![]() |
******** (#000000)
2011-06-18 17:55:33 Helyezés: 000 Érték: 23887 Sziasztok. A negyediket keressük. Az ideális jelentkező: kis termetű szakállas bányász, vip-el, vándor személyiséggel és bányalovakkal az istállóban. Lányoknál a szakáll nem kötelező, sőt! Ha nem vagy ideális jelentkező, de van határozott elképzelésed és életképes országod, akkor is írhatsz, mi nyitottak vagyunk mint egy szívműtét:) |
******* (#000000)
2011-06-20 12:38:45 Helyezés: 000 Érték: 00000 Szövetséget keresek. Információk osztályozva: Tudás 2+ vagyon 2- aktivitás 10+ lelkesedés 10+ hadászati taktika 4+ csak és kizárólag hadi szövetség érdekel. toli,vari,mari,gagyi,stb...nem érdekel. Üdv mindenkinek |
***** (#000000)
2011-06-21 08:30:39 Helyezés: 000 Érték: 00000 Hadis hulla szövetséget keres komoly szövetségbe! Üdv mindenkinek! Tehát komoly szövetségben keresi a szövetséget:D:D |
Helyezés: xxx
Érték: xxx Halott lovas nemzet keres baráti, jó hangulatú szövetséget a közelében. 10 év körüli nyeretlenek kíméljenek! Jelige: Jobb a ló, mint az elit, avagy a lónak négy lába van mégis leüt bárkit. ;-) |
yyyyyyyyyyy (#xxxxxx)
2011-07-09 13:47:45 Helyezés: .... Érték: 150058 szénakazal felgyújtására képes vállakozókat keresek. számlát nem kérek! jelige: gyújcsukfel fekete munka, adócsalás :p |
"funolni vagyo szovit keresek 100heki kornyeken
(nincs szandekomban fonnebb jutni)" |
5 dipóban talátam :)
xxxxxxxx (#000000) 2011-07-26 12:40:59 Sziasztok!:D Csak lányokból álló szövetséget szeretnék létrehozni. Határozott cél nincs, max. bejutni az első háromba, a többit majd meglátjuk.:D Magamról nem árulnék el semmit, de az jó lenne ha a jövendő szövetségeseim szeretnék a Cosmopolitan coctailt és az újságot is. Kedvenc szinem a kék, sorozatom a 24 szóval gyertek csajok és okozzunk meglepetést a fiukáknak.:D Én is várom a jelentkezők üzeneteit!:D -- Ő is várja, de még ki még? :) Oké én is tudnék örülni 3 lánynak a szövimben... vagy 9 nek a klánban :P |
én kettönek is örülnék az ágyamban:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pepámat két hölgy szövetségesre cserélném. Feltételek: legyél nő legyél aktív legyél gazdag örökös |
Quote:
|
Quote:
nah én itt nem tudom mire gondol.. |
"Együttes piaci fellépést szeretnél? Szeretnéd a fejlesztési forrásokat racionalizálni? Szeretnél optimális tőkeallokációt, valamint összehangolt csapatmozgásokat az erőforrások megszerzése érdekében? Tűröd az alárendeltségi viszonyt és nem utolsósorban lány játékos vagy?
