéni pontlistán tőlük távolabb lesz, a többieknek meg nem biztos, hogy lesz érdeke betegséget összeszedni... Ellenben megfontolandó, hogy egy klánból 2 ember felhoz egy-egy hullát, mellé bemegy mondjuk egy elf meg egy törpe, és fel lehet őket juttatni elég szépen, mert ha kigyúrják mind a 4 országot, akkor max sereggel valszeg még az elf klánokat is be tudják ütni. Ez a jelenlegi nagy klánokban, ahol anyagi fedezet van erre, a termelők nagyarányú feljebbjutását eredményezheti... Nem tudom, furcsa lesz A-ban... (Von kicsit megelőzött... :)) |
Furcsa, és cseppet sem unalmas, mint most 400k-1000k+ értékig:)
|
Ezek szerint kár volt 100 oldalakat irogatni itt a fórumon, ha az lesz a hulla nagy változtatása, hogy kap nagyon-nagyon sok hadibónuszt, és megmarad a (szerintem rossz) szintenkénti erősítés.
Hamarabb is beírhattad volna Ati, hogy fölösleges ötletelni, mert egy ilyen "megoldás" lesz a vége. Nem is értem mit lehet erről ennyit írni. 1/A-ban ezentúl hullával kell lenni, mert verhetetlen, aki nem látja miért, azt majd beütik és rájön. |
Quote:
|
Quote:
Viszont klánban, ha nem veszed észre, hogy rád állt (nemtom mennyi elfklán szokta az ilyet észrevenni, van egy tippem, hogy egy sem), akkor véged mint a botnak, nem tudsz semmit sem csinálni. Ez az amiért túlzásnak érzem ez az erősítést. |
Quote:
Bárki számoljon utána mire lesz képes ezentúl az élőhalott klánban. Magasabb hekin pedig a betegség lesz szuper... Ráadásul még a védelme sem lesz olyan kicsi. |
Quote:
Szerintem meg van a képlet, A-ba a termelők felhúzására... |
Quote:
|
Egy igazi hulla nem számolgat, hanem megy mint a mentő ha kell ha nem;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:58. |