Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Valezius 05-24-2008 21:39

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 176653)
Én egy ilyen módosítást nem neveznék apró tuningnak:rolleyes:

azt hittem arról már meg lett egyezve, hogy átfogó erősítés kell foltozgatás helyett :rolleyes:

vityu 05-24-2008 23:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 176696)
azt hittem arról már meg lett egyezve, hogy átfogó erősítés kell foltozgatás helyett :rolleyes:

Biztosan többen csak egy kis optikai tuningot akarnának... Mondjuk a tábornokaiknak aranymarkolatú kardot, az emberknek meg cseresznyefa koporsót...
A hullát nagyon meg kell reformálni, emberek! Az apró tuningnak köze sem volt a mostani javaslatoknak, mert az azt adta volna, hogy egyből megkapják a teljes krónikát!

Hani 05-25-2008 08:05

Én azért egy kicsit aggódok, hogy ez egy vizsonylag régi topic és pörög is rendesen, de még mindig nincs a megfontolás alatt álló javaslatok között. Valamit még mindig nem jól csinálunk. Jobban örülnék ha Ati egy piros filctollal áthúzná mi is az amibe egyálltalán nem menne bele.

Redback 05-25-2008 08:35

Quote:

Originally Posted by Hani (Post 176751)
Én azért egy kicsit aggódok, hogy ez egy vizsonylag régi topic és pörög is rendesen, de még mindig nincs a megfontolás alatt álló javaslatok között. Valamit még mindig nem jól csinálunk. Jobban örülnék ha Ati egy piros filctollaláthúzná mi is az amibe egyálltalán nem menne bele.

Ennek én is örülnék, és igazad van!

Druida 05-25-2008 10:10

Ati kérjük szépen, hogy gyere a piros filceddel, és firkáld tele a képernyőm az áthúzgálásokkal! :D:D kössz. :D

vityu 05-25-2008 14:53

Mivel ez egy nagyon régi topic, azért gondolom Ati magasról tesz rá, hogy mi is folyik itt. Szerintem eddig értelmes javaslatot nem látott, ezért mióta elkezdtek ittpörögni az események, nem is járt itt. (Remélem megcáfol mindjárt :D)

Druida 05-25-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 176908)
Mivel ez egy nagyon régi topic, azért gondolom Ati magasról tesz rá, hogy mi is folyik itt. Szerintem eddig értelmes javaslatot nem látott, ezért mióta elkezdtek ittpörögni az események, nem is járt itt. (Remélem megcáfol mindjárt :D)

hát azt én is remélem.

Andrew 05-25-2008 15:19

Az a gond, hogy jórészt hozzá nem értő, a játékot teljes egészében át nem látó embereknek van itt szómenése és nyitogantak új topicot ugyan annak, ahelyett, hogy Gee topicjában boncolgatnák az ötleteiket. Ha ez tovább folytatódik, sanszos, hogy a bezárás felé fog sodródni ez a téma is. :(

Druida 05-25-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 176913)
Az a gond, hogy jórészt hozzá nem értő, a játékot teljes egészében át nem látó embereknek van itt szómenése és nyitogantak új topicot ugyan annak, ahelyett, hogy Gee topicjában boncolgatnák az ötleteiket. Ha ez tovább folytatódik, sanszos, hogy a bezárás felé fog sodródni ez a téma is. :(

csak azért nyitottam az új témát, hogy lehessen szavazni. :(

Andrew 05-25-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 176924)
csak azért nyitottam az új témát, hogy lehessen szavazni. :(

Új témát Ati szokott nyitni, azt is csak akkor, amikor megfontolás alá helyezi, akkor sem mindig. Ilyenkor az új téma általában megy a süllyesztőbe, vagy legalábbis az általános beszélgetések közé, néha az eredetivel egyetemben. Egy hullás topic ezzel párhuzamban már el lett vetve...

u.i.: nem megsértődni kéne ezen, hanem először tisztában lenni a szokásokkal, jobban mondva a körülményekkel.

All times are GMT +1. The time now is 20:12.