Akkor fajtól függetlenül, várlak a szövetségemben!" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
erős ori, erős szövetség :)
Xben találtam :)
xxxx (#xxxx) 2011-08-21 12:28:16 Helyezés: xxx Érték: xxxxx nagyon erős hadis orit keresünk erős szövibe !!!! |
4L-ben találtam
2011-09-25 17:11:52 Területfejlesztési Tudományos ZRt. keres hosszú távra 1 fő Operations Manager-t, aki apportként bevitt tőkéjével (katonákkal) emelné a Társaság értékét. Amit kínálunk: - Szaktudás, tapasztalat - Összetartás, biztos háttér - Innováció, kreativitás - Előrelépési lehetőség, karrier - Land Monitoring (folyamatos megfigyelés, adatgyűjtés, elemzés) Amit elvárunk: - Katonai Akadémiai képzettség - Stratégiai alapismeretek - Aktivitás - Ambícionizmus - Csapatszellem - egy csepp jókedély és humorérzék Pályakezdő nem akadály! Bérezés: jutalékos rendszerben történik. Portfólióját elküldheti a fenti névre kattintva. |
Trubesáló (#609344)
2011-09-27 13:03:49 Helyezés: 376 Érték: 9516 A Hódító Tudományos Akadémia felvételt hirdet művelődésszervező és könyvtáros szakra. A kurzus etnikailag erősen disszkriminativ, kizárólag doktori oklevéllel bíró kistermetű, hajlott hátú, hosszú, esetlen pókmajomszerű végtagokkal és legalább 1 hektó napi sörfogyasztással rendelkező grincsek részvételével lehetséges. HA randa vagy és részeges és van néhány ponyvaregényed amit megoszthatsz hátrányos helyzetű társaiddal, ne habozz és küldd a jelentkezésed:) jelige: 'Egyedül nem iszom!' :) |
5x-ben találtam :)
2011-09-30 08:04:45 Unod, hogy hajnalban kell kelni a földszerzés miatt? Unod, hogy holtidő van a fosztogatásokban? Hétvégén rengeteg időt vesztesz a szabadság miatt? Azon izgulsz, hogy hazaérsz-e időben elindítani a seregedet? Esetleg kevés a +40% MF katonai bónusz? Akkor egy szövetségesre van szükséged! Kattints ide, és igényeld most! |
5X-ben találtam... :)
2011-10-04 05:13:55 Szövit keresek. Feltételek: - folyamatos rendelkezésre állás a nap 24 órájában - mobilon hívjon fel, ha sereg közeledik felém illetve azonnal indítson ellentámadást - min. 20.000 lovas - min. 500.000.000 készpénzben - min. 1.000.000.000 tartalékban - VIP illetve napi 5-6 megtömött karaván indítása - sose ellenkezzen, hallgasson az okosabbra és csinálja mindig azt, amit mondok |
Reménytelen Remeték földje (#206914)
2011-12-02 10:05:47 Helyezés: 232 Érték: 204556 Hajnali ködpára szálldos a mező felett. Minden csendes, de a dús lombú fák alól fémes zajt hoz a kora reggeli balzsamos szellő. A réten a lágy szellő lengette fűszálakon kívül semmi sem mozdul, a néma csend az úr. Mozgást látsz, bár még nem tudod mi az, hirtelen apróvadak nyargalnak szerteszéjjel rémülten, nyomukban mély morgás kél, ami lassan ütemes dübörgésbe csap át. Bár a köd még nem oszlik, néha-néha felvillan egy kép. Hol egy selymes sörényű nemes paripa sejlik fel, hol egy Moira bányáiban kovácsolt mythril kard villan meg, időnként egy-egy ezüsttel szegélyezett páncél is megcsillan, felvillantva gazdájának arcélét. A lovak patájának dübörgése elrettenti a gyenge szívűeket. Ha úgy érzed ez a sereg a te sereged és szíved elég bátor, karod elég acélos a harchoz akkor TE kellesz nekünk. Álmatlanság és állandó jelenlét nem hátrány. Seregeink vállt-vállnak vetve fognak küzdeni a sötétség seregei ellen. Lehetsz vérszomjas Ork, zseniális Gnóm mi nem válogatunk. A csatákhoz a legügyesebb törpkovácsok fogják készíteni a holdezüst kardokat, valamint remekmívű páncélokat, ellátják népedet nyersanyaggal, hogy mialatt hadat viselsz, ők gyarapodjanak. Hogy gyomrod sose korogjon kedves elfjeinknek, erre is lesz gondja, mindig lesz neked és népednek gabona. Ne késlekedj, jelentkezz még ma és együtt küzdjük fel magunkat a csúcsra! Nekem tetszik!:) |
Egy mnt ajánlatra született válasz...
