Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Redback 08-10-2007 13:16

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 116491)
Nekem ez naon ismerős, mintha találkoztam volna ezzel az orival már :D:D:D

5/W-ben vagy?mert ez az ori igen.

lacqa 08-10-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 116570)
"Ennek az opciónak a segítségével egy új országot kapsz, 200 hektáron, 1 személyiséggel. Jelenlegi országod teljesen és örökre megsemmisül. Az új ország neve és sorszáma megmarad, de mindent elölről kell kezdened. "
"Ez megegyezik azzal, mintha törölnéd a mostani országodat, és új országot regisztrálnál!"

sajnos Ati úgy tűnik hogy Satinak igaza van :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 116572)
Nincs. Lefordult azóta, hogy ez az addigi belépések számának törlésével jár? Nem fordult le. Akkor az addigi belépései megmaradnak. Akármilyen módon trükközik is bárki.

Ati hogy lehetsz ennyire csökönyös? a zéró starttal olyan mintha új országot kapna? igen. tehát volt ő azzal az országgal az A-ban valaha? nem. akkor érvényesek a le nem fordult országokra vonatkozó szabályok? nem. tehát nincs igazad. :)

Ati 08-10-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 116580)
Ati hogy lehetsz ennyire csökönyös? a zéró starttal olyan mintha új országot kapna? igen. tehát volt ő azzal az országgal az A-ban valaha? nem. akkor érvényesek a le nem fordult országokra vonatkozó szabályok? nem. tehát nincs igazad. :)

Azt hiszem, hogy eleget foglalkoztam ezzel az üggyel, a továbbiakban ne haragudjon meg senki, de nem szánok erre már több időt. :)

A megkívánt földet le kell adni, ettől eltérni nem lehet.

J.Ati 08-11-2007 01:13

Most dühöngök egy jót és közbe ásítok egyett!

:mad:*jó-(ásítás)-dühöngés*:mad:

Most dühöngtem egy jót és közbe ásítottam!

J.Ati 08-11-2007 10:51

Hívtak telón,mehetek melózni ma is:mad::mad:
Hát most szörnyen nagyot dühöngök mindjárt:Grrr:(

Ditke 08-11-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 116784)
Hívtak telón,mehetek melózni ma is:mad::mad:
Hát most szörnyen nagyot dühöngök mindjárt:Grrr:(

Szeeegény! :o
De legalább több lesz a zséd! :D

J.Ati 08-11-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116785)
Szeeegény! :o
De legalább több lesz a zséd! :D

Én most inkább pihentem volna meló helyett,de végülis mind1 péntekre kértem szabad napot ,mert lesz házi buli:D
Ami akkor kiesik lé azt most megkeresem...húú de jóó:mad::D:D

Ditke 08-11-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 116786)
Én most inkább pihentem volna meló helyett,de végülis mind1 péntekre kértem szabad napot ,mert lesz házi buli:D
Ami akkor kiesik lé azt most megkeresem...húú de jóó:mad::D:D

Na látod! Minden jóban van valami rossz! ;):D:D:D

Bogár 12-08-2007 21:21

egy nagyon szépen kivitelezett támadás... :mad:

a tegnap volt 5 köröm arra, hogy megtámadhassak valakit. igaz, szükség volt egy kis fokozásra is, hogy kerüljek 2 körre a célponthoz. 5 köröm lett volna arra, hogy induljon a támadás. az első körváltásnál elaludtam, mivel mással is kellett foglalkozni...
a 2. körváltásnál a szolgáltatóm bemondta az unalmast. a 3-nál megint elaludtam.
a 4. körváltás előtt a fokozás pillanatában (körváltás előtt 5 másodperccel) a játék az ellenörző kódos ablakra irányított. :mad:
az 5. körváltás talán már késő lett volna a fokozáshoz, de talán jó lett volna így is. fokozok, majd gondoltam, hogy a köv kv előtt küldöm a sereget. szóval körváltás előtt végre tudtam fokozni, és a pontlistát fél másodpercenként figyeltem. néztem, hogy változnak a pontok, és gondoltam, hogy na most lesz a frissítés. nem. na most. most sem. :eek: :eek: ilyennel még nem találkoztam. nem frissült a pontlista... :confused: sajnos elúszott az utolsó lehetőségem is, és így óriási előnybe került az ellenfél. :( :mad: a hab a tortán, hogy egy olyan csopiban fokoztam a meglévő katijaimból, amelyikben nem nagyon van katipiac. :mad:

a jó oldala az egésznek az, hogy szabira tettem ezt az orit is, és már csak 2 orival boldogítom a játékostársakat. :)

BigPi 12-11-2007 17:00

Na ez a kis dühöngés szóljon azoknak akik képesek voltak több mint 150 üzenetet megírni egy semmit mondó topicban. Mindezt természetesen néhány óra leforgása alatt.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:..................ÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:________ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:mad:

ui.: van jobb dolgom is mint, hogy annyi ofot olvasgasak.

Most, hogy nincs több olvasatlan üzenetem, mert mindent elolvastam nyugodtan hátra dölhetek.

All times are GMT +1. The time now is 23:55.