![]() |
Quote:
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy AZ ORSZÁGÁTADÁSRA VAN LEHETŐSÉG A JÁTÉKON BELÜL! HA NEM AZT HASZNÁLOD, ÉS ÁTVÁGNAK, AKKOR ÍGY JÁRTÁL. Nem poénból vannak a játék funkciói! Holnaptól e-mailt fogsz nekem küldözgetni, hogy építsek neked X országban barakkot, mert nem akarod használni az építés menüpontot sem?! |
Quote:
Adott az egyik oldalról valaki, aki cselekedetei alapján nem szándékozik az országot átadni, és adott a másik oldalon valaki, aki azt állítja, hogy megvette az országot, igaz erre semmi játékon belüli bizonyíték nincs. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez most divat lett, hogy direkt nem használjátok a játék funkcióit? Van olyan funkció, hogy mnt. Ha használni akarod, használd. Lassan tényleg ott tartunk, hogy az építés menüpontot se akarjátok használni... Indítsak valami emeltdíjas telefonszámot, ahova be lehet diktálni, hogy kinek mit építsek?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen kirohanások mellett nemcsak az eladási, de a vételi szándék komolyságát is erősen meg kell, hogy kérdőjelezzem. :-/ |
Amennyiben messzemenő következtetéseket vonsz le abból, hogy embereknek nem esik jól, ha nem szólnak nekik valamiről, akkor nem tudok veled mit kezdeni.
Ugyanis nem az a gond, hogy pl a buli zártkörű volt (bár ahogy látom nem volt az), hanem az, hogy senki se vette a fáradtságot, hogy írjon egy nyamvadt sort, hogy "te hülye, ne készüjjé". Írtam olyat, hogy abbahagyom a játékot? Nem. Akkor ezt honnan szedted? Nem tudom. 2x abbahagytam már. Egyszer 3 évre, egyszer 9 hónapra. Szó se volt ilyenről mostanában. A kirohanásaimnak meg néha van alapja. Csak úgy én se leszek ideges, a semmitől. Amit meg beidéztél, azt jelenti, hogy nincs szerencsés fázisban az életem, az utóbbi hetekben összejött minden. Munkahelyváltás, veszekedés, meg 3 tonna balszerencse. Ezt nem tudom összeegyeztetni "kirohanásokkal". Az pl nem tetszik, hogy minden, amit mondok/teszek, el van túlozva. Pl ha azt írom, hogy valami maitt szomorú vagyok, akkor az számodra kirohanás, ámokfutás, őrjöngés, stb. Ha pedig azt írom, hogy valami nem tetszik, akkor gusztustalan ember vagyok. Maradjunk annyiban, ha azt mondom, nem tetszik, akkor az nem van tetszve. Ha pedig nem esik jól valami, akkor az nem van jólesve. Nem rohangálok ki. |
Quote:
|
Egész konkrétan milyen öngyilkosságról van szó?? oO' - nem egészen tiszta, hogy miről van szó.
|
Quote:
Quote:
|
Bocsánat, én még mindig nem értem.... :(
Azt elsőre is láttam, hogy mit idéztél be, de fogalmam sincs, honnan veszel drámai öngyilkosságot.... :( |
Quote:
|
Tessék??
Én a 4-es hullámról beszéltem, ami flatline (rövid nevén flat)... /bocsánat. ÁLTALÁBAN flat. a 4-es hullám vége a legtöbbször elemezhetetlenül lapos, 5 eprces korrekciók láthatók, amiből nem lehet eldönteni, hogy "felfelé" vagy "lefelé" megy majd egy bizonyos termék árfolyama, tehát hogy long, vagy short pozíciót érdemes-e nyitni./ Meg a 3-as hullámról, meg az 5-ös hullámról... Meg shortról, bull trendről, longról. Fogalmam sincs, hogy ebben mi az öngyilkosság.... Ez valami kifacsart magyarázat? Mert én még mindig nem értem az összefüggést. Én tőzsdéről beszéltem... De ezt meg is magyaráztam, ott helyben. Csak azt már ugye nem idézted utána. |
Ez kb olyan volt, mint a 3 oldal szövegből kiragadott 1 sor, előzmény, és utózmány nélkül. Elsőre ott se értettem meg, mi a szitu. Csak miután el lett magyarázva.
Ezek azok a bizonyos eltúlzott magyarázatok, amikről fentebb írtam. |
Legalább az országoknál maradjatok...
|
Nekem mindegy, csak nehogy már ki legyen találva, hogy öngyilkossággal fenyegetőzöm, amikor oda van írva egyértelműen, hogy ÁRFOLYAMOKkal kapcsolatos hasonlatról beszéltem.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Az élet balszerencséi, és a tőzsde kiszámíthatatlnasága (a grafinokok állásának változása) között óhajtottam párhuzamot vonni.
