Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

vityu 01-25-2010 18:05

Úgy érzem, hogy a játékhoz elég kevéssé illeszkedő erősítést kap, megint szintenként. Szerintem voltak ettől jobb ötletek is!

Ha ez így marad, akkor szerintem A-ban kialakul a forgós országoknál, hogy hullával mennek, hipp-hopp felcsapnak a TOP-ba, majd lefordulnak.
Igazán akiknek árt, azok valszeg nem tehetnek ellene majd semmit, mert az egyéni pontlistán tőlük távolabb lesz, a többieknek meg nem biztos, hogy lesz érdeke betegséget összeszedni...

Ellenben megfontolandó, hogy egy klánból 2 ember felhoz egy-egy hullát, mellé bemegy mondjuk egy elf meg egy törpe, és fel lehet őket juttatni elég szépen, mert ha kigyúrják mind a 4 országot, akkor max sereggel valszeg még az elf klánokat is be tudják ütni. Ez a jelenlegi nagy klánokban, ahol anyagi fedezet van erre, a termelők nagyarányú feljebbjutását eredményezheti...

Nem tudom, furcsa lesz A-ban...

(Von kicsit megelőzött... :))

RRRrrr 01-25-2010 18:07

Furcsa, és cseppet sem unalmas, mint most 400k-1000k+ értékig:)

Padlócsempe 01-25-2010 18:12

Ezek szerint kár volt 100 oldalakat irogatni itt a fórumon, ha az lesz a hulla nagy változtatása, hogy kap nagyon-nagyon sok hadibónuszt, és megmarad a (szerintem rossz) szintenkénti erősítés.

Hamarabb is beírhattad volna Ati, hogy fölösleges ötletelni, mert egy ilyen "megoldás" lesz a vége.

Nem is értem mit lehet erről ennyit írni. 1/A-ban ezentúl hullával kell lenni, mert verhetetlen, aki nem látja miért, azt majd beütik és rájön.

Redback 01-25-2010 18:19

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 238436)
Ezek szerint kár volt 100 oldalakat irogatni itt a fórumon, ha az lesz a hulla nagy változtatása, hogy kap nagyon-nagyon sok hadibónuszt, és megmarad a (szerintem rossz) szintenkénti erősítés.

Hamarabb is beírhattad volna Ati, hogy fölösleges ötletelni, mert egy ilyen "megoldás" lesz a vége.

Nem is értem mit lehet erről ennyit írni. 1/A-ban ezentúl hullával kell lenni, mert verhetetlen, aki nem látja miért, azt majd beütik és rájön.

Kimegy egy hulla kitámadva, szembemész vele, ütöd 2-3 sereggel szerintem simán :)

Von 01-25-2010 18:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 238437)
Kimegy egy hulla kitámadva, szembemész vele, ütöd 2-3 sereggel szerintem simán :)

Egyéniben én sem érzem brutálisnak a hullát, igaz marha erős, de ott még meg lehet oldani, mivel a védelme a gyenge pontja.
Viszont klánban, ha nem veszed észre, hogy rád állt (nemtom mennyi elfklán szokta az ilyet észrevenni, van egy tippem, hogy egy sem), akkor véged mint a botnak, nem tudsz semmit sem csinálni. Ez az amiért túlzásnak érzem ez az erősítést.

Padlócsempe 01-25-2010 18:26

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 238437)

Persze... Ráállok egy egyszemélyes klánra hajnali 4-5 fele. Szerinted mennyi az esélye, hogy szembejön? Főleg, ha betonelf, ők rengeteget szoktak éjszakázni...

Bárki számoljon utána mire lesz képes ezentúl az élőhalott klánban. Magasabb hekin pedig a betegség lesz szuper...
Ráadásul még a védelme sem lesz olyan kicsi.

vityu 01-25-2010 18:33

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 238439)
Persze... Ráállok egy egyszemélyes klánra hajnali 4-5 fele. Szerinted mennyi az esélye, hogy szembejön? Főleg, ha betonelf, ők rengeteget szoktak éjszakázni...

Bárki számoljon utána mire lesz képes ezentúl az élőhalott klánban. Magasabb hekin pedig a betegség lesz szuper...
Ráadásul még a védelme sem lesz olyan kicsi.

Ha igaz az a 67%, amivel át tud ütni egy 27/27es elfet klánban, akkor ha 25% háza van is, akkor is még belefér egy kis védelem is, de nem is kell neki 25% ház. 15%, és bele kell fokozni. Akkor kijön 85% egyéb, amiből természetesen 75% barakk, 10% meg torony. Kicsit kevesebbet hagy otthon, mint ami a tornyokba fér, de azt meg pótolja a bejövő barakk...
Szerintem meg van a képlet, A-ba a termelők felhúzására...

Von 01-25-2010 18:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 238441)
Ha igaz az a 67%, amivel át tud ütni egy 27/27es elfet klánban, akkor ha 25% háza van is, akkor is még belefér egy kis védelem is, de nem is kell neki 25% ház. 15%, és bele kell fokozni. Akkor kijön 85% egyéb, amiből természetesen 75% barakk, 10% meg torony. Kicsit kevesebbet hagy otthon, mint ami a tornyokba fér, de azt meg pótolja a bejövő barakk...
Szerintem meg van a képlet, A-ba a termelők felhúzására...

Nem is nagyon kell belefokozni, mert 80an férnének el 1 házban, azaz 15% ház mellett csak a fele torony nem menne, amibe elég akkor belefokozni, ha van valami happening. Szóval azt is számold bele, hogy egy házába többen férnek, mint a törpéébe :)

RRRrrr 01-25-2010 18:40

Egy igazi hulla nem számolgat, hanem megy mint a mentő ha kell ha nem;)

Von 01-25-2010 18:43

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 238443)
Egy igazi hulla nem számolgat, hanem megy mint a mentő ha kell ha nem;)

A hullák tényleg nem számolgatnak, de azért az ori gazdájának néha nem hátrány ;)

All times are GMT +1. The time now is 01:58.