Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

J.Ati 01-31-2010 10:51

Adam Sandler főszereplésével megnéztem a "Ki nevel a végén?" című filmet. Nekem tetszett :)

Aki nem látta még, de szereti a filmjeit az nézze meg:)

Ati 01-31-2010 11:51

Hú, sikerült jegyet kapnom az Avatar IMAX 3D-re... Hát nem volt egyszerű... :D

Remedy 01-31-2010 12:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239197)

Mennyibe kerul?

Ati 01-31-2010 13:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 239204)
Mennyibe kerul?

1800, de nem is ez a probléma, hanem az, hogy ameddig jegyet lehet rendelni, addig végig teltház van.

Vent 01-31-2010 21:31

Isten haragja
Isten neveben gyilkolni kezd egy csaladapa, amibe gyermekeit is belevonja. Ugy gondolja, hogy a demonok, akiket eltuntet, nem emberek, igy nem gyilkossagot kovet el, csak a feladatat teljesiti, ami kivaltsag. Munkajat nem tudja befejezni, igy kisebbik fia lep a nyomdokaiba..
A tortenet elso fordulata kiszamithato, a masodik csavar viszont jobban sikerult. A kedvenc filmjeim koze sorolom.

Csapatleepites
Egy angol vallalat emberei Magyarorszagra erkeznek csapatepito treningre, am egyaltalan nem ugy alakul a hetvegi kirandulas, mint ahogyan azt elterveztek - a csapat szama fogyatkozni kezd..
A film mufaja horror, vigjatek - az utobbi dominal, es pont emiatt erdemes egyszer megnezni (tobbszor nem).

Pandorum
Sci-fi es horror. A sci-fit utalom, de mivel ismerosom zengedezett rola, adtunk neki egy eselyt.
A Fold elpusztul 2200 korul, nehanyezer ember a modern Noe barkajan keresi azt a bolygot, ahol uj eletet kezdhetnek, am az urhajon mutansok jelennek meg, es hatalmas meszarlas-zabalasba kezdenek..
Kinszenvedes volt, de vegigneztuk - nagyon gagyi, bar az alapsztori jo otlet.

BeeLord 02-03-2010 00:06

Hagy ajánljak nektek két vígjátékot.

Kabluey:

Nem vált ki különösebben mély érzelmeket az emberből, de érdekesebb és kevésbé kitülemkedő poénok teszik élvezetessé a filmet. Kellemes, könnyed kikapcsolódást jelent, nézzétek meg, megéri.

Fapofa:

Matthew Perry talán végleg bebizonyította ezzel a filmjével, hogy nem csak a Chandler-féle figurára képes. Hogy ez most vígjáték, dráma, vagy romantikus film-e? Tudja a franc, talán mindből egy kicsi. Mindenesetre nem ajánlott felhőtlenül boldog és/vagy felpörgött állapotban, mert ez esetben lassúnak és unalmasnak hathat.

Ati 02-10-2010 06:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239197)

Azt hiszem túl nagyok voltak az elvárásaim a filmmel szemben... :(

J.Ati 02-10-2010 10:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240408)
Azt hiszem túl nagyok voltak az elvárásaim a filmmel szemben... :(

Ismerősöm is rossz véleménnyel volt róla, de neki nem voltak nagy elvárásai.

Ati 02-10-2010 11:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 240412)
Ismerősöm is rossz véleménnyel volt róla, de neki nem voltak nagy elvárásai.

Hatalmas rekordokat döntögető film, én valami újra számítottam. A történet az elejétől fogva kiszámítható volt, sőt nemhogy kiszámítható, de pontosan ugyanezzel a történettel már nagyon sok helyen találkozhatott az ember, csak akkor nem így hívták a szereplőket. Ha nem imax 3d-ben nézem, valószínűleg totál elunom magam, mert ez volt az egyetlen előnye. Leszámítva a magyar feliratot, amit képtelenek voltak úgy megcsinálni, hogy 3d szemüveggel is olvasható legyen. Nagyon mókás beülni egy 3d filmre szemüveggel, ahol ha olvasni akarod a feliratot, akkor nem látod a filmet. :D A terem legeslegközepén ültem, tehát a hangzásnak tökéletesnek kellett volna lennie, mégis a 3 órás filmből talán 10 perc volt olyan, amire azt mondtam, hogy ezért jöttem, a több az átlagon aluli hangzás. Ez lehet, hogy a szinkron miatt volt, sajnos szinkronnal nagyon el tudnak szúrni filmeket. :( Sajnos nem volt választás, csak magyarul adták. :(

J.Ati 02-24-2010 18:39

Ez egy jó kis vígjáték :) ==> Keresd a nőt!

All times are GMT +1. The time now is 17:00.