Tehát amikor az embert balszerencsék éri, nincs jó passzban, vagy nevezzük bárhogy, az olyan, mintha a a bull trend ellenére a 3-as hullámban "lefelé" menne az árfolyam..... Az nem jó dolog. Tehát rossz. És az ember nincs rá felkészülve. A piac általában ilyenkor nem tudja mi tévő legyen, és nem mozog az árfolyam, mert visszaesik a kereskedés intenzitása. Tehát az árfolyam görbéje nem megy felfelé, meg lefelé sem. Hanem rezonál vízszintesen. Tehát egyenes, azaz "lapos" az árfolyam. Lapos/egyenes vonal. Azaz flat line. Amikor meg abban bízik, hogy az 5-ös hullám visszakorrigál a bull trendhez, tehát "felfelé" megy, tehát jó, tehát long, magyarul jobbra fordul a sorsa, szerencse éri, ............. Komolyan végig kell szavanként magyaráznom egyébként? Nem fogom. Inkább elnézést kérek, hogy mertem tőzsdei kifejezéseket használni a külső fórumon. Ha tudtam volna, hogy ezután csak akkor maradhatnék szavahihető ember, ha felkötöm magam a garázsban, becs' szó nem mertem volna ilyen kifejezéseket használni... |
Visszatérve a témára, ha adsz nekem két (vagy több) országsorszámot, akkor hétfőn megnézem, hogy mire elég a JÁTÉKON BELÜL folytatott beszélgetés.
|
Quote:
|
Quote:
|
(#240189), (#531270)
Nagy reményt nem fűzök. De rendes tőled, hogy foglalkozol egyáltalán a dologgal! |
Quote:
|
~ Démoni Létsík ~ (#200638) [5/Y]
|
Úgy tudom, Ancsának meg is mondta (mert ő volt rajtam kívül a másik, aki érdeklődött az országok iránt), hogy már tárgytalan, mert már fizettem értük, előbb, mint ő.
Remélem ezt Ancsának a hódítón belül mondta, és nem pl. MSN-en. (Nem tudom, hogy ők hol tárgyaltak.) Az biztos, hogy ha a játékon belül, akkor azt szintén a (#240189) sorszámú országból tette Daimon. |
Nagy valószínűséggel az ő beszélgetésük itt zajlott: (#256594) - (#240189)
(Ezt csak tippelem.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha jól emlékszem azt nem mondta meg hogy ki vette meg, csak azt, hogy nem Ancsa és nem Jack :) |
Lassú voltam :D
|
Köszönöm Hex, Ancsának viszont megírta azt is, hogy én vagyok a vevő.
Időközben megkaptam Folyóköz (#239190) [2/D] országának a belépő adatait. Az e-mail cím átírását megkezdtük rajta! |
Írtam belőle a belső fórumon is ekkor: 2010-09-11 14:34:39
A vipmail-os e-mail címemre fog kerülni, a többi ország mellé! |
Arra kérlek, hogy legalább a történtek után ne ilyen bemondádos alapon működjön ez... NEM TUDOK SEGÍTENI ILYEN ESETBEN! (Más esetben pedig nem is kell segíteni, hiszen védve van mind az átadó, mint az átvevő fél.)
Ha ilyen nagy összegről van szó, és mindenáron játékon kívül akarod intézni, akkor azt ügyvéden keresztül tedd, sok ügyvéd vállal letétkezelést. Természetesen a játékon belüli átadás a legtisztább, mert azzal sem a vevőt, sem az eladót nem éri semmi kár, akár létrejön az üzlet, akár nem, és járulékos költségei sincsenek. Akármi lesz is a mostani eset kimenetele, itt és most leszögezem, hogy a játékon kívüli gazdacserélések esetén semmit nem tudok segíteni. Ha mindenáron így akarja valaki intézni, akkor vegye igénybe ügyvéd segítségét! Most ezt megigértem, hogy megnézem, kb 2 napom rá fog menni, mire teljes rendszermentést visszaállítok egy semleges gépen. Ebből adódóan a jövőben ilyet NEM FOGOK csinálni. HASZNÁLJA MINDENKI A JÁTÉK FUNKCIÓIT! AZÉRT VANNAK! HA NEM AZT HASZNÁLOD, AKKOR ÍGY JÁRTÁL! |
Az eladó fél országainak belépő kódjai nálam vannak.
Innen jönnek az országok (ha jól tudom): daimon@freemail.hu Ide kerülnek (ez biztos): magna.hungaria@vipmail.hu A törölt, és a megmaradt országok belépői, és jelszavai nálam vannak. Amint lejár a 3 nap szabadság, ezeket meg tudom változtatni, és a belső átadó rendszert le tudom zongorázni. |
Most, ha jól értem, akkor Ati Te visszaállítasz majd egy törölt országot?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:44. |