![]() |
Mit csinál a rongybaba, ha leszakad az egyik keze?
Hát elővesz egy takarék szövet kezet! |
Mit hallott utoljára Terminátor?
-Dikk mán Gazsi nemesfém! Két rendőr talál egy gumibotot. -Ez nem a Pistié? -Hülye!Ő elhagyta. |
Két kisfiú vitatkozik:
- Az én apukám sokkal jobb, mint a tiéd! - mondja az egyik. - Nem igaz, az enyém a jobb - vág vissza a másik. - Az én bátyám sokkal jobb, mint a tiéd! - mondja az első. - Nem, az én bátyám a jobb! - Az én anyukám jobb, mint a tiéd! - mondja megint az első. - Na, ez kivételesen igaz, ezt apukám is így mondta. :D |
Csabika és Tomika kimennek az erdőbe Tell Vilmososat játszani.Tomika tesz egy almát Csabika fejére és egy fa mellé állítja.Tomika kilövi Csaboka egyik félszemét.
- Jaj, bocsáss meg, ne haragudj! De azért még játszunk? - Hát persze! Semmi baj. - Mehet? - Igen. Tomika kilövi Csabika másik fél szemét is. - Jaj, ne haragudj!De azért még játszunk? - Semmi baj! De anyukám azt mondta, ha besötétedik, menjek haza. .............................. - Milyen a legunalmasabb matektanár? - Szigorú, monoton nő. |
Nah meg annak aki a sátor tetején lakott,
annak sátoraljaújhely... mi ez???: egy tábla csokoládé melett, egy pohár tej, benne egy játékvonat. -Csokoládé tejbevonattal És azt tudtátok, hogyha az Anya szóból elvesztek 1 betüt, és a másik 3at megváltoztatjátok akkor az jön ki,hogy SÖR???:D |
szakállas vicc, de nekem örökzöld:
Megy a púpos az erdőben, szomorkodva h. veri a sors, egyszercsak elégurik a jótündér: - Szia púpos! Mi van a hátadon? - Ez egy púp. Mindenki csúfol miatta. - Kell az neked? - Nem -feleli a púpos Egyszercsak csettintett egyet a jótündés és láss csodát a púpos kiegyenesedett. Ennek örömére a púpos beszaladt a faluba, ahol összefutott a sántával és lelkesen újságolja: - Képzeld sánta! Bent az erdőben van egy jótündét aki meggyógyított. Ajánlom neked is! Ezen felbuzdulva a sánta is lelkesen ellátogatott a közeli erdőbe, annak reményében, hogy esetleg majd ő is fog tudni járni. Kis idő múlva elé is eléugrik a jótündér és kérdi: - Szia sánta! Mi van a hátadon? -kérdi a jótündér - Hátamon? Semmi! - Akkor nesze, itt egy púp! :p:D:D:D |
Jajj a sántákról jut eszembe pár vicc:D
Isten igazságos volt mindig is: -Aki rosszul hall, az jóban lát -Aki rosszul lát, az jóban szagol -Akinek rövidebb az egyik lába, a másik hosszabb Mi van a sánta 2 lábaközött??? különbség Mi lenne Deák Bill neve, ha meglenne mind két lába? Stabill |
A férj a kocsmából igencsak későn keveredik haza, mondhatni azt hogy már korán van. Felesége elépattan az ajtó mögül:
-Te meg hol voltál idáig? -Nem látszik rajtam? -Nem-mondja mérgesen az assony. -Akkor még visszamegyek! |
Két baát beszélget egy átmulatott éjszaka után:
-Képezeld tegnap hazamentem és kettőt láttam az asszonyból. -Mit csináltál? -Agyonütöttem az egyiket de mindkettő összeesett :D |
Miért vállalják az öngyilkosságot az arabok? Az egész világ azt kérdezi, vajon az arab terroristák (nem azok, akik a világ más részein élnek) miért vágynak olyan hevesen az öngyilkosságra. Elemezzük végig a helyzetet. 1. Tilos a házasság előtti nemi élet. 2. Nincsenek prostituáltak. 3. Tilosak a szeszes italok. 4. Tilosak a bárok. 5. Tilos a tévé. 6. Tilos az internet. 7. Tilos a sport, a stadionok, az ünnepek stb. 8. Tilos a házasságtörés. 9. Tilos sertéshúst enni. (Gondoljunk csak a roston sült csülökre.) 10. Mindenfelé homok, és sehol egy terepjáró, hogy lehetne egy kicsit szórakozni. 11. Ruhák helyett csuhák. 12. Csak jobb kézzel lehet enni, mert a ballal a segged törlöd. 13. Tilos a vécépapír, mintha az élet nem lenne enélkül is elég bonyolult. 14. Nem lehet borotválkozni. 15. Nem lehet zuhanyozni. 16. Tilos a külföldi zene. 17. Tilos a rádió. 18. A roston sült szamárhúsból készül, és tevetrágya ég alatta. 19. Az asszonyok zsákformájú ruhát hordanak, és mindig fátyol takarja őket. 20. Mások választanak neked feleséget. 21. A feleséged annyira be van csomagolva, hogy csak egy fél év után derül ki róla, hogy szakállas. És ha valaki elég meggyőzően mondja el neked, hogy ha meghalsz, a paradicsomba kerülsz, ahol meglesz mindened, amit a földön nem kaptál meg, ....hát a jó francba, most mondd, nem lennél öngyilkos te is!!!??? |
All times are GMT +1. The time now is 08:30. |