Üdv! Politikai és gazdasági társulásunk számára cél a profit. Ez jobbára a területileg illetékes adományozót érinti, és minket, mint az adomány átvételére jogosultakat...Adott esetben. Bár adva van olyan lehetőség is, hogy érintettség esetén a potenciális adományozó számára az illetékes hivatal akár szóban is engedményeket tegyen. Tehát amennyiben párthovatartozástól függetlenül egy békés megoldásra kapunk javaslatot, úgy azt minden további gazdasági és politikai igény nélkül elfogadjuk és a megegyezést iktatjuk a jövőre vonatkozóan is. :) |
XXX (#XXX)
2012-01-18 02:12:38 Helyezés: XXX Érték: XXX Tisztelt Királyok és Királynék! Szövetséget alapítanék a következők szerint: -jó hangulat -egymás kölcsönös és feltétlen segítése -nyugalom és türelem A következő posztokra lenne szükség a tervek alapján: - 1 hadvezér; Ork, Gnóm, Óriás, esetleg Törpe - 1 tolvaj; Félelf, Ember - 1 varázslómester; Óriás, Elf, Ember Alternatíva: - 3 Gnóm Személyiségek miatt egyenlőre kizárást csak a vándorok kapnak, de mindenki mást várok ha a posztjához és fajához alkalmas az a személyiség. Kezdők se kíméljenek ráérek és bőben van időm is ahoz, hogy kitanítsam őket a játékra ha ők is ráérnek és(hogy Göncz Árpád szavával éljek) ha nem 'hamariak". További részletek és jelentkezés természetesen nálam lehezséges üzenetben vagy zöldben. XXX LOL |
x be találtam
2012-01-26 Helyezés: xxx Érték: xxx Üdvözletem! Tagokat toboroznék alakuló szövetségbe, a legjobb lenne törp vagy ember hadis, vagy elf, fél-elf varis, amúgy az jelentkezik aki akar!! Theonrad igazi rutinra vall :D |
Kétszer írtam ide, miért tűnt el 2* is?
|
Quote:
|
Quote:
ne legyél már ilyen merev :D |
Land of Evil (#658357)
2012-02-05 17:36:43 Helyezés: 674 Érték: 20241 Üdv néktek pogányok! Csatlakozzon az az ifjú es elszánt tapasztalt óriás szent szövetségünkhöz ki varázslókban bõvelkedik és nem féli a gonoszt és ha kell küzd ellenséggel! Vip övezze orszagod mezsdjéit es a hit honoljon szívedben. Legmelyebb tisztelettel, Land of Evil |
Helyezés: 320
Érték: 9470 Tisztelt Hódító Hölgyek/Urak! Tolvaj ország szövetségbe lépne, vagy alapítana azt 200 hektár környékén. Óhajok, sóhajok: -Vip előny, de nem kizáró ok. -Legyél kemény, mint Tarzan sarka. -Jó kedély mindenek felett. -Gátlástalan Hölgyek előnyben. -Gátlástalan Urak hátrányban. Ha magára ismert a fentiek során, kérem küldje el önéletrajzát és motivációs levelét a 660636 címre. Minden pályázat rövid időn belül elbírálásra kerül, és válasz levélre is számíthat. Szinte sajnálom, hogy nem vagyok a közelben:) Rég olvastam olyan hirdetést, amire egyből szívesen írnám a "pályázatot" :) |
2Bben találtam.
--- Akik egy elf felfedezgető napi max 1 távolt nyomó országot keresnek... azok gondolkozzanak el. De ha egy véresszájú ork kell aki akár hajnal 4kor is nyom egy távolt és beton elfet is átvisz akkor akár írhattok nekem. Fajt még nem választottam, hátha más kell a szövibe, de hasonló mentalitással végzek más feladatot is... ha tetszik a szövi. |
-Gold Boys- (#498836)
Udv. Egy elf-et keresünk. Minél nagyobb anál jobb. többit zöldben. L Ati, most akkor a Hódító társkereső vagy nem? :D |
xxx (#xxx)
2012-04-02 20:38:33 Helyezés: 425 Érték: 9166 szövetségbe lépnék szívesen jó nőkkel, akik pest megyében laknak és 20-16 közötti évüket élik |
Quote:
Quote:
|
Nemtom, ilyen genetikai rendellenességet szerintem nehezen fog találni, olyan csajokat, akik visszafele élnek és egyre fiatalodnak. Emlékeztet arra a Brad Pittes filmre... :) Benjamin Button különös élete, asszem... :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:09. |