Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Pepa 10-14-2008 18:48

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193650)
nem mindenkinek van pénze még a kis tekiíró anarchos orikat is vipelni

Azért vannak, hogy legyen;)

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193652)
Nem a tekiíróval ment támadni az én értelmezésem szerint. 2 különböző bakiról volt szó.

Igen, két teljesen más oriról van\volt szó.

Druida 10-14-2008 19:06

bocsánat félrenéztem :( ez télleg nem az én napom :(

J.Ati 10-14-2008 22:13

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 193648)
a helytartód is ment veled játszani?:)

Ez jó kérdés volt!
A tekis bakit még megértem,de egy olyan orin amin van vip nem tudom miért nem lehet rendesen beállítani.
vérszomj szerintem alap lenne.

Remedy 10-14-2008 22:30

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 193685)
Ez jó kérdés volt!
A tekis bakit még megértem,de egy olyan orin amin van vip nem tudom miért nem lehet rendesen beállítani.
vérszomj szerintem alap lenne.

Nekem is ki van kapcsolva, mert a ht-m nagyon bena. En sokkal ugyesebb vagyok. :) Olyan is volt, hogy neki 5x se sikerult, en meg elsore felraktam. (persze ez foleg magasabb hekin, elezett orival, esetleg alacsony keszulivel fordul el, senki ne ijedjen meg...) :)

De annyi helyzeti elonyom van, hogy regen, amikor nem volt ht, mindig rogton sereginditas utan dobtam is fel, igy annyira belemrogzult, hogy sosem felejtem el. Viszont klan/szovitarsat nekem is kellett mar figyelmeztetni parszor, igy ha az ember el is felejti, de van egy odafigyelo szovi, nincs gond. :)

J.Ati 10-14-2008 22:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 193687)
Nekem is ki van kapcsolva, mert a ht-m nagyon bena. En sokkal ugyesebb vagyok. :) Olyan is volt, hogy neki 5x se sikerult, en meg elsore felraktam. (persze ez foleg magasabb hekin, elezett orival, esetleg alacsony keszulivel fordul el, senki ne ijedjen meg...) :)

De annyi helyzeti elonyom van, hogy regen, amikor nem volt ht, mindig rogton sereginditas utan dobtam is fel, igy annyira belemrogzult, hogy sosem felejtem el. Viszont klan/szovitarsat nekem is kellett mar figyelmeztetni parszor, igy ha az ember el is felejti, de van egy odafigyelo szovi, nincs gond. :)

Én is automatikusan felrakom,de nagyritkán elfelejtődhet és ,akkor segít a ht.
Azért ilyen miatt pattanni..:rolleyes::)

A te ht.-d béna:eek::D

Kutyuleee 10-15-2008 01:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 193687)

Én már mindig csak kv után rakom fel és szigoruan ht mentesen:)
Amióta a ht elbaxta a készülim mert nem ment fel neki,picit ideges voltam, főleg miután nekem zsinorban 3x elsőre is sikerült:):)

Pepa 10-31-2008 21:37

Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 7 bányászati, 0 hadügyi, 6 mágia és 200 tolvajlási tudománytekercset!
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 6 bányászati, 0 hadügyi, 6 mágia és 182 tolvajlási tudománytekercset!

Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 1 mezőgazdasági, 1 lakáshelyzeti, 5 bányászati, 0 hadügyi, 5 mágia és 166 tolvajlási tudománytekercset!

A tekiíró gnómomtól, amibe már van pár 100k teki.

Tsobi 11-01-2008 06:23

Mi ebben a baki,Pepus? :)

Zoli 11-01-2008 07:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 195209)
Mi ebben a baki,Pepus? :)

hogy a gnómot lelopták tekire... :rolleyes: a mennyiség nem is számít :D

J.Ati 11-01-2008 11:53

A baki az,hogy nincs baki:D
Van ilyen:rolleyes::D

All times are GMT +1. The time now is 14:28.